sailormoon 70 dakikayı tek seferde mi yürüyorsun koşu bandında ben tek seferde o kadar yüklenirsem agır ve sıkıcı geliyor bana...
Evete yürüyüş kesinlikle çok farkediyor. Benim bu aralar işlerim çok yoğun oldu. Düzenli yürüyemiyorum. Ama en yakın zamanda toparlanıp mümkünse haftanın her günü yürümeyi düşünüyorum.
Canım ben de çoğu zaman yürüyüş ve koşuyu karıştırarak yapıyorum. Tabii koşu az oluyor. Henüz o kadar fit değilim. Benim bildiğim kadarıyla devamlı aynı hızda yürümek çok verimli değilmiş. Vücudu şaşırtmak gerekiyormuş. Yürüken hızı bazen azaltıp bazen arttırmak gerekiyormuş.
Ben koşu bandında yürüdüğümde mesela 5.0, 5.8, 5.3, 6.0, 6.3, 5.5 falan diye çok farklı hızlar seçiyorum. Bu hızlarda da bazen hızlı hızlı yürüyüp, bazen koşuyorum. Ama dediğim gibi koşu şu anda az. Yavaş yavaş arttıracağım.
gamzelim benim diyet serüvenim uzun canım 2 senedir diyet guruplarındayım 6. takımda . ama her zaman diyette deyilim tabi .. ama sindire sindire verdim ben öylede vermeye devam ediyorum ....güzel söylüyosun canım ama ben diyet yapamıyorum
çok denedim bir iki gün yapsam üçüncü gün diyet bozuluyor
hap kulanmak bana kolay geliyordu iki tane hapım kaldı bitikten sonra
kulanmayı düşünmüyorum verdiyim kilolarıda almaktan korkuyorum
daha en az 10 kilo vermem lazım keten tohumuna başlamayı düşünüyorum
oda tok tutuyormuş canım sen 78den 61e kaç ayda indin hep diyetmi yaptın cokacimcoook
14 mayıs 40 dakika akşam
15 mayıs 90 dakika
16 mayıs 30 dakika akşam opuyorumnanaktan
24 mayıs...80 + 20 = 100dk yürüdüm ...
ho geldin nazlım ...aebenim ablamda burdaymış . bende gruba katılmak istiyorum . kurallar nasıl eskisi gibi acaba bilgi verirseniz sevinirim .
ho geldin nazlım ...
canım eskisi gibi günlük ne kadar yürüdügünü not düşüyorsun ay başında aylık hesaplanıyor .opuyorumnanaktan
25 mayıs.70 dk + 35 dk.=105 dk yürüdümopuyorumnanaktan
ayrıca 20 dk da pilates yaptım .kaydirigubbakcemile2
hoş geldin ev sahibi.naniknanikkaydirigubbakcemile3Şenizgeldiim kızlar...
en yakın zamanda hesaplamalarda tamam olur şekerler..
25 mayıs 60 dk
:lepi:iyce kalabalıklaştık ne güzel .hihoyyyttamam ablam bugünn yaptığım yürüyüşü yarn yazarım . zamanında burası sayesinde iyi yürüyüşler yapmıştım.:lepi:akannehirsempatiksalakcinni
hoş geldin ev sahibi.naniknanikkaydirigubbakcemile3Şeniz
:lepi:iyce kalabalıklaştık ne güzel .hihoyyyt
nirdesiniz kıslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?