• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisindayim, cok yalnizim, hamileyim, depresyona girdim

Orda halk eğitim kursları tarzında bi şeyler var mı? :) Belki öyle şeylerle uğraşırsanız kendinizi bi nebze oyalayabilirsiniz. Ayrıca şu yurtdışına nasıl çıkıyorsunuz yahu ben de çıkmak istiyorum yüksek lisans için ama baya zor sanki :KK64:

Orda halk eğitim kursları tarzında bi şeyler var mı? :) Belki öyle şeylerle uğraşırsanız kendinizi bi nebze oyalayabilirsiniz. Ayrıca şu yurtdışına nasıl çıkıyorsunuz yahu ben de çıkmak istiyorum yüksek lisans için ama baya zor sanki :KK64:
Oyalanacagim birseyler var illaki ama iste ben kendimde enerji bulamiyorum , gecer insallah, ne acidan zor geliyo yurtdisina cikmak size

Bu ilk senen mi? Yeni evli misin?
Yurtdisina giden herkes basta evreden geciyor. Ben de gectim, anlatsam inanmazsiniz. Hamileligin etkisi de buyuk.Ama bitiyor. Hele cocuk olunca.onunla ilgilenirken bir bakmissin alismissin. Araba kullanamiyorsan ogren mutlaka. Arabayla gez en azindan. Sonra bebegimi gezdireyim istiyceksin. Evde skiliyorlar cunku. Boyle boyle alisirsin. Ben ilk seneler yaz gelse de tr ye gitsem diye gun sayiyordum, bu yaz trye gitmedim mesela, dayanamazsin dediler ama oyle olmadi.
Evet butun yorumlar o yonde. sanirim biraz daha sikinti cekip alisacagim , zaten insan hayatta nelere alismiyo :)

Ben burs kaptıydım :) Sonra iş bulup çalışma izni kaptım.

Ben katılıyorum yaz kış giydikleri postallarla, para vermemek için giydikleri ucuz çul çaputla feminen hava olmuyor tabi. Giyinme zevki 0; aura , enerji zaten tüm kuzey avrupalılarda kadın olsun erkek olsun 0. Güzel olanları Slav kanı taşıyor genelde.

Ben de sıradan karakaşlı karagözlü bir hatunum ammaaaa yeminle şurdaki en güzel kadın benim.:)))

Bir de kadınlardan ben karakter olarak da pek hazzetmiyorum, bana çok itici geliyorlar. Bir tek kadın alman arkadaşım yok.

bencede slavlar guzel oluyor..ben slavlarin anavatanindayim..kuzenler arkadaslar hep ziyaretime geldiler hepsinin yani benim yurdum erkeginin dibi dustu burdakilere..giyinmeyi beceremiyorlar o ayri ama guzeller gercekten..
esim slav irkindan ve benimle evlenmek istediginde benle dalga geciyor zannetmistim :KK70: kadina kiran mi girdi memleketinde diye baya bi iskillendim takibe aldim filan ama yok benim kara kasim kara gozume tutuldu adam..:pizin alip turkiyeye atiyordu kendini ben bulusmamak icin kirk takla atiyordum aman elin ecnebisinin oyuncagi mi olcam diye..ne direndim ne direndim,yani o direncle gezi parkinda tomaya karsi bile direnebilirdim bence :KK73:

konu sahibi arkadasim,alisacaksin inan..ama araba kullanmiyorsan acilen araba kullanmaya basla,ehliyetini al..bebegin dogmadan gez toz..bebek dogup ele avuca gelene kadar biraz zor oluyor insan icine karismak..

bencede slavlar guzel oluyor..ben slavlarin anavatanindayim..kuzenler arkadaslar hep ziyaretime geldiler hepsinin yani benim yurdum erkeginin dibi dustu burdakilere..giyinmeyi beceremiyorlar o ayri ama guzeller gercekten..
esim slav irkindan ve benimle evlenmek istediginde benle dalga geciyor zannetmistim :KK70: kadina kiran mi girdi memleketinde diye baya bi iskillendim takibe aldim filan ama yok benim kara kasim kara gozume tutuldu adam..:pizin alip turkiyeye atiyordu kendini ben bulusmamak icin kirk takla atiyordum aman elin ecnebisinin oyuncagi mi olcam diye..ne direndim ne direndim,yani o direncle gezi parkinda tomaya karsi bile direnebilirdim bence :KK73:

konu sahibi arkadasim,alisacaksin inan..ama araba kullanmiyorsan acilen araba kullanmaya basla,ehliyetini al..bebegin dogmadan gez toz..bebek dogup ele avuca gelene kadar biraz zor oluyor insan icine karismak..

Bence de Slav kadınları güzel , ırk vallahi billahi güzel.

Lakin benim yaptığım istatistik şöyle ki, Rusların bile içinde az sayıda soya çekmemiş hatun vardır ya işte onların hepsi Almanya'ya gelmiş;))) Yani burdaki Slav hatunların soylaroyla uzaktan yakından alakaları yom ya yüzleri murdar ya vücutları ya da ikisi de. Yazık bu hanslara Rus tan yana bile şansları yok:KK70::KK70::KK70::KK70: Buraya gelen murdarlaşıyor mudur nedir sankim ben de çirkinleştim mi ne:KK73::KK73::KK70:

Insan yalnizliga alisiyor. Dedigim gibi kimseden yani yurttaslarimdan görmedigim samimiyeti rus bir arkadasimdan gördüm. Türk arkadaslar bana laf sokup sacma sapan kiskandirma triplerine girmislerdi.
Bunlarlan mi ugrasagim ayy :KK69:
Hic orali olma cabim daha cok ugrasirlar. Almanya renga renk :) iyi insanlarda var cok sükür ... Yoksa nasil cekilir buralar :KK31:

Back