• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yürüyüş Yaparak Zayıflama Grubu

merhaba arkadaşlar , kimsecikler kalmamış burada akrepciğim sende yazmıyorsun sadece billur ve ben mi yürüyoruzkaydirigubbakcemile3
bugün nihayet şeytanın bacağını kırdım 120 dk yürüdümkaydirigubbakcemile4
Billur 120 dk yürüdü

yürüyüş yaparak haftada kaç kilo verdiniz

tatlım sadece yürüyüşle değil arkadaşlar dikkat te ediyorlar..ama yürüyüşün kilo vermeye büyük etkisi olduğu kesin ve de daha sağlıklı olmaya.........

sen yürüyüş yapıyosan katıl aramıza şeker.........

zaten ramazan ayına da çok az kaldı...

arkadaşlar ramazan ayında ne yapalım..tatilmi olsun akşamaları yürürüz diyomusunuz....

biraz önce 50 dakika 4.5km yürüdüm aslında 60 olcaktıda sahuna eşofman giymiştim dayanamadım ama akşam giymicem inşallah saatte bi 5.5km yürürüm

acaba sahuna eşofmanın kilo vermeye faydası varmı

merhaba canım , sauna eşofmanı kullanmadım ama aşırı terlettiğini biliyorum bende sağlıklı beslenme ve yürüyüş ile 20 kilo verdim(7-8 kilosunu dikkat etmdğim için aldım) ama bu süreçte asla daha fazla terlemek için çaba sarfetmedim benim fikrime göre aşırı terleme soncunda vucuttan çok fazla su kaybettiğindir kendine daha fazla eziyet etme. dengeli bir beslenme ve spor ile hedef kilona ulaşabilirsin . mutlaka 3 ana öğün ve 3 ara öğün olarak beslen arkadaşların diyet başarı öykülerini oku. düzenli yürüyüşlerini buraya yazarak motivasyonunu arttırabilirsin. sağlıcakla kala.s.

4 AĞUSTOS 35 DK.

5 AGUSTOS 75 DK.

6 AĞUSTOS YÜRÜYEMEDİM

7 AĞUSTOS 35 DK.

8 AĞUSTOS YÜRÜYEMEDİM (HASTA:çok üzgünüm:)

9 AĞUSTOS YÜRÜYEMEDİM (HASTA:çok üzgünüm:)

10 AĞUSTOS 60 DK.

11 AĞUSTOS 120 DK. (AMA HALA HASTA:çok üzgünüm:)

slm kızlar azminize hayranım bıraktığım gibi devam ediyorsunuz nam ablam lacey akrep33 ve yulaf maşallahınız var. son 3 aydır salmıştım kendimi, saldım deerken spor yapmadım ama kilo da almadım. biraz benim rahatsızlığım birazda oğluşun huysuzluğu eklenince uğrayamadım buralara ama en kısa zamanda yine aranızda olmak istiyorum koşu bandımda gitti ama kendi imkanlarımla falan yine yüreyeceğim inşallah

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM AMA BU ARALAR BİRAZ SIKINTILARIM VAR (SAĞLIK ) O YÜZDEN KAFAMI TOPARLAYIP ESKİSİ GİBİ YÜRÜYEMİYORUM:çok üzgünüm:

4 AĞUSTOS 35 DK.

5 AGUSTOS 75 DK.

6 AĞUSTOS YÜRÜYEMEDİM

7 AĞUSTOS 35 DK.

8 AĞUSTOS YÜRÜYEMEDİM (HASTA:çok üzgünüm:)

9 AĞUSTOS YÜRÜYEMEDİM (HASTA:çok üzgünüm:)

10 AĞUSTOS 60 DK.

11 AĞUSTOS 120 DK. (AMA HALA HASTA:çok üzgünüm:)

geçmiş olsun namcığım, hasta hasta 120 dk yürümüşsün dikkat et canım dilerim bir anönce sağılığına kavuşursunŞeniz

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM AMA BU ARALAR BİRAZ SIKINTILARIM VAR (SAĞLIK ) O YÜZDEN KAFAMI TOPARLAYIP ESKİSİ GİBİ YÜRÜYEMİYORUM:çok üzgünüm:

geçmiş olsun şeker...
hayırdır neyin var..yorma kendini...

bu hafta iki gün 120 dk beş günde 60 dk yürüdüm diyetle beraber iki kilo verdim

sezonumu açtım şükür.........

15 ağustos 60 dk

Back