- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 40
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
Mesleklerinize bağlı ama ekonomisi güçlü olmayan ülkeye gitmeyin derim. Baltık ulkelerine giderseniz sanki daha iyi olur gibi.
öncelikle hangi ülkeye gitmek istediğinize karar verin.. elinizdeki para yatırım için çok çok düşük bir miktar eğer Kuzey Amerika ülkelerini düşünüyorsanız.. İngilizce için elinizde mutlaka İelts ve/veya TOEFL sonucunuz bulunsun.. Bu ülkede okuduğunuz okulun size başka ülkede çok faydası olmayacağını da göze alın.. ona göre bir plan çizmenizi tavsiye ederim..
Merhaba sirf konunuza yazmk icin geldim.
Bizim isyerinden bir muhnds ark gitmis esiyle ve imkanlarin cok iyi oldugundan bahsetmis.ama sogukmus haliyle.20 yildir orda falanmis.ama gecen sene gelcem diyormus hala gelmedi.
Bende gecen hafta kanadada yasami arastiriyordum... oraya gocmen olark gitmk daha kolymis diger yerlere gore.
Oncesinde turist olark gidip sonra yerlesmk daha mi mantikli aceba.
bir karar verirseniz haberdar edin valla merak ettim, hangi ülkeyi seçeceğinizi
Yeni zelanda benim hayallerimin ulkesi ama sartlarini bilmiyorum arastircam...ingiltereye yerlesim kolaymiymis bilmiyordum bunu...Avusturalya, kanada, yeni zelanda is olanaklari iyi dilleri de ingilizce. Yerlesim kolayligi icinse ingiltereye ankara anlasmasiyla gidebilirsiniz birikiminiz olduguna gore.
Katar is imkanlari da iyi kalifiye calisanlar icin.
Ewet ben cok istiyorum gitmek, ama esim asla istemiyor. Ikimizde memuruz.yani guvenileck bir meslegimiz yok dilimde derdimi anlatack kadr. Ben gittigimde cocuk bakmaya ew temizlemeye raziyim aslinda...onlari bile arastirdim. Ama burda ortalamanin ustunde gecinirkn riske atmiyor sanirim. Aslina bakarsan hic yurtdisinada cikmadim. Belkide hayal ama tlf da bile ing oyunlar yukledim kelimem ilerlesin diye.
Sizinki daha ciddi sanirim. Bence turist olarak gidip gezip arastirdiktan sonra islemleri baslatman avantajlidr.
Yarin kanadadaki ark ile samimi olan ark a ayrintilari sorar buraya yazarim.
Hatta is ark im diger ark ziyaret icin kanadaya gitmisti gecen yilbasinda.onun goruslerinide sorarim.
Ingiltereye yerlesim icin ankara anlasmasini arastirin. Ben zamaninda cok arastirdim.Yeni zelanda benim hayallerimin ulkesi ama sartlarini bilmiyorum arastircam...ingiltereye yerlesim kolaymiymis bilmiyordum bunu...
en kolay yol galiba dil egitimi icin gidip egitim gorurken is bulup kendini istetmekmis....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?