• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yurtdışı hangi ülke

Evet tum aksiyon Turkiye'de! Oturusmus ulkelerin tadi tuzu yok. Turkiye gelisen bir ulke ama tek problemi insanlari ogrenmeye ve kendini gelistirmeye hic acik degil! Tek sorunu bu zaten!!! Yoksa

Turkiye kadar guzel bir ulke gormedim hayatimda. O kadar ozel o kadar unique o kadar sofistike bir ulke ki, aklim duruyor guzelliklerini gordukce her yolculuga ciktigimda. Anadolu kadar nefes kesen duygularimi hareket ettiren bir yer bilmiyorum, benzerini bir tek Yunanistan'da hissetmistim. Turkiye'nin topraklari TILSIMLI bundan hic suphem yok. Insani icin ayni seyi soyleyemiyecegim.

Turkiye ile ilgili yazdiginiz o olumsuzluk bence butun artilari goturecek cinsten...o insanlar iste cevre baskısı yapan ve simdiki cogu sıkıntıya sebebiyet veren...eger bi ülkede egitim duzgunse ve insanlar egitime aciksa zaten o ulke gelisiyo gucleniyo, insan sevgisi de oluyo hayvan sevgisi de oluyo haklar daha bi dusunulerek hazirlaniyo...

Ispanya'ya gitmeyin! Issizlik cok cok fena! Muhendislerinin hepsi Ingiltere'ye goc etti. Yerler sizi orada.

Yok zaten arastirmadan bi yere gitmeyiz biz...ama hayalimizde yasamak istedigimiz ulkelerden biriydi orasi...sartlar elvermedikten sonra gidicek kadar saf degiliz...

Ispanya'ya gitmeyin! Issizlik cok cok fena! Muhendislerinin hepsi Ingiltere'ye goc etti. Yerler sizi orada.

Bi 6 ay kadar beklemede kalicaz teror olaylarina bakicaz hala devam ediyosa kanadaya dil kursuna ceker gideriz...yoksa patlama bombalama falan devam ederse ben daha fazla bu stresi yasamak istemiyorum artik...

Bi 6 ay kadar beklemede kalicaz teror olaylarina bakicaz hala devam ediyosa kanadaya dil kursuna ceker gideriz...yoksa patlama bombalama falan devam ederse ben daha fazla bu stresi yasamak istemiyorum artik...
Tamam. Is bulursaniz ve uc yili atlatirsani zaradiginiz huzuru bulursunuz. British Columbia daha ilimli ve inanilmaz guzellikte bir il (Vancouver). 9 Ay disarida gecirebilirsiniz. Dag , deniz, modern yasam ir arada. Dah ainsan gitmemis yerleri var, inanilmaz vahsi bir ulke. Montreal de iyi, Jazz festivali, film festivali var. Toronto'yu tavsiye etmem ama ekonomis hareketlidir, Ottawa ise aile icin en yasanacak sehir. Ama BC disinda her yer 9 ay permafrost.

bisey sorabilirim avrupa yada amerikadan mülk aldın mı yada arsa sanırım vatandas olabilirmissin

yunanıstandandada da öyleymis 200 milyarlık türk parasuyla yani 75 euro üstü arsa alırsan yada ev 2 yı sonra vatandaslık veriliyomus bu sekılde avrupa birligine girmis olursun avrupayada daha raat yerlesırsın

Tamam. Is bulursaniz ve uc yili atlatirsani zaradiginiz huzuru bulursunuz. British Columbia daha ilimli ve inanilmaz guzellikte bir il (Vancouver). 9 Ay disarida gecirebilirsiniz. Dag , deniz, modern yasam ir arada. Dah ainsan gitmemis yerleri var, inanilmaz vahsi bir ulke. Montreal de iyi, Jazz festivali, film festivali var. Toronto'yu tavsiye etmem ama ekonomis hareketlidir, Ottawa ise aile icin en yasanacak sehir. Ama BC disinda her yer 9 ay permafrost.

Tamm bunlara da bakayim...cok sagolun yardimlariniz icin...benim istedigim de dag deniz modern insanlar vahsi doga ve huzur...cok cok sagolun tecrubeleriniz paylastiginiz icin ayrica...

bisey sorabilirim avrupa yada amerikadan mülk aldın mı yada arsa sanırım vatandas olabilirmissin

yunanıstandandada da öyleymis 200 milyarlık türk parasuyla yani 75 euro üstü arsa alırsan yada ev 2 yı sonra vatandaslık veriliyomus bu sekılde avrupa birligine girmis olursun avrupayada daha raat yerlesırsın

Oyledir de simdi diyelim yunanistan arsa veya ev aldik...orada is yok ki...yakin zaman kadar bitikti ekonomileri...avrupanin diger yerlerinden de bu paraya ev alinmaz...sadece belki balkan ulkerinden alinabilir...

Oyledir de simdi diyelim yunanistan arsa veya ev aldik...orada is yok ki...yakin zaman kadar bitikti ekonomileri...avrupanin diger yerlerinden de bu paraya ev alinmaz...sadece belki balkan ulkerinden alinabilir...
iste bitik ülke oldugu icin ev yada arsalar ucuz bu fiyattan maksat avrupa birligi vatandaslıksa diye dedim ben

valla bence dükkan acmak ufak bi yer kahve dükkanı mesela alcan tcibodan makineleri yapıcam yada okumussu zaten is bulursun

Cnm yunanistandan bahsediyoruz...daha yakin zamanda diplemis bi ulke yani...kendi vatandasina adamlar is bulamazken sevmedikleri türklere mi is vericekler...cok iyi niyetlisin ama o isler senin bildigin gibi degil...

ingiltere gayet güzel iş imkanları. ama gelmeden önce bi tanıdğnz olmalı yoksa çok zor.. siz gelmeden kalacak yer iş yeri araştırsın yoksa ew otel parası derken çar çur olur para..

Yani dediginiz gibi acaba turist olarak gidip bi ise girip sonra calisma izni alinabilir mi hemen....en kolayi budur heralde.. edindigimiz bilgileri paylasalim madem...siz de mi gitmek istiyosunuz...
en mantıklısı bu. en azndan gttiğnz ülkede tutunup tutunamayacğza karar verirsiniz. gidecez yerleşecez herşey çok basit gbi ama o parayla türkyede lüks içnde yaşamak varken yurtdışnda paranzla rezil olmaSınz inşallah

Inanilmaz bir sey! Hic 2 yilda AB vatandasligi kazanildigi duymadim ben! Bu bilginidogru olamaz.

en mantıklısı bu. en azndan gttiğnz ülkede tutunup tutunamayacğza karar verirsiniz. gidecez yerleşecez herşey çok basit gbi ama o parayla türkyede lüks içnde yaşamak varken yurtdışnda paranzla rezil olmaSınz inşallah
Hayir !Turist vizesinden baska vizeye gecis neredeyse imkansizdir! O ulkeyi terkedip disarida yeni vize beklemeniz gerekiyor. Onund ahic garantisi olmaz.
Ya bana mi oyle geliyor yoksa burada gocmenlik cok kolaymis gibi gosterilmeye calisiliyor??

HAyir !Turist vizesinden baska vizeye gecis neredeyse imkanszdir! O ulkeyi terkedip disaarida yeni viz ebeklemeniz gerekiyor.
Ya bana mi oyle geliyor yoksa burada gocmenlik cok kolaymis gibi gosterilmeye calisiliyor??

Yok galiba arkadaslar yanlis biliyolar...o kadar kolay olsa turkiyeyi terkedecek cok kisi biliyorum:KK24:en kolayi biraz para var ise dil kursu icin gidip o surede is bulup kalmakmış...

Back
X