• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisindayim, cok yalnizim, hamileyim, depresyona girdim

Burada da öyle. nateyle ya da kücük paketler icerisinde. Hizmet pahali, siradan isleri yaptirmak icin bile cok para veriyoruz. Bu yüzden herkes kendi evini kendi yapiyor falan filan..
Inan 500 600 kira iyi. Burada sehirde oturmak icin en az ama en az 1 500 euro vermek gerekiyor.
Kuaföre mesela gitmiyorum burada bes dakikalik kesim icin 80 90 lira aliyorlar. Türkiye de hem manikür hem sac kesimi hem makyaj ve fön 90 liraya gelmisti bana

500-600 dolar bi evde 6 kisi kalanlar icin, biz 2000 dolar kira veriyoruz ev guzel olsa bari. turkiyedeki evler gibi hic degil eski pusku. kuafor evet burdada cok pahali bende sacimi evde boyamaya basladim :)

Türkiye de cok büyütüyorlar bu sarisin kadin olayini. Esim buradakileri hic beyenmiyor. German iste diyip duruyor. mesela ben minyonum. ama burada dikkat ettim germanlar yapisi geregi genis omuzlu. Zarif degiller. bir zaman sonra anliyor insan.
Bilemiyorum. Erkek gibi yasiyorlar. gelip gittiysen zaten görmüsündür. Ben hic narin bir tipe rastlamadim

turkiyede sarisin kitligindan :) burdada cok rus var bizde onlari begenmemeye basladik artik :)

500-600 dolar bi evde 6 kisi kalanlar icin, biz 2000 dolar kira veriyoruz ev guzel olsa bari. turkiyedeki evler gibi hic degil eski pusku. kuafor evet burdada cok pahali bende sacimi evde boyamaya basladim :)

Ama oralar daha eglencelidir ya. Inan biktim bu almanlarin samimiyetsizliginden. Amerika daha rahat.
Siz birikim yapabiliyor musunuz bu sartlar altinda peki?

turkiyede sarisin kitligindan :) burdada cok rus var bizde onlari begenmemeye basladik artik :)

Tamam boy var falan ama artik kaba geliyor gözüme. Ne rus ne de alman güzel geliyor gözüme. Hani güzel tiplere hep rastlamiyorum varlar ama cogunlukta degiller. Kendimi birsey sandim geldim geleli yani :p

Ama oralar daha eglencelidir ya. Inan biktim bu almanlarin samimiyetsizliginden. Amerika daha rahat.
Siz birikim yapabiliyor musunuz bu sartlar altinda peki?

amerikanlar eglenceli tipler samimiler evet haklarini yiyemem. rahat insanlar ciplak gezeni var carsafli gezeni var, yahudiler kostum gibi kiyaftle gezer kimse bakmaz kucumsemez. guleryuzluler. tabi benim yasadigimyer boyle belki baskalarinin baska tecrubeleri vardir bilemem. ama ben calismadigim icin hayatin icine karisamadim

dolar olarak bakarsan pek birikim yapamiyoruz, ama suan turkiyede artti baya kucuk bi miktar ayirsanda kenara turk parasi olarak fena olmuyo

Tamam boy var falan ama artik kaba geliyor gözüme. Ne rus ne de alman güzel geliyor gözüme. Hani güzel tiplere hep rastlamiyorum varlar ama cogunlukta degiller. Kendimi birsey sandim geldim geleli yani :p

Vallahi Almanya'nın huyundan mıdır suyundan mıdır gelen murdarlaşıyor mudur nedir:), gördüğüm Ruslar da güzel olmayanlarından. Yani çok çok güzelleri de var ama buraya güzelleri değil murdarları gelmiş:KK70::KK70::KK70: Benim şehrimdeki Rus kadınlar ya kısa boylu tombik ya da yüzleri murdar vallahi hansmanya lanetli:KK70: yazık hanslara gelen yabancılar ya çinli koreli ya da slavların ziyanları:KK45:

Vallahi Almanya'nın huyundan mıdır suyundan mıdır gelen murdarlaşıyor mudur nedir:), gördüğüm Ruslar da güzel olmayanlarından. Yani çok çok güzelleri de var ama buraya güzelleri değil murdarları gelmiş:KK70::KK70::KK70: Benim şehrimdeki Rus kadınlar ya kısa boylu tombik ya da yüzleri murdar vallahi hansmanya lanetli:KK70: yazık hanslara gelen yabancılar ya çinli koreli ya da slavların ziyanları:KK45:

:) aynisini bizde burda konsuyoruz . Turkiye ye gelen ruslar cok guzeldi tatil koylerinde deli ederlerdi bizi burda neden guzel degiller diye :) cokluktan mi acaba :)

Ben de önceden derdim orada kiz mi yok da benim pesimdesin diye. O da yok derdi. Inanmazdim kavga ederdik. Dogruymus :D

amerikanlar eglenceli tipler samimiler evet haklarini yiyemem. rahat insanlar ciplak gezeni var carsafli gezeni var, yahudiler kostum gibi kiyaftle gezer kimse bakmaz kucumsemez. guleryuzluler. tabi benim yasadigimyer boyle belki baskalarinin baska tecrubeleri vardir bilemem. ama ben calismadigim icin hayatin icine karisamadim

dolar olarak bakarsan pek birikim yapamiyoruz, ama suan turkiyede artti baya kucuk bi miktar ayirsanda kenara turk parasi olarak fena olmuyo

Ben artik dikkat etmeye basladim birikim icin. yoksa burada cektigim cileye degmeyecek. Henüz calismiyorum da. Duyuyoruz da ucak parasini bile denklestiremeyenler var. üzücü bir durum

Konuyu okuyorum başından beri. Neden açılmış unutmuş arkadaşlar...arkadaş derdine bir çare aramış muhabbet dallanmış budaklanmis. Bence koyu sohbetinizi başka bi başlığa taşıyan arkadaslar

Ben 0 almancayla geldim.
Şehirden şehire değişiyor. Hamburg, Berlin, Münih'te 0 almancayla gayet güzel yaşanıyor, çok fazla yabancı var insanlar yabancılara alışkın.

Küçük şehirde zor olur. En basitinden ev bulmak problem.
Haklısın.

Ya insanla konusurken kendilerini gercekten de hitlerin adamlariymis gibi hissettiriyorlar. en üstün dil onlarinkiymis gibi. Bir tek onlar akilli. gerisi hep cahil, iyyy .. Üniversite okuyup geldim ama egitimi düsük onca insandan cahil bakisi yedim ve bu sekilde davranildim. Kendilerini cok iyi sandiklarindan oluyor da birinin bunlara haddini bildirmesi lazim cok sacma sapan davraniyorlar. Egolari cok yüksek.
Boşver, Ja Ja de geç. :D

Ben artik dikkat etmeye basladim birikim icin. yoksa burada cektigim cileye degmeyecek. Henüz calismiyorum da. Duyuyoruz da ucak parasini bile denklestiremeyenler var. üzücü bir durum

ucak biletleride pahali buraya karda kista gelmezsen 3000 lirayi buluyo. orasi daha yakin mesafe oldugu icin en azindan yakinlariniz gelir sizi ziyaret eder ara ara

ucak biletleride pahali buraya karda kista gelmezsen 3000 lirayi buluyo. orasi daha yakin mesafe oldugu icin en azindan yakinlariniz gelir sizi ziyaret eder ara ara

Simdilik bir sikintimiz yok bu konuda, ama calismayip devletten para alanlar her istedigini yapamiyor dogal olarak. Biz biletleri birkac ay öncesinden aliyoruz ucuz oluyor.
amerika buradan iyidir ama en azindan ingilizce daha kolay ve pratik

Bu ilk senen mi? Yeni evli misin?
Yurtdisina giden herkes basta evreden geciyor. Ben de gectim, anlatsam inanmazsiniz. Hamileligin etkisi de buyuk.Ama bitiyor. Hele cocuk olunca.onunla ilgilenirken bir bakmissin alismissin. Araba kullanamiyorsan ogren mutlaka. Arabayla gez en azindan. Sonra bebegimi gezdireyim istiyceksin. Evde skiliyorlar cunku. Boyle boyle alisirsin. Ben ilk seneler yaz gelse de tr ye gitsem diye gun sayiyordum, bu yaz trye gitmedim mesela, dayanamazsin dediler ama oyle olmadi.

Back