• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışından kozmetik alışverişi?

Gümrük dökümanı yapıştırıyorlar ya pakete. İçindekinin değerinin kaç dolar olduğunu filan gösteriyorlar.
Orada gift(hediye) seçeneği de var. Hediye olarak gönderilince belki alışveriş sayılmıyordur. Ben bir deneme yaptım bakalım elime ulaşacak mı... İki hafta sonra cevabını öğrenmiş oluruz.

paketiniz geldi mi acaba?

Bugün ELF siparislerim sorunsuz elime ulaştı. Geçen hafta kargoya verilmişti. Kutunun üzerinde kozmetik oldugu filan yazmiyordu :) far paletleri filan almistim ben :)

Bugün ELF siparislerim sorunsuz elime ulaştı. Geçen hafta kargoya verilmişti. Kutunun üzerinde kozmetik oldugu filan yazmiyordu :) far paletleri filan almistim ben :)

bende sipariş vermek istiyordum bu haber beni rahatlattı ve gaza getirdi. co.uk uzantılı siteden mi sipariş verdiniz bir de alt sınır gibi bi uygulama var mı, ne kadarlık bir sipariş vermiştiniz acaba?

bende sipariş vermek istiyordum bu haber beni rahatlattı ve gaza getirdi. co.uk uzantılı siteden mi sipariş verdiniz bir de alt sınır gibi bi uygulama var mı, ne kadarlık bir sipariş vermiştiniz acaba?

.com lu sitenin tr ye gönderimi yok. Ben 15 poundluk sipariş verdim kargo dahil. Eğer ki free shipping zamanlarında siparis verirseniz alt sınır oluyor ücretsiz kargo için. Sorun yaşamadım ben küçük bi koliyle geldi postada herhangi bir kontrol yapılmamış kolimde açılma filan yoktu.

Kozmetilkte resmen kazıklanıyoruz kızlar yaa. Mesela Bare minerals ürünlerine baktım ebaydan. Aman Allah'ım Tr'de 75 lira olan ürünler ebayda 35e satılıyor(kargo dahil) Yani Tr'deki distribütörler halkı daha da kazıklamak için halkın iktidarıyım diyenler onların cepleri daha çok dolsun diye en çok yapılan alışverişi tamamaen yasaklıyor. Diğer alışverişlerde de 75£ kotası var ne alabilirsin ki bu fiyata ve yılda 5 kez alma hakkımız varmış. Nasıl sinirlendim anlatamam. Yok mu bu işin hilesi hurdası. Acaba göndericiye rica edip veya siteye mail atıp üzerine cozmetik yazdırtmasak mı? Başka yerlerde airmail(ptt gemi) falan tercih edin yazmış ama?

Bilenler lütfen cevap versin... Yardımcı olun bir kızlar yaa

Elf konusunda acaip sevindim, bebishhh06'e binlerce teşekkürler :54::16::16:
gittigidiyorda ELFleri 30 40 hatta 50 60 liraya satmıyorlar mı acaip sinir oluyorum:47: işin acaip tarafı millet alıyor yahu 1 dolar 2 dolarlık ürünleri 30-40 liraya!! inanılır gibi değil..
neyse sadede gelelim, ELF demekki getirtebiliyoruz, yehhuuuu :3::52:

Arkadaşlar en son internetten yurtdışından kozmetik alımı yasaktı o durumla ilgili bi gelişme var mı biliyormusnuz? Elf den birşeyler almak istiyorum ama gelir mi gelmez mi belli değil?bilen duyan var mı
ben fransada yasiyorum butun kozmetik ve temizlik urunlerimi turkiyeden getittiriyorum ersag kullaniyorum hem kaliteli hem dogal organik ve gercekten ise yariyor parfumleri cok sahane hemde kalici kokulari var gece kremine bayiliyorum nemlendiricisi ayri guzel ne ararsaniz var acikcasi neden yurtdisindan getittirmeye urasiyosunuzki hemde kendi ulkemiz kazanmis olur

Şu sıralar kontrolleri sıklaştırdılar benimde bir paketim gelmedi ugrastım ikinci kez gönderdiler geldi dikkatli olun

Gözümü karartıp az önce elf'den sipariş verdim £22,50 GBP tutarında, kargo bedavaydı bakalım gelecek mi. Gelirse benimdir gelmezse zaten hiç benim olmamıştır diye de bi saçma laf söliyim :1:

.com lu sitenin tr ye gönderimi yok. Ben 15 poundluk sipariş verdim kargo dahil. Eğer ki free shipping zamanlarında siparis verirseniz alt sınır oluyor ücretsiz kargo için. Sorun yaşamadım ben küçük bi koliyle geldi postada herhangi bir kontrol yapılmamış kolimde açılma filan yoktu.

Kızlar feelunique den sipariş veren varmı? :44:Burt's Bees ürünleri acayip ucuz geldi bana ,fark olurda bu kadar mı olur yahuu(fiyat aralığı ürünlerde 7dolar-20 dolar arası) :40: ve free shipping

Peki canım benim üzerine kozmetik yazdırmamk için ne yapmak lazım. Bir arkadaşın kargosunda gift yazıyormuş, acaba satıcılara mail atıp rica mı etsek.

Ya ebayda mineral kozmetik ürünleri o kadar ucuz kii. Tr'de cidden fena kazıklanıyoruz. Ben de gözümü karartıp 10-15 liralık bir kozmetik siparişi vericem hani gümrükte takılırsa üzülmeyeyim diye :) Yada küçük kutuda gelince önemsemiyorlar, incelemiyorlar sanırım...

Sonradan ekleme: ELFe üye oldum şimdi. Türkiye var ülkeler arasında.. Ayrıca bir gift bölümü var. Mineral makyaj ürünleri de var yaşasın :)) Gift kısmından seçersek, kargoda gift yazacak ve gümürğe takılmayacak belki :)) Acaip far paletleri var, bronzer lazım bana çok. Evet gözümü karartıp küçük meblağlık sipariş vericem.. Dövizin bu kadar pahalandığı zamanlarda sipariş vermek delilik gerçi ama ne yaparsın ihtiyaç :)

Gelişmeleri yazarım.

Son düzenleme:
Elf mineral ürünlerini inceliyorum da. Bizmut varmış yaa içinde :( Birde titanyum dioksit... Bizmut mineral ürünlerde iyi değil diyorlar. Fiyatları da o kadar ucuzdu ki halbuki.. Yani tr'de satılan mineral farlar 35 liradan başlıyor buradakiler 5 euro... :(

Ben physicians formula kullanmaya devam edeceğim sanırım kazıklanmaya devam yani :(

Elf mineral ürünlerini inceliyorum da. Bizmut varmış yaa içinde :( Birde titanyum dioksit... Bizmut mineral ürünlerde iyi değil diyorlar. Fiyatları da o kadar ucuzdu ki halbuki.. Yani tr'de satılan mineral farlar 35 liradan başlıyor buradakiler 5 euro... :(

Ben physicians formula kullanmaya devam edeceğim sanırım kazıklanmaya devam yani :(

ELF ürünleri çok kaliteli değil zaten.. Yurtdışında satılıyor burada bulunmuyor diye kıymet veriliyor ama hakikaten ELF çok basit bir markadır. Çok kaliteli veya cilde dost ürünler beklemeyin yani. 2. 3. sınıf küçük kozmetik dükkanı markasıdır bir nevi.. mineral adı altındaki serisine de özellikle hassas cildiniz varsa hiç güvenmeyin derim.. belki birkaç mineral katıp formülüne o yüzden ismini mineral yapmış olabilirler :37:

27.09'da elften sipariş vermiştim. Şimdi hala bekliyorum tabii bayram girdi araya bu hafta artık gelmesini bekliyorum. Geldiğinde ürünler mutlaka yazacağım.
Eyelid Primer (Sheer) 3 adet
Studio Eyebrow Kit (Light) 1 adet
Blush (Tickled Pink) 1 adet
Blush (Peachy Keen) 1 adet
Contouring Blush & Bronzing Cream - St. Lucia 1 adet
Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara 2 adet
olarak sipariş vermiştim. İnşallah artık bu hafta gelir ya :D

Selam kizlar.Elf siparisi gelmis. Bugun raporlu oldugumdan ancak persembe gunu ise gittigimde acabilicem paketi. Ama onemli olan gelmesi yuppi

Selam kizlar.Elf siparisi gelmis. Bugun raporlu oldugumdan ancak persembe gunu ise gittigimde acabilicem paketi. Ama onemli olan gelmesi yuppi

hayırlı olsunnn güle güle kullan cicilerini:34: ben de dün MUA siparişi verdim, bakalım nasıl ve ne zaman gelecek :16::44:

hayırlı olsunnn güle güle kullan cicilerini:34: ben de dün MUA siparişi verdim, bakalım nasıl ve ne zaman gelecek :16::44:

ne söyledin canım MUA'dan? bir de bari bu başlık altında yurtdışından adıklarımız hakkında görüşte yazalım da en azından bu ürünler o kadar yol geliyor değmeyecek bişeyse bunca zahmete yazık. Ben MUA'nın Undressed Palette'ini istiyorum :23:

Son düzenleme:
$DSC_0691.jpg

işte aldıklarım :)

işte aldıklarım :)

hayırlı olsun cicilerin :16: ee tanıtımlarını da isteriz o zaman hehe :34:

benim paket bugün geldi, büyük palet almıştım MUA Britains next top model bilmemne ismi, hatırlamak bile istemiyorum, paramparça çıktı kutudan. yazdım firmaya bakalım ne diyecekler. 3 ruj ve 1 de allık aldım, denemek için, fazla bişi almadım yani. rujlardan birini denedim, çok güzel. şimdi acele yazıyorum, fırsat bulunca foto ekliycem. çok güzel kokuyor ve kıvamı da güzel. özellikle bu fiyata harika tabii indirimden almıştım, 1.5 pound sadece :ssz: allığı daha denemedim. Palet de çok güzel, farları simli çok hoş ama keşke kırılmasaymış, ne yapacağım onunla bilmiyorum, içi darmadağın :50::50::5:

hayırlı olsun cicilerin :16: ee tanıtımlarını da isteriz o zaman hehe :34:

benim paket bugün geldi, büyük palet almıştım MUA Britains next top model bilmemne ismi, hatırlamak bile istemiyorum, paramparça çıktı kutudan. yazdım firmaya bakalım ne diyecekler. 3 ruj ve 1 de allık aldım, denemek için, fazla bişi almadım yani. rujlardan birini denedim, çok güzel. şimdi acele yazıyorum, fırsat bulunca foto ekliycem. çok güzel kokuyor ve kıvamı da güzel. özellikle bu fiyata harika tabii indirimden almıştım, 1.5 pound sadece :ssz: allığı daha denemedim. Palet de çok güzel, farları simli çok hoş ama keşke kırılmasaymış, ne yapacağım onunla bilmiyorum, içi darmadağın :50::50::5:

Mutlaka tekrar yollar veya para iadesi yaparlar. Ne sürede geldi seninki?

Eyelid Primer (Sheer) :Bu aldığım göz bazı iyi oldukça. Urban Decay Primer Potion'ı aratmıyor neredeyse çok şaşırdım.
Studio Eyebrow Kit (Light) : Farlar kremsi yapıda, fazla renk vermiyor ve kahverengisi kızıl alt tonlu yani meh.. pek sevmedim.
Blush (Tickled Pink) : Güzel bir allık beğendim.
Blush (Peachy Keen) : Çok beyaz olmama rağmen allıktan ziyade aydınlatıcı gibi duruyor. Yine de gideri var :))
Contouring Blush & Bronzing Cream - St. Lucia: Krem yapıda. Allık güzel bronzerı henüz kullanmadım.
Wet Gloss Lash & Brow Clear Mascara: Buna bayıldım işte kaşları sabitlemesi ve yapış yapıştan ziyade ince bir yapısı olması şahane.

Back