• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama gününden sonraki gün ilişki ile hamile kalanlaaarr🙋🏻‍♀️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar, sat günüm 29 Ağustos. 26 günde bir regli döngüm var. Adet takvimin de yumurtlama günü bugün gösteriyor ama bugünü eşim işten yorgunluktan perti çıkmış bir şekilde eve geldiği için degerlendiremedik 😁 önceki günler de de 1 gün ilişki 1 gün boş olarak değerlendirdik. Dün oldu bugün yumurtlama günü olmadı ilişki.Yarın büyük ihtimal ilişki olur. Bu şekil hamilelik oluşur mu ya da aranız da bu şekil hamile olan var mı? Umarım anlaşılır anlatabilmişimdir, Teşekürler 🙆🏽‍♀️🌺
Saat kaçta yumurtlayacagınızı bılıyor musunuz?? 🙄🙄🙄

Takvımler standart hesaplama yapar.. Uygulamalara cok guvenmeyin.. Ovulasyon testı ile takıp etmenizi onerırım.. Ve gun asırı ilişki oldugu ıcın vucudunuzda sperm bulunuyor zaten, şansınız yuksek yani ☺️

Evet canım bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti çok yaşadım başka da belirtim olmadı
Hadi yaa, inşallah bende yaşarım. Regli zamanına da çok benziyor belirtiler gerçi. Ben geçen ay bana göre hamileydim 🙆🏽‍♀️ teste göre degildim 😁 tüm belirtileri yaşadım ama yoktu tabi hiç birşey çıkmadı gebelik falan 😁 eşime de ben gizli hamileyim diye dalga geçiyordum 😁 bı ara inandirdim ikilemde kaldı hamilemisin değil misin diye soruyordu şimdi bu ay hamile çıksam inanmicak canım beyim 😂

Masallah canim ❣ Benim durumum belli degil henuz. Oglum 2.5 yasinda dogdugundan beri korunuyoruz. Ilk defa agustos ayinda geri cekilmeyle ama tamda emin olmayarak iliski yasadik🙈 Ardindan bazi belirtilerimden sonra suphelendim aklimda ogluma kardes fikri hic yokken heveslendim biraz😅 Erken oldugunu bildigim halde 5 gun kala normal test yaptim sonuc negatif cikti ama 3 gun var bekliyorum hayirlisini istiyorum Rabbimden🧡
Uzun oldu kusura bakma.
Rica ederim canım belirtin var mı peki?Bel ağrısı sık idrara çıkma falan 😊inşallah bebişin geliyordur 🥰

Amiiin canım benim Allah razı olsun. İnşallah yaşarım bu güzel duyguyu 🙏🏼 inşallah bekleyen herkes yaşar çok amin 😍🙏🏼 tabii muhakkak 13 gün sonunda sizi buraya etiketler de, bebikoviç geliyor teyzeleriii derim 😜🙏🏼🙏🏼
Haha insallahh 😅 ilk gebeligi beklemek ve sonrasinin her ani cook heyecanli ve kaygili geciyor tadini cikar herseyin en guzeli olsun:KK68:

Saat kaçta yumurtlayacagınızı bılıyor musunuz?? 🙄🙄🙄

Takvımler standart hesaplama yapar.. Uygulamalara cok guvenmeyin.. Ovulasyon testı ile takıp etmenizi onerırım.. Ve gun asırı ilişki oldugu ıcın vucudunuzda sperm bulunuyor zaten, şansınız yuksek yani ☺
Bilmiyorum canım inan hiç anlamıyorum da 😁 ama şöyle birşey oldu yumurtlamayı ben kasık ağrım ardından akıntı oluyor ordan anlıyorum mesela bu dün de oldu belki dün yumurtlama yaşandı bilmiyorum. Bugün de yaşadım bunu dün sol da hissettim bugün sağda hissediyorum. Hayirlisi insallah. Dediğin gibi sperm vücutta 72 saate kadar bulunabiliyormuş büyük ihtimal bugün de sperm içim de mevcuttu artık tuttuysa tutmuştur inşallah 😍 hayirlisi 🙏🏼🙏🏼

Hadi yaa, inşallah bende yaşarım. Regli zamanına da çok benziyor belirtiler gerçi. Ben geçen ay bana göre hamileydim 🙆🏽‍♀️ teste göre degildim 😁 tüm belirtileri yaşadım ama yoktu tabi hiç birşey çıkmadı gebelik falan 😁 eşime de ben gizli hamileyim diye dalga geçiyordum 😁 bı ara inandirdim ikilemde kaldı hamilemisin değil misin diye soruyordu şimdi bu ay hamile çıksam inanmicak canım beyim 😂
Lütfen içini ferah tut yakın zamanda güzel haberi alırsın inşallah zaten asıl öğrendikten sonra başlıyor stresli süreç 🙄

Rica ederim canım belirtin var mı peki?Bel ağrısı sık idrara çıkma falan 😊inşallah bebişin geliyordur 🥰
Benim aslinda her ay 5-6 gun kala goguslerimde biraz sisilik olurdu. Fakat 10 gun kala gogus uclarimda kopuyor gibi aci ve sizi olmaya basladi meme uclarimda da biraz renk degisikligi var gibi geldi. Biraz sıkınca da sut geldi o yuzden cok supheleniyorum. Hala sizim sizim sizliyorlar. Kasik ve bel agrisi da cok fazla.

Benim aslinda her ay 5-6 gun kala goguslerimde biraz sisilik olurdu. Fakat 10 gun kala gogus uclarimda kopuyor gibi aci ve sizi olmaya basladi meme uclarimda da biraz renk degisikligi var gibi geldi. Biraz sıkınca da sut geldi o yuzden cok supheleniyorum. Hala sizim sizim sizliyorlar. Kasik ve bel agrisi da cok fazla.
Gebelik ihtimali çok çok yüksek :halay:

Lütfen içini ferah tut yakın zamanda güzel haberi alırsın inşallah zaten asıl öğrendikten sonra başlıyor stresli süreç 🙄
Öğreneyim yeter ki 🙏🏼 birde biz doğu gorevindeyiz inan burda vakit geçmiyor. Bebeğim olsun tamamen onunla zamanı unutayım da ona kafa yorayim istiyorum 🙏🏼😍 inşallah olur 🌺

Duygusuuu güzel haberini bekliyorum kesinlikle 😍🙏🏼🙏🏼

Bilmiyorum canım inan hiç anlamıyorum da 😁 ama şöyle birşey oldu yumurtlamayı ben kasık ağrım ardından akıntı oluyor ordan anlıyorum mesela bu dün de oldu belki dün yumurtlama yaşandı bilmiyorum. Bugün de yaşadım bunu dün sol da hissettim bugün sağda hissediyorum. Hayirlisi insallah. Dediğin gibi sperm vücutta 72 saate kadar bulunabiliyormuş büyük ihtimal bugün de sperm içim de mevcuttu artık tuttuysa tutmuştur inşallah 😍 hayirlisi 🙏🏼🙏🏼
İnşallahh tutar, hakkınızda hayırlısı olsun🙏🏻

Bende catlarim😂😂 benim 13 günüm var regli günüme. Muhakkak yazicam sende yaz. Muhtemelen aynı zamanlarda öğrenmiş olucaz olursa 😍🙏🏼
Benim 9 eylul adet tarihim gecikmesini bekleyemem asla🤭 Gece adet olmazsam sabah ilk idrarla kosa kosa test yapicam cook merak ediyorum :halay:

Benim 9 eylul adet tarihim gecikmesini bekleyemem asla🤭 Gece adet olmazsam sabah ilk idrarla kosa kosa test yapicam cook merak ediyorum :halay:
Ayyy çok az kalmış daha heyecan verici 😍 dua edicem canım güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏼🙏🏼 inşallah o çift çizgiyi görürsün 😍🙏🏼sen, ben ve bekleyen herkes ❤️👼🏼

Ayyy çok az kalmış daha heyecan verici 😍 dua edicem canım güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏼🙏🏼 inşallah o çift çizgiyi görürsün 😍🙏🏼sen, ben ve bekleyen herkes ❤👼🏼
Insallah canim cok tesekkur ederim sende duamda olucaksin❣ Cabucak gecsin gunler😊

Back
X