Kadin hamile arkadasim bunlari su aralar izlemese daha iyi olur. Gerim gerim gerilemeye lüzum yok. Hele ki walking dead..
How i met your mother la da baslayabilir. Ben de bu sekilde pekistirdim dilimi diyebilirim. Bu konu bu kadardi =)
Esas konuya gelirsek ben de yurt disinda yalniz ve kaynana baskisiyla üc sene gecirdim. Hala de geciriyorum.
Cocugum oldu, yine yalniz ben ama zamanla alisiyor insan. Zaten cocuk seni bos birakmayacak dogunca da new york arkadasim, ben almanyadayim ve berlin gibi bir yer de degil yasadigim yer. Eglence yeri yok. Ev is hayati yasiyor herkes. skaga ciksam basibis köpek bile göremem. Arada spora cikan yasli dede ve babanneleri görüyorum o kadar.
Beterin beteri varmis buradaki beteri ben oluyorum.
Yürüyüs yap. Inan iyi gelir. Tek basina yapabilecegin keyifli bir aktivite. Bir de misir patlat ve ac oradan how i met your mother. Baya oyalar seni bir süre.
Ben hamileyken sex and the city dizini iki üc kere baslayip bitirmistim. Tebbellik yapacak zaman varken yap ve keyif al. Bebis dogunca ayh bir uzansam yaa diye agliyordum. Korkma ama iyidir iyi =)