- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi celine_tim
-
Face ten falan orada yaşayan Türkler'i bulabilirsin ama aslında bu sana çok faydalı olmaz. Dil yabancıdan öğrenilir. Geliştirmek için onlarla konuşmayı dene. Mesela doğuma hazırlık kursları falan çok moda oralarda onlardan başlayabilirsin. Netten bulunduğun yere yakın ilgini çeken şeyleri bulabilirsin. Çok da keyif alırsın aslında. Keşfetmek yeni bir hayatı...biliyorum ama turklerle konusmak istiyorum , degisime kolay adapte olabilen biri degilim belki. aslinda hamilelik oncesi bu kadar kotu degildim. bebegim olmasini da cok istedim ama smdi pek mutlu hissetmiyorum kendimi
Senı oyle anlıyorum kı ınan bana. Ben hamıle deyılım ama yenı dıl kursuna basladım bu bana oyle ıyı geldı kı 3 aydır evdeyım ışsız gucsuz esım benı eglendırmek ıcın elınden gelenı yapıyor ama yıne de zorilk cocugum olcak insallah, baska da kimsem yok malesef
Çalışıyorum ben akşamları da bebeğime bir şeyler yaparak geçiyor zamanım.
Doğumda dağıtacağım süslerini, kapı süsünü falan ben yaptım.
Aynensanirim anahtar kelime calismak
hamilesin cok sükür bence esin zaten senin ailen artık sartların iyi amerikada cocugun dogcak millet sırf bunun icin ugrasıyo sanslı oldugunu kendine hissettir benceilk cocugum olcak insallah, baska da kimsem yok malesef
Senı oyle anlıyorum kı ınan bana. Ben hamıle deyılım ama yenı dıl kursuna basladım bu bana oyle ıyı geldı kı 3 aydır evdeyım ışsız gucsuz esım benı eglendırmek ıcın elınden gelenı yapıyor ama yıne de zor
aynen ya yasanıcak sehir al eline bi sözlük belli konusma yemek ısmarlama belli baslı cümleleri zaten yaz kagıda al cocugunu ohh miss gibi gez yaa
bizde istanbulda sürünelim ahh allaım ahh ediyimda basıma gelsin bul beni amerikaaaa
ayrıca hani almanyaya gitsen almanca daha zor en azındna ingilizce birz daha kolay en olmadı yine kursa git ama tarzını bilmiyorum ama amerikan dizileri var fantastik falan onları izle belki hosuan gider ordada aksan bi kac kelime ögrenirsin dizileri yazıyorum
game of thorons
the walkıng dead
the orjinasl
the wampir diaries
supernatural
benim favorilerim bunlar mesela....
İnşallah.ama çoçuk dogdukdan sonra zamanı durdurmak ısteyeceksın hıc bır seye yetısemeyeceksın cunkı))) tadını cıkaryasayan bilir :) insallah sizin hayatinizda da daha iyi devam eder hersey
hamilesin cok sükür bence esin zaten senin ailen artık sartların iyi amerikada cocugun dogcak millet sırf bunun icin ugrasıyo sanslı oldugunu kendine hissettir bence
esin kacta gidip geliyo
yürüyüsler yap bol bol bilemiyorum yeni kahveler yeni tatlar tat
hattın vardır zaten dakıkan bol olsun ara anneni kardesini bak burası böyle surası söyle diye anlat gez yagmurda yürüyüs yap ayyy cok sükür haline senin yernde olmayı öyle cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
isterdim ki anlatamam
Hangı sehırdesınBu arada ben de almanyadan katiliyorum . evet ben de yalnizim. Öff burada dogmus ve büyümüs Türkler le anlasamadim bir türlü. Anlamiyorum. Türkiye de sevilen eglenceli biriydim. Burada nasil böyle oldu arkadaslar bir bilen bir anlayan yok mu.
Nasil sosyal anlamda bu kadar dibe cökebilir bir insan =(
Kadin hamile arkadasim bunlari su aralar izlemese daha iyi olur. Gerim gerim gerilemeye lüzum yok. Hele ki walking dead..
How i met your mother la da baslayabilir. Ben de bu sekilde pekistirdim dilimi diyebilirim. Bu konu bu kadardi =)
Esas konuya gelirsek ben de yurt disinda yalniz ve kaynana baskisiyla üc sene gecirdim. Hala de geciriyorum.
Cocugum oldu, yine yalniz ben ama zamanla alisiyor insan. Zaten cocuk seni bos birakmayacak dogunca da new york arkadasim, ben almanyadayim ve berlin gibi bir yer de degil yasadigim yer. Eglence yeri yok. Ev is hayati yasiyor herkes. skaga ciksam basibis köpek bile göremem. Arada spora cikan yasli dede ve babanneleri görüyorum o kadar.
Beterin beteri varmis buradaki beteri ben oluyorum.
Yürüyüs yap. Inan iyi gelir. Tek basina yapabilecegin keyifli bir aktivite. Bir de misir patlat ve ac oradan how i met your mother. Baya oyalar seni bir süre.
Ben hamileyken sex and the city dizini iki üc kere baslayip bitirmistim. Tebbellik yapacak zaman varken yap ve keyif al. Bebis dogunca ayh bir uzansam yaa diye agliyordum. Korkma ama iyidir iyi =)
MünihHangı sehırdesın
sizinki daha zormus gercekten kaynana baskisi falan neyse ruh haliniz benmki gibi cokuk degil enazindan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?