Gebeliğe Hazırlık Yumurtlama gününden sonraki gün ilişki ile hamile kalanlaaarr🙋🏻‍♀️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım de bat 4 gün var acaba yarın test yapsam cıkarmı bır kac gün önce kasık batmalarım oldu ama negatif görmekten korkuyorum arada mide yanması da oluyor ve sanık adet olacakmışım gibi çok hafif ağrı

Kızlar okuyunca heyecan yaptım rabbim hayırlısıyla güzel haberlerinizi duymayı nasip etsin benim bat 13 ü test için gün sayıyorum ben de ama hiç bir belirtim yok olmadı galiba Guguuu Lraybrs

adet takvimleri çok nadir doğruyu söyler. ovulasyon testi kullanmadan yumurtalama gününüzü tam bilemezsiniz

Umudunu kaybetme canim. Ilk gebeligimde gunum geldiginde adet agrisi yasamaktan baska hicbir belirtim yoktu. Insallah seninde guzel haberlerini aliriz❣Senin de az kalmis ilk gebeligin mi olucak

En dogrusu gununu ya da gecikmesini beklemek. Daha erken yapip negatif gorunce hem hayal kirikligi yasayabilirsin hem de nasilsa yokmus deyip ilac kullanmayi ya da agir islere girismeyi dusunebilirsin. Gec dollenme soz konusu da olabilir. Fakat beklemek cook zor anliyorum. Hayirlisi olsun insallah cift cizgiyi gorursun

İnşallah canım

Kesinlikle ben çok ağır iş yaptım mesela eve yeni taşınmıştık o eczacıyı da Allah’a havale ediyorum kesin sonuç demişti kızlar erken gebelik testi yapmayın gününüzü bekleyin ben ağrım olmasına rağmen ilaç içmemiştim Allahtan

Iyiki icmemissin.. O erken testlerin yanlis sonuc verdigini burda cok okudum. En sagliklisi adeti beklemek ya da kan vermek. Cunku idrara gec karisiyor bildigim kadariyla ilk kanda belli oluyor.

Iyiki icmemissin.. O erken testlerin yanlis sonuc verdigini burda cok okudum. En sagliklisi adeti beklemek ya da kan vermek. Cunku idrara gec karisiyor bildigim kadariyla ilk kanda belli oluyor.
Aynen canım,sabah güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah

Canım hayırlısı olsun inşallah rabbim bu ay nasip eder
Bebek dusuncemiz ve boyle bir calismamiz da olmamisti acikcasi sadece birazcik kaza yasandi o yuzden hayirlisini diliyorum canim tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…