Yurtdışı hangi ülke

Hayir !Turist vizesinden baska vizeye gecis neredeyse imkansizdir! O ulkeyi terkedip disarida yeni vize beklemeniz gerekiyor. Onund ahic garantisi olmaz.
Ya bana mi oyle geliyor yoksa burada gocmenlik cok kolaymis gibi gosterilmeye calisiliyor??

Yalniz british colombia yi arastirdim...tam olarak istedigim gibi ....bayıldım...ama yaşam kosullari nasildir hayat pahalimidir bilmiyorum tabi..arastirmak lazim...

Yalniz british colombia yi arastirdim...tam olarak istedigim gibi ....bayıldım...ama yaşam kosullari nasildir hayat pahalimidir bilmiyorum tabi..arastirmak lazim...
Iklimin en makul oldugu kisimdir. Ayni mevsimde kayaka yapip denize girebilirsiniz (ama sogul deniz) . Akdeniz ikliminin oldugu bolgeleri bile var mesela Okanagan Valley. Meyve sebzeleri ile meshurdur. Dogasi Kuzey yarimkurenin en guzellerinden BCnin.
BCda is bulmada yarisacaginiz insanalar zengin Hong Kongl'ular olacak. Her yer Cinli kontrolu altinda . Hayat pahali ama kalitesi dunyanin en yukseklerindendir. Bir baska unsur da deprem. Fay hattinda ozellikle Vancouver/Victoria.
Is bulmadan asla gitmeyin.

http://i.cbc.ca/1.2585988.139577652...ives/original_620/b-c-earthquake-risk-map.jpg

Hayir !Turist vizesinden baska vizeye gecis neredeyse imkansizdir! O ulkeyi terkedip disarida yeni vize beklemeniz gerekiyor. Onund ahic garantisi olmaz.
Ya bana mi oyle geliyor yoksa burada gocmenlik cok kolaymis gibi gosterilmeye calisiliyor??
bi arkadaşm turist vizesyle geldi. gelmeden önce diğer ülkeleri gezdiriyorlar kolay oluyor. gelip bağenmiş burda kalmaya karar vermiş süsü verdi şmdi oturuma başvurdu bekliyor. ben ztn kolay olmadğnı düşünüyorum. özellikle ingiltere AB den çıkma kararı aldı daha zorlaştı. arkadaş 100 bine yakın borçlandı şmdi .
en iysi ülkede kalmak. türkye gbisi yok . imkanım olsa bi dk durmam ama eşimn işinden dolayı dönemiyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…