Yalnızlıktan sıkılanlar

Nerde yaşıyorsunuz da gidebilecek bir yer yok ? Ben bunu çok merak ediyorum çıkıp bir kahve için parkta yürüyüş yapın evin içinde nasıl sosyalleseceksiniz ?
Sanırım Ankara’da yaşıyormuş, Ankarada yapacak birşey bulamamak da pek mantıklı gelmedi orda doğdum büyüdüm ve pek çok şeye ulaşmak gerçekten kolay

Arkadaş edinmek için en önemli kural alıngan olmamak gerçekten dinlemek yukarda bir üye agresif olmadan gerçek bir yorum yapmış evde tum gün oturarak olmaz demiş öneriler vermiş evet doğru ayağımıza hicbirsey gelmiyor bu kötü birşey degilki .Yazarken mimik görmüyoruz size sert geliyor aslında gerçekçi .İki saniye bile kaale alamadım yazmişsiniz .O zaman yeni arkadaslariniz hoşunuza gitmeyen birşey dediğinde aynı tepkiyi vermeyi deneyin mesela diyeyim bende size .Sonuçta insanlar zaman ayırıp yorum yapıyor en cok dersiniz haklısınız harekete geçmek şart.

Telefonu bırakın elinizden o kadar fazla vakit geçirmeyin radyasyon yüklü zaten izleyip üzülüyormuşsunuz,
Ben parka çıksam parkta arkadaş edinirim orda otururken sıkılmam mesela sizde girişken olun muhabbetiniz nasıl arkadaş ortamında sevilen birimiydiniz

Aynı ben. Ben bide koy gıbi bı yerde yasıyorum. Çocuğun var ama onla bırlıkte sureklı evdeyiz. Burda sadece evler var yanı dısarı çıksan bile sadece yol yesıllık evler . O yüzden de eve kapanmıs durumdayım.ailemlede gorusmuyorum. Yni bildiğin yapayanlızım. Hep sıkılıyorum. Ama bı zaman sonra geçer bu yanlızlık sabret

2 yıllık evlıyım yalnızım eşim sabah 6 akşam 7de gelıyor o gelene kadar evde sadece telefonda reels izliyorum ekran sürem ortalama 6 saat ne bi arkadaşım ne konuşacak kardeşim nede gidebileceğim bir işim var çocuk zaten olmuyor tedavı sürecindeyim hayat o kadar sıkıcı geçiyor ki diğer hayatları merak edıyorum sosyal medyadaki o buluşup kahve içen güzel dostluğu olanlara imrenıyorum. Bu yaz işe girdim çalıştım arkadaş edindim ama işten çıkınca kaç kez aradım ama sürdüremedim devam etmedi arkadaşlıklarımız . Bunalımdayım eşimin evli arkadaşı da yokki konuşalım tanışalım eşim hep dışarı çıkar mutlaka haftada iki kez ama benım gidebileceğim bir yer yok hayat bomboş geçıyor eve tıkılmış hapiste gibiyim bu durum benı çok üzüyor benım gibi durumda olanlar mutsuz hisseden varmı 😕
Bu devirde çalışmaktan başka çözüm olduğunu düşünmüyorum.bir gün çık iki gün çık üçüncü gün yine boş kalacak.taşıma su ile değirmen dönmez.eskiden kadınların çoğunluğu çalışmadığı için günler falan oluyordu şimdi o imkan yok.

X