• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdisindayim, cok yalnizim, hamileyim, depresyona girdim

Cok haklisiniz ama biyerden sonra sikiliyor insan. calismaya alismis biri olarak evde oturmaya alisamadim belkide

Doğrudur, işsiz güçsüz 20 kg göbekle yatmak zor ama tatil olarak bakın. NYda olsam tüm mağazalara gidip vitrin gezerim hiç değilse:) Kitap, sanat gruplarına giderim. Siz bence hamile yogası bulup gidin. Egzersiz endorfin salgılatır:)

Doğrudur, işsiz güçsüz 20 kg göbekle yatmak zor ama tatil olarak bakın. NYda olsam tüm mağazalara gidip vitrin gezerim hiç değilse:) Kitap, sanat gruplarına giderim. Siz bence hamile yogası bulup gidin. Egzersiz endorfin salgılatır:)

offf 1,5-2 ay sonra christmas için süslenir sokaklar NY nasıl şahane olur düşünsene :KK36:

New York da nasıl depresyona giriyorsunuz yahu.. ilginç..
aynen ya yasanıcak sehir al eline bi sözlük belli konusma yemek ısmarlama belli baslı cümleleri zaten yaz kagıda al cocugunu ohh miss gibi gez yaa

bizde istanbulda sürünelim ahh allaım ahh ediyimda basıma gelsin bul beni amerikaaaa

ayrıca hani almanyaya gitsen almanca daha zor en azındna ingilizce birz daha kolay en olmadı yine kursa git ama tarzını bilmiyorum ama amerikan dizileri var fantastik falan onları izle belki hosuan gider ordada aksan bi kac kelime ögrenirsin dizileri yazıyorum
game of thorons
the walkıng dead
the orjinasl
the wampir diaries
supernatural

benim favorilerim bunlar mesela....

aynen ya yasanıcak sehir al eline bi sözlük belli konusma yemek ısmarlama belli baslı cümleleri zaten yaz kagıda al cocugunu ohh miss gibi gez yaa

bizde istanbulda sürünelim ahh allaım ahh ediyimda basıma gelsin bul beni amerikaaaa

ayrıca hani almanyaya gitsen almanca daha zor en azındna ingilizce birz daha kolay en olmadı yine kursa git ama tarzını bilmiyorum ama amerikan dizileri var fantastik falan onları izle belki hosuan gider ordada aksan bi kac kelime ögrenirsin dizileri yazıyorum
game of thorons
the walkıng dead
the orjinasl
the wampir diaries
supernatural

Limoncu gerçekten hamilelere uygun diziler :P şiddet tecavüz ensest elle basarak kafa patlatma vampir zombi hayalet :P

game of thorons
the walkıng dead
the orjinasl
the wampir diaries
supernatural

izlemedigim amerikan dizisi kalmadi zaten :) tesekkur ederim onerileriniz icin moral oluyor bana. bende istanbulu cok ozledim. hatta surunmeyi ozledim ya istanbulda

Limoncu gerçekten hamilelere uygun diziler :p şiddet tecavüz ensest elle basarak kafa patlatma vampir zombi hayalet :p
oooo herseyden etkilenirsen yasayamazsın bu dünyada emin ol türkiyedede aynı seyler var burda neler okuyrouz dha gecen sene esra erolu arayıp ben lezbiyenim kendimi kadın bi arkdas arıyorum dendi
farzet o anda cay iciyosun ailende ve esra erolu izliyosn napıcan o olayı duydun diye paranoyakmı olucan yoooo

maksat eglence zaman gecirmek dedim ya herkezin tarzı farklıdır baska dizilerde var favorii prison break dexter fringe gibi bende bunlarsan hoslanmadım tarzım degil ama fantastik filmlere bayılırım benimkiler yazdıklarım neyseee

cok sevindim sizin adiniza, nasil geciyor peki gunleriniz, neler yapiyorsunuz
Çalışıyorum ben akşamları da bebeğime bir şeyler yaparak geçiyor zamanım.
Doğumda dağıtacağım süslerini, kapı süsünü falan ben yaptım.

aç Tr'nin haline bak netten, anında yüklenir o enerji sana :KK53:

şaka bir tarafa çık biraz bebeğin için alışveriş yap, dergi oku, al bisikletini central park'ta gez bak fikir çok :)
aynen ya suan senin yerinde olmayı öyle isteyen varki istanbulda yok bisey anca gezmelik türkiye güzel ama sartları kötü o yüzden esim suan dese amerika ki bi ara is yeri böyle bisey dedi dedim hemen kabul et cünkü amerika yaa senin icn cocugunun gelecegi icin harika bi fırsat hak hukuk mükemmel yaa

Back