- 1 Şubat 2025
- 70
- 42
- 3
- Konu Sahibi yingyang92
Bazı ülkeler belli bir sene oturduktan sonra çalışma izni ve oturum veriyor. Kuzenim de Uk'ye gitti. Tüm malını mülkünü sattı. Yeniden başa dönmek korkutmuyor mu kimseyi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle butun malini mulkunu satip gitme. Once git bak yaşa. Ayak uydurabilir misin orda devam edebilir misin bunu gör. Calisma izni oturma izni alamazsan geri donmek zorunda kalirsin bunun garantisini de saglamalisin. Gittigin yerde uzun vaadeli yasayabiliyorsan her seyini satar gidersin.Bazı ülkeler belli bir sene oturduktan sonra çalışma izni ve oturum veriyor. Kuzenim de Uk'ye gitti. Tüm malını mülkünü sattı. Yeniden başa dönmek korkutmuyor mu kimseyi?
Örnek verdim sadece,6 yıl önce yaptı, hala da orada. Sonra da düzen kurdu tabii ki. Kimi de yüksek lisans için gidiyor. Gitmek için gidiyorlar yani.
6 yil önceyle şuani kiyas bile etmeyin bence. AB vatandasiyim eşimi de getirdim ben bile bunaldim yok evliligi kanitla yok senin sen oldugunu kanitla...Örnek verdim sadece,6 yıl önce yaptı, hala da orada. Sonra da düzen kurdu tabii ki. Kimi de yüksek lisans için gidiyor. Gitmek için gidiyorlar yani.
Benim abime green card çıktı. Her şeyi sattı gitti :) gayet mutlu Allah’a şükür.
İş bulmuşsunuz ama. Şirketler arası transfer mi? Ne kadar sürede çıktı?Biz varız.yani her şeyi satmadık tabii ki. Küçük bir evimiz vardı, o duruyor. Ancak oturduğumuz ev kiraydı, oradaki eşyaları dağıttık ve arabamızı sattık. Almanya’ya taşındık. 2 ay kadar oldu geleli.Buradaki evi de sıfırdan kurduk, tek tük eksiğimiz kaldı. Konuşmak için erken tabii ki ama şu anda dönmek gibi bir niyetimiz yok.
Ek: çalışma vizesi ile geldik bu arada.
Almanya’da job seeker vize var ama şartlar ne hiç bilmiyorumAmerika'daki Green Card tamam da Avrupa'nın herhangi bir ülkesi orada iş bulmadan turist vizesinin dışında vize veriyor mu ya?