Kızlar eltimle küsüz. Bende kayinvalidem ve kayinbabamla yaşıyorum. Onlar geldikleri zaman kayinbabam da kayinvalidem de onlarla oturuyor?

Tamam biliyorum moral bozucu seyler söyleyeceksiniz. 6 aylik hamileyim. Eşim çalıştığı icin su an yanimda değil yurtdışında. Ben kayınbabamgilde kalıyorum. Eltimle konuşmuyoruz. Benim olduğum hiçbir yere asla gelmiyorlar. Bende bu evde yaşadığım için odalara kaçmiyorum odama kapatmiyorum kendimi sonuçta benim yaşadığım ev. Ama onlar gelince hep beraber oturuyorlar ben kendimi çok kötü hissediyorum... Nasil davranmam gerekiyor bu şekilde yapmam doğru mu yoksa rahat bir şekilde takılmaya devam mi..
Hatalı değilsen kaçmayacaksın susacaksın edebinle oturacaksın çok basit gitmek gelmek istmiyosa onun sorunu sen kesinlikle ağzını açma merhaba merhaba okadar beni dinle kayınbabanların baş tacı ol :))

Eşim yanımda degil yurtdışına taşınmaya karar verdik ve vizemin çıkmasını bekliyorum. Ve beni onların yanina bıraktı. Bilip bilmeden bu tarz yorumlar yapmayın.
Neden sen vazo musun da eşin seni ailesine bıraktı!
Demek ki bir eviniz bile yok. Bir düzeniniz yok! Geleceğiniz de belli değil. Üstüne de çocuk yapmışsınız. Orası senin evin değil. Kayınvalide ve kayınbabanın evi. Rahat rahat takılamazsın. Onların kuralı geçerlidir o evde.
Gerçekten yıl 2024 ama ev kuramayan biriyle evlenmek de şov

Eşim yanımda degil yurtdışına taşınmaya karar verdik ve vizemin çıkmasını bekliyorum. Ve beni onların yanina bıraktı. Bilip bilmeden bu tarz yorumlar yapmayın.

kendi ailenizde niye kalmıyorsunuz?
ayrıca eve misafir gelince ev sahipleri tabi yanlarında oturacak. nasıl bir beklentiniz var anlamadım.

Neden ailenle kalmıyorsun? Çok rahatsız edici ne kadar eşinin annesi ve babası da olsa şuan için yabancı. İyi cesaret gerçekten. 😧

Tamam biliyorum moral bozucu seyler söyleyeceksiniz. 6 aylik hamileyim. Eşim çalıştığı icin su an yanimda değil yurtdışında. Ben kayınbabamgilde kalıyorum. Eltimle konuşmuyoruz. Benim olduğum hiçbir yere asla gelmiyorlar. Bende bu evde yaşadığım için odalara kaçmiyorum odama kapatmiyorum kendimi sonuçta benim yaşadığım ev. Ama onlar gelince hep beraber oturuyorlar ben kendimi çok kötü hissediyorum... Nasil davranmam gerekiyor bu şekilde yapmam doğru mu yoksa rahat bir şekilde takılmaya devam mi..
Kendin neden yaşamıyorsun ayrı? Maddi açıdan mi eşin çalışıyor sen de çalış bir küçücük odada olsa ayrı olun bence. Küs olduğun kişi gelince odana kapanmak gayet doğal. Kimse surat asmasin. Onların eviyse sen kurtul da istediğin tavrı yap. Hiç hoş değil hamile hamile sana tavır almaları hele ki eşin yanında değil. Ve sen o evde misafirsin bence.

6 aylik hamilesiniz, eviniz yok , esiniz yurtdisinda vizeniz yok ve derdiniz eltiniz oyle mi? Keske vize olayi belli olup toparlanana kadar kendi evinizde kalsaydiniz , eltinizle olan kuslugunuzde en son takilacaginiz sey olsun bu kadar sey arasinda caniniz nerde istiyorsa orda oturun yani

Elinizle neden küssünüz? Bu arada uzaktan eğitim ya da yakınlarda dil kursu varsa dil kursuna gidin. Evde ögrenmek çok zor. Doğumda kendinizi güvende hissedersiniz. En azından a2 seviyesinde öğrenin

X