- 15 Ağustos 2024
- 1.494
- En iyi cevaplar
- 1
- 518
- 38
- Konu Sahibi papatyam77777
Yumurtlamama göre dün regl olmam lazımdıGünün geçti mi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamama göre dün regl olmam lazımdıGünün geçti mi cnm
Günün geçti mi cnm
Evet canımOvulasyonla mi takip ettin yumurtlamani peki
İki gün daha bekle bence sonrası tekrar test yap canım düzensiz değilsen çıkar o zaman ya da direk kan verEvet canım
Düzensiz değilim hiç geciktiğini bilmiyorumİki gün daha bekle bence sonrası tekrar test yap canım düzensiz değilsen çıkar o zaman ya da direk kan ver
O zaman bir iki gün sonra tekrar yap canım varsa çıkar mutlakaDüzensiz değilim hiç geciktiğini bilmiyorum
Yada git kan ver belli olur ordaDüzensiz değilim hiç geciktiğini bilmiyorum
O zaman bir iki gün sonra tekrar yap canım varsa çıkar mutlaka
Test yaparım kuzum kan vermeye gidemem eşimsiz eşimle gidersemde çıkmayınca çok ağlıyo çok üzülüyoYada git kan ver belli olur orda
Çok iyi biliyorum dün kan verirken en azından bir umut diyordum ama olmadı yani bak ilaca başladım bugün de sürümtu şeklinde sarı akıntım oldu neyin nesiyse anlamadim ama dediğim gibi en net kan da belli olur ben ilk gebe kaldığımda tam 15. gün test yapmıştım yumurtlamadan çok silik şekilde öğrenmiştim kimyasal oldu o ayroTest yaparım kuzum kan vermeye gidemem eşimsiz eşimle gidersemde çıkmayınca çok ağlıyo çok üzülüyokendim test yaparken hadi bi şekilde kaldırabiliyorum artık 1.5 yıl olmuş ama o kan tahlili öyle birşeyki insan çıkacağına çok emin oluyor
![]()
Çok iyi biliyorum dün kan verirken en azından bir umut diyordum ama olmadı yani bak ilaca başladım bugün de sürümtu şeklinde sarı akıntım oldu neyin nesiyse anlamadim ama dediğim gibi en net kan da belli olur ben ilk gebe kaldığımda tam 15. gün test yapmıştım yumurtlamadan çok silik şekilde öğrenmiştim kimyasal oldu o ayro
Aynen öyle yap ilk idrar la dene sabah daha net sonuç alırsın hiç belli olmaz o Allah im gönlünün güzelliğine göre versin canım benimYanlış hatırlamıyorsam 7 tane daha testim var evde eğer eve gidince durabilirsem yapamadan sabah ilk idrarla yaparım bi çıkarmı çıkmazmı bilmem
Naptın canimYanlış hatırlamıyorsam 7 tane daha testim var evde eğer eve gidince durabilirsem yapamadan sabah ilk idrarla yaparım bi çıkarmı çıkmazmı bilmem
Regl oldumNaptın canim
Sıkma canını bir dahaki ay inşallahRegl oldum![]()