- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
Bildigim kadariyla olmaz. Once lisans tamamlamaniz gerekir.benim bölümüm Türkiye de 2 yıl oldugundan önlisans mezunuyum.
Master yapabilir miyim yurtdışında
Staj stilinden kastınız nedir?O birazcık kötü olmuş. Staj stili bir şeyler baksan? İtalya bak, bir de İskandinavyada mobilya tasarımı ıvır zıvır var o şirketlere bak.
Merhaba,diğer isteyen arkadaşlara gönderdim ama size özel mesaj gönderemiyorum. neden acaba?Bana da o sitenin ismini gönderebilir misiniz?
Greencard başvurusu yap her kasım ayında olup mayısta açıklanıyor
Çalışma iznin de olur çıkarsa
Merak edip baktım, bilmiyordum ne olduğunu. Türkiye’de iş rahat bulunur mu bu meslekte?Yurtdisinda garsonlukla ne kadar kazanacaginizi saniyorsunuz ki?
Sommelier olun egitim alip. 30a gelmeden master bile olursunuz yasiniz cok genc. Hem daha temiz is hem de turkiyede bulamiyoruz. En az 10 bin de maas veriyor sirket.
Ablacım maşallah sana burs bulmuşsun bir de. Peki yüksek lisans için iş tecrübesi istemiyorlar mı benim ingiltere'de baktığım okullarda yüksek için iş tecrübesi istiyorlardı. Özellikle Avrupa ekonomik toplulugunda olmayan bir ülkeden gidip iş tecrübesi olmadan burs almam imkansız. Burda iş de bulamıyorum
bizde bu yıl başvurduk ailece ama malesef çıkmadıGreencard başvurusu yap her kasım ayında olup mayısta açıklanıyor
Çalışma iznin de olur çıkarsa
Ben size özel mesaj gönderdim. Bir bakın isterseniz.Merhaba,diğer isteyen arkadaşlara gönderdim ama size özel mesaj gönderemiyorum. neden acaba?
şuan onu araştırıyorum. bu başvuru internet üzerinden oluyor sanırım ve kabul edilmek adına yapmam gereken bir şey var mıdır?
tam sistemi anlayamadım çünkü
Bana da geçen yıl çıkmadı ama arkadaşımıza çıktıbizde bu yıl başvurduk ailece ama malesef çıkmadı
Maşallah siz başarıya kafa atmışsınız resmen benim iş yaş o zaman daha iş bulamıyorum burda.Eee panpa ben masterdan sonra gittim zaten. Başvurduğumda master tezim, araştırmam vardı.
Tezim çok süperdi, hem de şansıma Annals of Probabilityde basıldı
İş deneyimim de vardı, hem de bayağı iyi bir şirkette
Amerikada bir yerden de kabul aldım gitmeyen kafama s..yım
Merak edip baktım, bilmiyordum ne olduğunu. Türkiye’de iş rahat bulunur mu bu meslekte?
bu yıl başvurmadınız mı? bizimde geçen yıl memleketten karşı komşumuza çıktı.ailece gittiler şuan florida'dalar. bende fotolarına bakıp beğenip iç geçiriyorum :)Bana da geçen yıl çıkmadı ama arkadaşımıza çıktı
gönderdim canım.Ben size özel mesaj gönderdim. Bir bakın isterseniz.
Maşallah siz başarıya kafa atmışsınız resmen benim iş yaş o zaman daha iş bulamıyorum burda.
canım benim yaa yazdıklarını okuyorumda şu balı birde özel hayatta yakalasan valla çok mutlu olucam senin adına inan.Kanka master tezim için ABDdeki çok prestijli bir yerden gelmiş olan genç bir abiyi kafaladım.Sağ olsun tezin kralını yaptırmış bana
Şaraptan anlamadığım İçin bilgim yoktu:)) Köpek öldüen üstü tüm şaraplar bence aynı:)))Sommelier İstanbul'daki tüm turistik lüks otellerde var. Sommelier İtalya'da gittiğim her lüks restoranda da mutlaka gördüm.
Yaşadığım şehirde de dükkanı olan bir abi var; seminer, şarap tadımı yapıyor dükkanı her daim dolu. Ben de müşteriyim tabi