• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisindayim, cok yalnizim, hamileyim, depresyona girdim

iste icimden gelmiyor suan hic bisey yapmak, aslinda turkiyede boyle degildim, bide gitsem bi aktivite yapsam herkes yabanci insan cevresinde onu anlayan birilerini ariyor, ben adapte olamadim yabancilara konusmak bile gelmiyor icimden
Icinden gelmiyorsa ne yapalim? Turkiyeye tatile git. Hazir bayramda geldi

Sakin ol sakin. :) Dil öğren baskısını anlayabiliyorum ama abartmak da doğru değil. Kimse orada keyfinden Almanca konuşmamazlık etmez ki. Hatta bunlarla ilgili ben bişey duydum, Almanca'nın düzgün konuşulması konusunda yabancılara karşı manyak bi baskı varmış hani ilk öğrendiğinde ne kadar iyi konuşabilirsin ki, sonradan ilerler ama anadilin gibi konuşmanı isterlermiş. Ben bugün gidecek olsam akıllı telefonda İngilizce-Almanca sözlük hep açık durur herhalde, habire ona baka baka konuşurum onlarla Almanca. Olsa da gitsek ama yok işte.

Ya insanla konusurken kendilerini gercekten de hitlerin adamlariymis gibi hissettiriyorlar. en üstün dil onlarinkiymis gibi. Bir tek onlar akilli. gerisi hep cahil, iyyy .. Üniversite okuyup geldim ama egitimi düsük onca insandan cahil bakisi yedim ve bu sekilde davranildim. Kendilerini cok iyi sandiklarindan oluyor da birinin bunlara haddini bildirmesi lazim cok sacma sapan davraniyorlar. Egolari cok yüksek.

Kendinizi sıkmayın kurslar arkadaş edinme için en doğru yerler olacak hamilelikte sizi etkiliyor ama rahat olun güzel bir yerdesiniz doğacak çocuğunuz çok şanslı olacak .zaman zaten su gibi akıp gidiyor . Sizin yerinizde olmak isteyen bende dahil ne çok insan var .ah ah hayaller bir gün hayatlar olur inşallah : )

tesekkur ederim, ben cok calismak istedim belki o da etkilidir , simdi calisma isim iyice rafa kalkti onunda etkisi var. herkesin hayali gercek olsun insallah ama gercek olunca yine kiymetli olsun bumuymus demesin kimse :))

Vallahi yurtdışında büyümüş Türklerle kültürel ortak noktamız pek yok aslında. Ben diğer yabancılarla ve Türkiyeden gelenlerle arkadaşlık ediyorum.

Keske öyle bir cevrem olsa. son zamanlarda rus bir kadinla arkadaslik ediyorum. inan Türklerden daha sevecen, yardimsever. Yani kafam cok karisti. Buradaki Türkler tarafindan resmen dislaniyorum. Nedir bunlarin derdi anlamadim.

Ya insanla konusurken kendilerini gercekten de hitlerin adamlariymis gibi hissettiriyorlar. en üstün dil onlarinkiymis gibi. Bir tek onlar akilli. gerisi hep cahil, iyyy .. Üniversite okuyup geldim ama egitimi düsük onca insandan cahil bakisi yedim ve bu sekilde davranildim. Kendilerini cok iyi sandiklarindan oluyor da birinin bunlara haddini bildirmesi lazim cok sacma sapan davraniyorlar. Egolari cok yüksek.
burda oyle bisey yok yani amerikan yerlisi olmadigindan herkes biyerden geldiginden insanlar aliskin o acidan sansliyiz ama burdada hayat pahali almanyada olanlar sanirim iyi birikim yapiyolar

evli olunca öyle oluyor demek ki. Bekarken geleydim bunalmazmisim demek :KK70:

Puh o ayrıntıyı atlamışım:)))

Ben IT sektöründe çalışıyorum, iş için her geldiğimde herifler yazılıyor hepsi birbirinden yakışıklı:KK71: Aachen ve Münichte kadın kıtlığı var sanırsam.

Münichte olsam kocamı boşar hans haremi yaparım:KK71::KK71:

burda oyle bisey yok yani amerikan yerlisi olmadigindan herkes biyerden geldiginden insanlar aliskin o acidan sansliyiz ama burdada hayat pahali almanyada olanlar sanirim iyi birikim yapiyolar

Yabancilar daha icten emin ol, Türkler cok tuhaf ama. Yani kendi irkimdan sogudum. Hic Türkiyedeki ortam yok.
Ben de burayi pahali bilirdim. Gayette pahali yasiyoruz biz burada. Orada nasil fiyatlar bir örnek verirsen.
Meyve sebze ucuz aslinda yerinde alinca da. Ulasim olsun, kiralar olsun. Hizmet cok pahali. Ben köyünde kaliyorum normal bir dairedeyim ve yasadigim yere göre az kira veriyorum, ona ragmen bir bucuk bin lirali buluyor kiram.

Tum gun evde kaliyorsaniz, birde hamilelik, hormonlar cok normal bunalmaniz.
Gittiginiz hastane sizi yonlendirir hamilelerin katildigi kurslar var, hatta cogu ucretsiz.
O kurslara katilin, gonullu islere katilin Turk merkezleri illaki vardir.
Disari cikin yuruyus yapin, parkta,mallerde birileriyle karsilasir, sohbet edersiniz.
Eve kapatmayin kendinizi.

Puh o ayrıntıyı atlamışım:)))

Ben IT sektöründe çalışıyorum, iş için her geldiğimde herifler yazılıyor hepsi birbirinden yakışıklı:KK71: Aachen ve Münichte kadın kıtlığı var sanırsam.

Münichte olsam kocamı boşar hans haremi yaparım:KK71::KK71:
:D :D :D Ya öyle birseyden haberim yok. Ama söyle diyeyim öyle pek güzel kizlar göremiyorum nedense.
Sizi cekici bulmuslardir belkim :KK53:
Söyle bir etrafa bakinca cevremde ben gayet güzel sayiliyorum. ondan esim öyle edip böyle edip aldi beni buraya ya :D

:KK70: :KK70: :KK70: Ya öyle birseyden haberim yok. Ama söyle diyeyim öyle pek güzel kizlar göremiyorum nedense.
Sizi cekici bulmuslardir belkim :KK53:
Söyle bir etrafa bakinca cevremde ben gayet güzel sayiliyorum. ondan esim öyle edip böyle edip aldi beni buraya ya :KK70:

Ben katılıyorum yaz kış giydikleri postallarla, para vermemek için giydikleri ucuz çul çaputla feminen hava olmuyor tabi. Giyinme zevki 0; aura , enerji zaten tüm kuzey avrupalılarda kadın olsun erkek olsun 0. Güzel olanları Slav kanı taşıyor genelde.

Ben de sıradan karakaşlı karagözlü bir hatunum ammaaaa yeminle şurdaki en güzel kadın benim.:)))

Bir de kadınlardan ben karakter olarak da pek hazzetmiyorum, bana çok itici geliyorlar. Bir tek kadın alman arkadaşım yok.

Yabancilar daha icten emin ol, Türkler cok tuhaf ama. Yani kendi irkimdan sogudum. Hic Türkiyedeki ortam yok.
Ben de burayi pahali bilirdim. Gayette pahali yasiyoruz biz burada. Orada nasil fiyatlar bir örnek verirsen.
Meyve sebze ucuz aslinda yerinde alinca da. Ulasim olsun, kiralar olsun. Hizmet cok pahali. Ben köyünde kaliyorum normal bir dairedeyim ve yasadigim yere göre az kira veriyorum, ona ragmen bir bucuk bin lirali buluyor kiram.

meyve sebze taneyle satiliyo diyebilirim pahali gercekten mesela 1 patlicanin 2 dolar olmasi bana fazla geliyo :) kiralarda pahali ogrenciler berbat evlerde 6 kisi falan kalip 1 odayi paylasimli kullanip ona ragmen en az 500- 600 dolar kira veriyolar.

Ben katılıyorum yaz kış giydikleri postallarla, para vermemek için giydikleri ucuz çul çaputla feminen hava olmuyor tabi. Giyinme zevki 0; aura , enerji zaten tüm kuzey avrupalılarda kadın olsun erkek olsun 0. Güzel olanları Slav kanı taşıyor genelde.

Ben de sıradan karakaşlı karagözlü bir hatunum ammaaaa yeminle şurdaki en güzel kadın benim.:)))

Bir de kadınlardan ben karakter olarak da pek hazzetmiyorum, bana çok itici geliyorlar. Bir tek kadın alman arkadaşım yok.

Türkiye de cok büyütüyorlar bu sarisin kadin olayini. Esim buradakileri hic beyenmiyor. German iste diyip duruyor. mesela ben minyonum. ama burada dikkat ettim germanlar yapisi geregi genis omuzlu. Zarif degiller. bir zaman sonra anliyor insan.
Bilemiyorum. Erkek gibi yasiyorlar. gelip gittiysen zaten görmüsündür. Ben hic narin bir tipe rastlamadim

meyve sebze taneyle satiliyo diyebilirim pahali gercekten mesela 1 patlicanin 2 dolar olmasi bana fazla geliyo :) kiralarda pahali ogrenciler berbat evlerde 6 kisi falan kalip 1 odayi paylasimli kullanip ona ragmen en az 500- 600 dolar kira veriyolar.

Burada da öyle. nateyle ya da kücük paketler icerisinde. Hizmet pahali, siradan isleri yaptirmak icin bile cok para veriyoruz. Bu yüzden herkes kendi evini kendi yapiyor falan filan..
Inan 500 600 kira iyi. Burada sehirde oturmak icin en az ama en az 1 500 euro vermek gerekiyor.
Kuaföre mesela gitmiyorum burada bes dakikalik kesim icin 80 90 lira aliyorlar. Türkiye de hem manikür hem sac kesimi hem makyaj ve fön 90 liraya gelmisti bana

Back