Saat kaçta yumurtlayacagınızı bılıyor musunuz??Merhaba arkadaşlar, sat günüm 29 Ağustos. 26 günde bir regli döngüm var. Adet takvimin de yumurtlama günü bugün gösteriyor ama bugünü eşim işten yorgunluktan perti çıkmış bir şekilde eve geldiği için degerlendiremedikönceki günler de de 1 gün ilişki 1 gün boş olarak değerlendirdik. Dün oldu bugün yumurtlama günü olmadı ilişki.Yarın büyük ihtimal ilişki olur. Bu şekil hamilelik oluşur mu ya da aranız da bu şekil hamile olan var mı? Umarım anlaşılır anlatabilmişimdir, Teşekürler
Hadi yaa, inşallah bende yaşarım. Regli zamanına da çok benziyor belirtiler gerçi. Ben geçen ay bana göre hamileydimEvet canım bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti çok yaşadım başka da belirtim olmadı
Rica ederim canım belirtin var mı peki?Bel ağrısı sık idrara çıkma falanMasallah canim ❣ Benim durumum belli degil henuz. Oglum 2.5 yasinda dogdugundan beri korunuyoruz. Ilk defa agustos ayinda geri cekilmeyle ama tamda emin olmayarak iliski yasadikArdindan bazi belirtilerimden sonra suphelendim aklimda ogluma kardes fikri hic yokken heveslendim biraz Erken oldugunu bildigim halde 5 gun kala normal test yaptim sonuc negatif cikti ama 3 gun var bekliyorum hayirlisini istiyorum Rabbimden
Uzun oldu kusura bakma.
Haha insallahhAmiiin canım benim Allah razı olsun. İnşallah yaşarım bu güzel duyguyuinşallah bekleyen herkes yaşar çok amin tabii muhakkak 13 gün sonunda sizi buraya etiketler de, bebikoviç geliyor teyzeleriii derim
Bilmiyorum canım inan hiç anlamıyorum daSaat kaçta yumurtlayacagınızı bılıyor musunuz??
Takvımler standart hesaplama yapar.. Uygulamalara cok guvenmeyin.. Ovulasyon testı ile takıp etmenizi onerırım.. Ve gun asırı ilişki oldugu ıcın vucudunuzda sperm bulunuyor zaten, şansınız yuksek yani ☺
Lütfen içini ferah tut yakın zamanda güzel haberi alırsın inşallah zaten asıl öğrendikten sonra başlıyor stresli süreçHadi yaa, inşallah bende yaşarım. Regli zamanına da çok benziyor belirtiler gerçi. Ben geçen ay bana göre hamileydimteste göre degildim tüm belirtileri yaşadım ama yoktu tabi hiç birşey çıkmadı gebelik falan eşime de ben gizli hamileyim diye dalga geçiyordum bı ara inandirdim ikilemde kaldı hamilemisin değil misin diye soruyordu şimdi bu ay hamile çıksam inanmicak canım beyim
Benim aslinda her ay 5-6 gun kala goguslerimde biraz sisilik olurdu. Fakat 10 gun kala gogus uclarimda kopuyor gibi aci ve sizi olmaya basladi meme uclarimda da biraz renk degisikligi var gibi geldi. Biraz sıkınca da sut geldi o yuzden cok supheleniyorum. Hala sizim sizim sizliyorlar. Kasik ve bel agrisi da cok fazla.Rica ederim canım belirtin var mı peki?Bel ağrısı sık idrara çıkma falaninşallah bebişin geliyordur
Gebelik ihtimali çok çok yüksekBenim aslinda her ay 5-6 gun kala goguslerimde biraz sisilik olurdu. Fakat 10 gun kala gogus uclarimda kopuyor gibi aci ve sizi olmaya basladi meme uclarimda da biraz renk degisikligi var gibi geldi. Biraz sıkınca da sut geldi o yuzden cok supheleniyorum. Hala sizim sizim sizliyorlar. Kasik ve bel agrisi da cok fazla.
Öğreneyim yeter kiLütfen içini ferah tut yakın zamanda güzel haberi alırsın inşallah zaten asıl öğrendikten sonra başlıyor stresli süreç
Bana da oyle geliyo valla hadi insallah epey heveslendimGebelik ihtimali çok çok yüksek
Duygusuuu güzel haberini bekliyorum kesinlikleBenim aslinda her ay 5-6 gun kala goguslerimde biraz sisilik olurdu. Fakat 10 gun kala gogus uclarimda kopuyor gibi aci ve sizi olmaya basladi meme uclarimda da biraz renk degisikligi var gibi geldi. Biraz sıkınca da sut geldi o yuzden cok supheleniyorum. Hala sizim sizim sizliyorlar. Kasik ve bel agrisi da cok fazla.
İnşallahh tutar, hakkınızda hayırlısı olsunBilmiyorum canım inan hiç anlamıyorum daama şöyle birşey oldu yumurtlamayı ben kasık ağrım ardından akıntı oluyor ordan anlıyorum mesela bu dün de oldu belki dün yumurtlama yaşandı bilmiyorum. Bugün de yaşadım bunu dün sol da hissettim bugün sağda hissediyorum. Hayirlisi insallah. Dediğin gibi sperm vücutta 72 saate kadar bulunabiliyormuş büyük ihtimal bugün de sperm içim de mevcuttu artık tuttuysa tutmuştur inşallah hayirlisi
İnşallahİnşallahh tutar, hakkınızda hayırlısı olsun
Bende senin haberlerini bekliyorum. Mutlaka buradan yazalim catlarim meraktanDuygusuuu güzel haberini bekliyorum kesinlikle
Bende catlarimBende senin haberlerini bekliyorum. Mutlaka buradan yazalim catlarim meraktan
Benim 9 eylul adet tarihim gecikmesini bekleyemem aslaBende catlarimbenim 13 günüm var regli günüme. Muhakkak yazicam sende yaz. Muhtemelen aynı zamanlarda öğrenmiş olucaz olursa
Ayyy çok az kalmış daha heyecan vericiBenim 9 eylul adet tarihim gecikmesini bekleyemem aslaGece adet olmazsam sabah ilk idrarla kosa kosa test yapicam cook merak ediyorum
Insallah canim cok tesekkur ederim sende duamda olucaksin❣ Cabucak gecsin gunlerAyyy çok az kalmış daha heyecan vericidua edicem canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah o çift çizgiyi görürsün sen, ben ve bekleyen herkes ❤
Çok teşekkür ederimInsallah canim cok tesekkur ederim sende duamda olucaksin❣ Cabucak gecsin gunler
lnsallah canimÇok teşekkür ederimamin canım benim inşallah geçsin günler de mutluluğu biz de tadalim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?