• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışı hangi ülke

Turkler nefret etmeyi bilmiyorlar ki. Turklerinki cocuksu bir nefret genelde cok yumusak bir ulke. Nefret ederse bile cahilliginden eder. Insanlarimin boynu bukuk, ben bilmem ki modunda, nasil nefret etsin? Katisiksiz ve bilincli nefreti ben yurt disinda ogrendim.

Türklerin nefret etmwyi bilmediklerine inanmiyorum ....gayet de biliyolar:super:ama konu guzellik ve kadinlar olunca nefretleri bi taraflarina kaciyo olabilebilir:KK70:

En iyisi siz cikin ben doneyim vatanima....
:KK200:En Büyük TÜRKİYE:KK200:En Büyük TÜRKİYE:KK200:En Büyük TÜRKİYE:KK200:En Büyük TÜRKİYE:KK200:En Büyük TÜRKİYE:KK200:En Büyük TÜRKİYE:KK200:En Büyük TÜRKİYE:KK200:En Büyük TÜRKİYE:KK200:En Büyük TÜRKİYE:KK200:En Büyük TÜRKİYE:KK15:

Valla teror olmasa ben gitmem zaten niye gideyim...ama surekli bi taraflarinin patlama korkusunu yasiyo insanlar...parcalanan tanidigim var...benim psikolojim boyle seyleri kaldirmiyo artik...valla cıkın gelın ben geceyim sizin yerinize...ama sonra fikir degistirirseniz kabul etmem haa bilesiniz...:KK6:

Öncelikle insallah gönlünüze göre bir ülke bulup mutlu sekilde yasarsiniz
Almanyada dogmus büyümüs ve bir cok ülkeyi gezmis biri olarak
yurtdisi ile ilgili hayal kirikligi yasayabilirsiniz tr ye geri dönmeyi gözardi etmeyin derim
Bir ülkeyi gezmek ve bir ülkede yasamak ikisi birbirinden cok farkli seyler
Evet güvenli bir ortamda yasiyorsunuz (kaldi ki artik dünyanin her yerinde olaylar oluyor su terör lanetinden dolayi) yasam standartlari yüksek yollar trafik düzenli ve temiz sayilir tren otobüs az cok zamaninda gelir ama yasam kalitesi cok düsük
Hersey fazlasiyla monoton heryer gri gökyüzü gri hersey planli insanlari soguk suratsiz irkci bürokrasisi yorucu ikinci sinif insan muamelesi yipratici para kazaniyorsun veya devlet yardimda bulunuyor ama bir o kadar harcamak zorunda kaliyorsun bu cogu avrupa ülkeleri icin gecerli
Yasam kalitesi düsük olunca ülkenin bütün artilari göze görünmüyor bile
En azindan benim icin böyle ben tr de su an cok daha mutluyum yollarda otobüslerde söylene söylene gitsem de hahaha
Ama paran var mi heryerde kralsin ;)
Herkes heryerde ayni seyi yasayacak diye bisey yok tabi

Serbest piyasa sonucta. Isteyen istedigini secsin, sonuclarina da katlansin. Bilim adami da olsa insanlar toplumun o gunku kosullarindan etkileniyor iste. Pek cok saygi duydugumuz, kitaplarda okuttugumuz, mantigina hayran kaldigimiz Yunan felsefecinin kadinlari asagi bir form olarak gormesi gibi. Mantik da bir yere kadar demekki. Benim de Tesla'nin bilimadami olduguna inanasim gelmiyor yillardir. Benzetme bile yapamiyorum da o sac, o bakislar, o biyik alti tebessum...
OO Sirplara tapar bizim milletimiz, kizlari guzel diye. Tesla'ya bayilirlar ama onun Turk nefretinden bihaberdirler. Srpski film seyredesiceler.

Valla teror olmasa ben gitmem zaten niye gideyim...ama surekli bi taraflarinin patlama korkusunu yasiyo insanlar...parcalanan tanidigim var...benim psikolojim boyle seyleri kaldirmiyo artik...valla cıkın gelın ben geceyim sizin yerinize...ama sonra fikir degistirirseniz kabul etmem haa bilesiniz...:KK6:

Yurtdisinda irkcilik yüzünden yanan terör saldirisinda veya cinnet olaylarinda ölen pedofil kisiler tarafindan cocuklari tecavüze ugrayip ölen vs vs kisi coook dünya azmis azmis Allah korusun kaderde varsa heryerde olur Allah yasatmasin kimselere

Öncelikle insallah gönlünüze göre bir ülke bulup mutlu sekilde yasarsiniz
Almanyada dogmus büyümüs ve bir cok ülkeyi gezmis biri olarak
yurtdisi ile ilgili hayal kirikligi yasayabilirsiniz tr ye geri dönmeyi gözardi etmeyin derim
Bir ülkeyi gezmek ve bir ülkede yasamak ikisi birbirinden cok farkli seyler
Evet güvenli bir ortamda yasiyorsunuz (kaldi ki artik dünyanin her yerinde olaylar oluyor su terör lanetinden dolayi) yasam standartlari yüksek yollar trafik düzenli ve temiz sayilir tren otobüs az cok zamaninda gelir ama yasam kalitesi cok düsük
Hersey fazlasiyla monoton heryer gri gökyüzü gri hersey planli insanlari soguk suratsiz irkci bürokrasisi yorucu ikinci sinif insan muamelesi yipratici para kazaniyorsun veya devlet yardimda bulunuyor ama bir o kadar harcamak zorunda kaliyorsun bu cogu avrupa ülkeleri icin gecerli
Yasam kalitesi düsük olunca ülkenin bütün artilari göze görünmüyor bile
En azindan benim icin böyle ben tr de su an cok daha mutluyum yollarda otobüslerde söylene söylene gitsem de hahaha
Ama paran var mi heryerde kralsin :KK66:
Herkes heryerde ayni seyi yasayacak diye bisey yok tabi

Haklısınız...ama ben dedigim gibi kendimi guvende hissetmiyorum...ayrica turkiye cok mu renkli.. turkiye de gri...carpik kentlesme...soguk insanlar...bunlar turkiyede de var...

Yurtdisinda irkcilik yüzünden yanan terör saldirisinda veya cinnet olaylarinda ölen pedofil kisiler tarafindan cocuklari tecavüze ugrayip ölen vs vs kisi coook dünya azmis azmis Allah korusun kaderde varsa heryerde olur Allah yasatmasin kimselere

Ben muhendisim ihtimallere gore davranirim...son yillarda turkiyede yasanan teror olaylari gibisini hicbir avrupa ulkesi balkan ulkesi iskandinav ulkesi ve amerika yasamadi...fransada tek tük oluyo...turkiyede hergun neredeyse 6 veya 7 sehit var...tecavuz olaylari dunyanin heryerinde var zaten...ama teror konusunda bizden daha kotu sadece suriye ve ic savas olan ulkeler var...

Ben muhendisim ihtimallere gore davranirim...son yillarda turkiyede yasanan teror olaylari gibisini hicbir avrupa ulkesi balkan ulkesi iskandinav ulkesi ve amerika yasamadi...fransada tek tük oluyo...turkiyede hergun neredeyse 6 veya 7 sehit var...tecavuz olaylari dunyanin heryerinde var zaten...ama teror konusunda bizden daha kotu sadece suriye ve ic savas olan ulkeler var...
Tabi ki türkiyede bu terör olaylari daha fazla oluyor maalesef :(
Dedigim gibi kaderde varsa gelir sizi dünyanin en ücra kösesinde bile bulur...Rabbim kimselere göstermesin

Fransa'nin durumu da uzucu. 8 aydir ohal vardi zaten 6 ay daha uzatmislar... Amerika'da bizim gunluk bilancodan daha fazla olay yasaniyor aslinda ama cok fazla dillendirilmiyor. Kuzey ulkelerinde pek teror ya da silahli saldirilar olmuyor diyesim geliyor ama ondan da emin degilim belki bizim bilgimiz olmuyor. Sumenalti ediliyor. Bir Fin arkadasim falanca farihte Turklere saldiri oldu dedi irkcilar tarafindan. Ben sasirdim hic duymamistim. Amaaaaan... Dunyanin civisi cikti.

Fransa'nin durumu da uzucu. 8 aydir ohal vardi zaten 6 ay daha uzatmislar... Amerika'da bizim gunluk bilancodan daha fazla olay yasaniyor aslinda ama cok fazla dillendirilmiyor. Kuzey ulkelerinde pek teror ya da silahli saldirilar olmuyor diyesim geliyor ama ondan da emin degilim belki bizim bilgimiz olmuyor. Sumenalti ediliyor. Bir Fin arkadasim falanca farihte Turklere saldiri oldu dedi irkcilar tarafindan. Ben sasirdim hic duymamistim. Amaaaaan... Dunyanin civisi cikti.

Dostum terör olayları sumen alti edilecek konular degil...hani diyelim gazeteler yazmadi artık sosyal medya var ve herkes herseyin farkinda...fransada bizim yasadigimizin cok daha azi yasanmasina ragmen OHAL ilan edildi...bizim kadar teror olayi yaşasalar heralde 10 sene OHAL ilan ederler...amerika turkiyenin kac kati kadar buyuk bi ulke olmasina ragmen teror olayi bu kadar degil...hatta gecenlerde twitterin kuruculari aciklama yapmisti trend topik olan seyler avrupa amerikada surekli magazin olaylariyken turkiyede hep ciddi olaylar diye...cunku magazinle ugrasacak takatimiz yok bu olaylardan...

Sahsen cok ulkede bulunmus hatta yasamis, grinin zibilyon tonunu tatmis ve yabanciyla evli biri olarak halkimizi renkli buluyorum buna gayrimuslim vatandaslarimiz da dahil ama herkesin fikri deneyimlerine gore sekilleniyor. Sizin deneyimleriniz farkli olabilir.
Hahaha türkiye fazlasiyla renkli

Bu durum sizin turkiyede yasadiginiz yere gore degisir..valla benim yasadigim yer hic de renkli degil...gri otesi...

Son düzenleme:
Sizin grinin farkli tonlarini tatma zamaniniz gelmis. Ben sizi manevi olarak destekliyorum. En kisa zamanda gonlunuzdeki ulkenin vatandasi olmaniz dilegiyle. :KK52:
Dostum terör olayları sumen alti edilecek konular degil...hani diyelim gazeteler yazmadi artık sosyal medya var ve herkes herseyin farkinda...fransada bizim yasadigimizin cok daha azi yasanmasina ragmen OHAL ilan edildi...bizim kadar teror olayi yaşasalar heralde 10 sene OHAL ilan ederler...amerika turkiyenin kac kati kadar buyuk bi ulke olmasina ragmen teror olayi bu kadar degil...hatta gecenlerde twitterin kuruculari aciklama yapmisti trend topik olan seyler avrupa amerikada surekli magazin olaylariyken turkiyede hep ciddi olaylar diye...cunku magazinle ugrasacak takatimiz yok bu olaylardan...

Sahsen cok ulkede bulunmus hatta yasamis, grinin zibilyon tonunu tatmis ve yabanciyla evli biri olarak halkimizi renkli buluyorum ama herkesin fikri deneyimlerine gore sekilleniyor. Sizin deneyimleriniz farkli olabilir.Buna gayrimuslim vatandaslarimiz da dahil.

Yurdisinda ben de farkli ulkelerde yasadim...cogunu da gordum..halkimiz renkli ama ülke renksiz bunun herkes farkinda...:KK66:

Ewet ben cok istiyorum gitmek, ama esim asla istemiyor. Ikimizde memuruz.yani guvenileck bir meslegimiz yok dilimde derdimi anlatack kadr. Ben gittigimde cocuk bakmaya ew temizlemeye raziyim aslinda...onlari bile arastirdim. Ama burda ortalamanin ustunde gecinirkn riske atmiyor sanirim. Aslina bakarsan hic yurtdisinada cikmadim. Belkide hayal ama tlf da bile ing oyunlar yukledim kelimem ilerlesin diye.
Sizinki daha ciddi sanirim. Bence turist olarak gidip gezip arastirdiktan sonra islemleri baslatman avantajlidr.
Yarin kanadadaki ark ile samimi olan ark a ayrintilari sorar buraya yazarim.
+1
Hayaller hayatlar...

Back
X