- 26 Ocak 2008
- 25
- 0
- 86
Gümrük dökümanı yapıştırıyorlar ya pakete. İçindekinin değerinin kaç dolar olduğunu filan gösteriyorlar.
Orada gift(hediye) seçeneği de var. Hediye olarak gönderilince belki alışveriş sayılmıyordur. Ben bir deneme yaptım bakalım elime ulaşacak mı... İki hafta sonra cevabını öğrenmiş oluruz.
Bugün ELF siparislerim sorunsuz elime ulaştı. Geçen hafta kargoya verilmişti. Kutunun üzerinde kozmetik oldugu filan yazmiyordu :) far paletleri filan almistim ben :)
bende sipariş vermek istiyordum bu haber beni rahatlattı ve gaza getirdi. co.uk uzantılı siteden mi sipariş verdiniz bir de alt sınır gibi bi uygulama var mı, ne kadarlık bir sipariş vermiştiniz acaba?
Bugün ELF siparislerim sorunsuz elime ulaştı. Geçen hafta kargoya verilmişti. Kutunun üzerinde kozmetik oldugu filan yazmiyordu :) far paletleri filan almistim ben :)
ben fransada yasiyorum butun kozmetik ve temizlik urunlerimi turkiyeden getittiriyorum ersag kullaniyorum hem kaliteli hem dogal organik ve gercekten ise yariyor parfumleri cok sahane hemde kalici kokulari var gece kremine bayiliyorum nemlendiricisi ayri guzel ne ararsaniz var acikcasi neden yurtdisindan getittirmeye urasiyosunuzki hemde kendi ulkemiz kazanmis olurArkadaşlar en son internetten yurtdışından kozmetik alımı yasaktı o durumla ilgili bi gelişme var mı biliyormusnuz? Elf den birşeyler almak istiyorum ama gelir mi gelmez mi belli değil?bilen duyan var mı
.com lu sitenin tr ye gönderimi yok. Ben 15 poundluk sipariş verdim kargo dahil. Eğer ki free shipping zamanlarında siparis verirseniz alt sınır oluyor ücretsiz kargo için. Sorun yaşamadım ben küçük bi koliyle geldi postada herhangi bir kontrol yapılmamış kolimde açılma filan yoktu.
Elf mineral ürünlerini inceliyorum da. Bizmut varmış yaa içindeBirde titanyum dioksit... Bizmut mineral ürünlerde iyi değil diyorlar. Fiyatları da o kadar ucuzdu ki halbuki.. Yani tr'de satılan mineral farlar 35 liradan başlıyor buradakiler 5 euro...
Ben physicians formula kullanmaya devam edeceğim sanırım kazıklanmaya devam yani
Selam kizlar.Elf siparisi gelmis. Bugun raporlu oldugumdan ancak persembe gunu ise gittigimde acabilicem paketi. Ama onemli olan gelmesi yuppi
hayırlı olsunnn güle güle kullan cicileriniben de dün MUA siparişi verdim, bakalım nasıl ve ne zaman gelecek :44:
işte aldıklarım :)
hayırlı olsun cicilerinee tanıtımlarını da isteriz o zaman hehe
benim paket bugün geldi, büyük palet almıştım MUA Britains next top model bilmemne ismi, hatırlamak bile istemiyorum, paramparça çıktı kutudan. yazdım firmaya bakalım ne diyecekler. 3 ruj ve 1 de allık aldım, denemek için, fazla bişi almadım yani. rujlardan birini denedim, çok güzel. şimdi acele yazıyorum, fırsat bulunca foto ekliycem. çok güzel kokuyor ve kıvamı da güzel. özellikle bu fiyata harika tabii indirimden almıştım, 1.5 pound sadeceallığı daha denemedim. Palet de çok güzel, farları simli çok hoş ama keşke kırılmasaymış, ne yapacağım onunla bilmiyorum, içi darmadağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?