Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama gününden sonraki gün ilişki ile hamile kalanlaaarr🙋🏻‍♀️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lraybrs

Cabincrew ✈️
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2020
60
87
3
29
Merhaba arkadaşlar, sat günüm 29 Ağustos. 26 günde bir regli döngüm var. Adet takvimin de yumurtlama günü bugün gösteriyor ama bugünü eşim işten yorgunluktan perti çıkmış bir şekilde eve geldiği için degerlendiremedik önceki günler de de 1 gün ilişki 1 gün boş olarak değerlendirdik. Dün oldu bugün yumurtlama günü olmadı ilişki.Yarın büyük ihtimal ilişki olur. Bu şekil hamilelik oluşur mu ya da aranız da bu şekil hamile olan var mı? Umarım anlaşılır anlatabilmişimdir, Teşekürler

Olur inşallah zaten dün olduysa spermler rahminde birkaç gün canlı kalabiliyor

K kurklukadin Evet canım dün ilişki oldu neyse ki saat akşam 9 civarlarında oldu. Yani Yumurtlama günüme 3 saat kala. Ama dün ben sol ve sağ kasık ağrısı ardından akıntı yaşadım. Belki dünde yumurtlamis olabilirimdir ovulasyon testi vs. Kullanmadığım için bilmiyorum ama az çok vücudumu taniyorum

Zaten her gün ilişkiye girmene gerek olmuyor canım dediğim gibi sperm vücudunda canlı kalabiliyor belki de döllenme gerçekleşiyordur şu an

Evet olabilir spermler 4-5 gun canli kalabiliyorlar diye biliyorum.

Az
Zaten her gün ilişkiye girmene gerek olmuyor canım dediğim gibi sperm vücudunda canlı kalabiliyor belki de döllenme gerçekleşiyordur şu an ☺
Ayyy bal yesin ağzın. İnşallah gerçekleşir. Evet bende hergun ilişki insanı yorar diye 1 gün ara vererek yapalım dedik. Yarın olur artık. Hayırlısı innnnsallah tutar bu ay

Evet olabilir spermler 4-5 gun canli kalabiliyorlar diye biliyorum.
Evet öyleymiş. İçimi rahatlatan dün Yumurtlama gününe başlarken 3 saat önce ilişki yaşanmış olması. O da bu güne tutmuştur inşallah. 1 gün ara vermek sperm kalitesi düşmemesi için önemli diyorlar. Yarın ilişki olur birde. Artık hayırlısı canım inşallah tutar

Tabii yazarım caniim. 13 gün kaldı regli olmaya 10 gün sonra yaparım ben erken gebelik testi dayanamam muhakkak etiketlerim seni de yazarım buraya ☺
Erken gebelik testi değil adet gününde normal test yap canım benim erken testte çıkmamıştı moralim çok bozulmuştu azıcık sabır ve çokça dua tamam mı

Erken gebelik testi değil adet gününde normal test yap canım benim erken testte çıkmamıştı moralim çok bozulmuştu azıcık sabır ve çokça dua tamam mı
Ayy Allahım hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin canım normal testte var neyse ki regli günü yapayım doğru diyorsun, hüsrana uğramamış olurum en azından garanti olur varsa da yoksa da :) çokça dua tabii, Allah büyük bebek geleceği zamanı bilirmiş ama çokta bekletmesin anasını amin şaka bı yana Allah kimseyi aratmadan kucağını doldursun inşallah dünyanın en güzel duygusudur

Dualarıma ekledim seni canım sen de duanı eksik etme gebeliğimiz sağlıkla ilerlersin inşallah Rabbim bu heyecanı sana da en kısa zamanda yaşatsın amin

Ya insallah insallah tutar guzel haberlerini bekliyorum.Allah annelik duygusunu isteyen herkese tattirsin insallah Stres yapma rahat olmaya bak.

Dualarıma ekledim seni canım sen de duanı eksik etme gebeliğimiz sağlıkla ilerlersin inşallah Rabbim bu heyecanı sana da en kısa zamanda yaşatsın amin ♥☺
Allah razı olsun canım benim amiiin inşallah sende dualarimda olacaksın. Sağlıkla kucağına al inşallah Allahım yâr ve yardımcın olsun. Senin benim, benim gibi bekleyen güzel annelerin

Erken gebelik testini kac gun kala yapmistin canim. Kese icin konu acmistin sanirim dimi gebeligin hayirli olsun kucaginiza almak nasip olsun insallah

Erken gebelik testini kac gun kala yapmistin canim. Kese icin konu acmistin sanirim dimi gebeligin hayirli olsun kucaginiza almak nasip olsun insallah
Erken gebelik testini 6 gün kala yapmıştım canım ve kesinlikle negatifti ben de o teste aldanıp ağır iş yapmıştım gebelik yok diye çünkü eczacı çok net konuşmuştu kesin çıkar diye Regl günümden bir gün sonra da gebe olduğumu öğrendim normal testle elhamdulillah sende de var mı gebelik

Ya insallah insallah tutar guzel haberlerini bekliyorum.Allah annelik duygusunu isteyen herkese tattirsin insallah Stres yapma rahat olmaya bak.
Amiiin canım benim Allah razı olsun. İnşallah yaşarım bu güzel duyguyu inşallah bekleyen herkes yaşar çok amin tabii muhakkak 13 gün sonunda sizi buraya etiketler de, bebikoviç geliyor teyzeleriii derim

Hamileliğe dair bir belirtin oldu mu hiç canım?

Masallah canim ❣ Benim durumum belli degil henuz. Oglum 2.5 yasinda dogdugundan beri korunuyoruz. Ilk defa agustos ayinda geri cekilmeyle ama tamda emin olmayarak iliski yasadik Ardindan bazi belirtilerimden sonra suphelendim aklimda ogluma kardes fikri hic yokken heveslendim biraz Erken oldugunu bildigim halde 5 gun kala normal test yaptim sonuc negatif cikti ama 3 gun var bekliyorum hayirlisini istiyorum Rabbimden
Uzun oldu kusura bakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…