• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışından kozmetik alışverişi?

Mutlaka tekrar yollar veya para iadesi yaparlar. Ne sürede geldi seninki?

Eyelid Primer (Sheer) :Bu aldığım göz bazı iyi oldukça. Urban Decay Primer Potion'ı aratmıyor neredeyse çok şaşırdım.
Studio Eyebrow Kit (Light) : Farlar kremsi yapıda, fazla renk vermiyor ve kahverengisi kızıl alt tonlu yani meh.. pek sevmedim.
Blush (Tickled Pink) : Güzel bir allık beğendim.
Blush (Peachy Keen) : Çok beyaz olmama rağmen allıktan ziyade aydınlatıcı gibi duruyor. Yine de gideri var :))
Contouring Blush & Bronzing Cream - St. Lucia: Krem yapıda. Allık güzel bronzerı henüz kullanmadım.
Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara: Buna bayıldım işte kaşları sabitlemesi ve yapış yapıştan ziyade ince bir yapısı olması şahane.

Bilgiler süper olmuş, ellerine sağlık :16:

İnşallah enazından para iadesi isterim mutlaka, ne yapacağım bu paramparça şeyi :50: :14:

tam 6 günde geldi benimkiler, 20 ekimde sipariş vermiştim hatta şaşırdım, shipping bilgisi beklerken ben, postacı küt kapıdaydı bugün :34: yani haber bile vermediler şugün kargolandı diye ama enazından hızlı geldi bu iyiydi.
Sipariş verirken aman not düş, sağlam paketleyin diye, belki bundan sonra dikkat ederler kimbilir :14:

Bilgiler süper olmuş, ellerine sağlık :16:

İnşallah enazından para iadesi isterim mutlaka, ne yapacağım bu paramparça şeyi :50: :14:

tam 6 günde geldi benimkiler, 20 ekimde sipariş vermiştim hatta şaşırdım, shipping bilgisi beklerken ben, postacı küt kapıdaydı bugün :34: yani haber bile vermediler şugün kargolandı diye ama enazından hızlı geldi bu iyiydi.
Sipariş verirken aman not düş, sağlam paketleyin diye, belki bundan sonra dikkat ederler kimbilir :14:

Benim paketin üzerinde hem gift yerine merchandise hem de açık açık cosmetics yazıyordu nasıl geçti anlamadım doğrusu :)) Şimdi gözümü yeni bi yere diktim urban decay naked 2 söyleyeceğim gözümü kararttım

Benim paketin üzerinde hem gift yerine merchandise hem de açık açık cosmetics yazıyordu nasıl geçti anlamadım doğrusu :)) Şimdi gözümü yeni bi yere diktim urban decay naked 2 söyleyeceğim gözümü kararttım

galiba sadece Amerika paketlerini kontrol ediyor olabilirler. ama riskli tabii yine de hepsi..

Urban decay nereden söyleceksin? onların çoğu sahte aman dikkat, hatta çok ucuza çin sitelerinde var, orijinalinin tıpkısının aynısı, sorduğunda Çinliler üst kalite sahte olduğunu söylüyorlar ama herkes o kadar dürüst olmayabilir. uzman bile ayırtedemez, benden söylemesi, güvenilir bir yer değilse sakın fazla para verme derim, tabii benim fikrim :34:

Back