- 23 Ağustos 2012
- 50.170
- 1
- 232.951
- 898
- Konu Sahibi celine_tim
-
Cok haklisiniz ama biyerden sonra sikiliyor insan. calismaya alismis biri olarak evde oturmaya alisamadim belkide
hayat paylasinca guzel arkadaslar :) tek basima napiyim simdi ben gidip. bi iki ciksam dolassam sonra gecermi acaba ?
Doğrudur, işsiz güçsüz 20 kg göbekle yatmak zor ama tatil olarak bakın. NYda olsam tüm mağazalara gidip vitrin gezerim hiç değilse:) Kitap, sanat gruplarına giderim. Siz bence hamile yogası bulup gidin. Egzersiz endorfin salgılatır:)
Hamilelik depresyonu yaşamadım bilmiyorum ama geçicidir inşallah.
Sizi oyalayacak bir şeyler yapsanız.
aynen ya yasanıcak sehir al eline bi sözlük belli konusma yemek ısmarlama belli baslı cümleleri zaten yaz kagıda al cocugunu ohh miss gibi gez yaaNew York da nasıl depresyona giriyorsunuz yahu.. ilginç..
offf 1,5-2 ay sonra christmas için süslenir sokaklar NY nasıl şahane olur düşünsene
aynen ya yasanıcak sehir al eline bi sözlük belli konusma yemek ısmarlama belli baslı cümleleri zaten yaz kagıda al cocugunu ohh miss gibi gez yaa
bizde istanbulda sürünelim ahh allaım ahh ediyimda basıma gelsin bul beni amerikaaaa
ayrıca hani almanyaya gitsen almanca daha zor en azındna ingilizce birz daha kolay en olmadı yine kursa git ama tarzını bilmiyorum ama amerikan dizileri var fantastik falan onları izle belki hosuan gider ordada aksan bi kac kelime ögrenirsin dizileri yazıyorum
game of thorons
the walkıng dead
the orjinasl
the wampir diaries
supernatural
benim favorilerim bunlar mesela....
Hay Allah benim icim gecmis :) nasi yasam enerjimi geri getrsem ?
aynen ya yasanıcak sehir al eline bi sözlük belli konusma yemek ısmarlama belli baslı cümleleri zaten yaz kagıda al cocugunu ohh miss gibi gez yaa
bizde istanbulda sürünelim ahh allaım ahh ediyimda basıma gelsin bul beni amerikaaaa
ayrıca hani almanyaya gitsen almanca daha zor en azındna ingilizce birz daha kolay en olmadı yine kursa git ama tarzını bilmiyorum ama amerikan dizileri var fantastik falan onları izle belki hosuan gider ordada aksan bi kac kelime ögrenirsin dizileri yazıyorum
game of thorons
the walkıng dead
the orjinasl
the wampir diaries
supernatural
benim favorilerim bunlar mesela....
oooo herseyden etkilenirsen yasayamazsın bu dünyada emin ol türkiyedede aynı seyler var burda neler okuyrouz dha gecen sene esra erolu arayıp ben lezbiyenim kendimi kadın bi arkdas arıyorum dendiLimoncu gerçekten hamilelere uygun dizilerşiddet tecavüz ensest elle basarak kafa patlatma vampir zombi hayalet
Çalışıyorum ben akşamları da bebeğime bir şeyler yaparak geçiyor zamanım.cok sevindim sizin adiniza, nasil geciyor peki gunleriniz, neler yapiyorsunuz
Dil bilmiyor musun?hayat paylasinca guzel arkadaslar :) tek basima napiyim simdi ben gidip. bi iki ciksam dolassam sonra gecermi acaba ?
aynen ya suan senin yerinde olmayı öyle isteyen varki istanbulda yok bisey anca gezmelik türkiye güzel ama sartları kötü o yüzden esim suan dese amerika ki bi ara is yeri böyle bisey dedi dedim hemen kabul et cünkü amerika yaa senin icn cocugunun gelecegi icin harika bi fırsat hak hukuk mükemmel yaaaç Tr'nin haline bak netten, anında yüklenir o enerji sana
şaka bir tarafa çık biraz bebeğin için alışveriş yap, dergi oku, al bisikletini central park'ta gez bak fikir çok :)
Ben de çalışan bayandım ama yurtdısında şu an işsizim dıl oyernıyorum daha senı anlıyorum((Cok haklisiniz ama biyerden sonra sikiliyor insan. calismaya alismis biri olarak evde oturmaya alisamadim belkide
Insan yalnız gezmekden zevk almıyorhayat paylasinca guzel arkadaslar :) tek basima napiyim simdi ben gidip. bi iki ciksam dolassam sonra gecermi acaba ?
hamilemisin cocugun mı var bide kac senedir ordasın esinden baska kimse var mıHIc birsey yapmak gelmiyor icimden bayanlar cok mutsuzum
benide alın yanınıza bak cok rennkli bi karakterimdir oooo bakımlı olarak almanyayda gelir gibi benide alın amerikaya :)))Insan yalnız gezmekden zevk almıyor
Dil bilmiyor musun?
Zaten depresyondasın bence evde oyurma oyurdukca batıyor ınsan ıstemesen bıle cık dısarı yuru gozun ınsan gorsun karıs sehırın sesıne kı kendınle bas basa kalma oyle kalırsan daha da kotu olur.Hay Allah benim icim gecmis :) nasi yasam enerjimi geri getrsem ?
ilk cocugum olcak insallah, baska da kimsem yok malesefhamilemisin cocugun mı var bide kac senedir ordasın esinden baska kimse var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?