• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yumurtlama günümde miyim? Ovulasyon testime bakar mısınız?

Yine de klomen yada famera ile denesene kuzum ne olur ne olmaz belki de öyle olur
İşte bunu çok merak ediyorum ama bu şehire evlendiğimde geldiğim için hiç bilmiyorum doğru düzgün sürekli gideceğim bi doktor bulamadım 🤦🏻‍♀️ eczane öylede veriyomuş sanırım bu ilaçları yazdırmadan öyle alıp kullansam diyorum nasıl napcamı bilmiyorum

Öyle sakın kullanma doktor kontrolünde kullan canım hangi şehirdesin
İşte bunu çok merak ediyorum ama bu şehire evlendiğimde geldiğim için hiç bilmiyorum doğru düzgün sürekli gideceğim bi doktor bulamadım 🤦🏻‍♀️ eczane öylede veriyomuş sanırım bu ilaçları yazdırmadan öyle alıp kullansam diyorum nasıl napcamı bilmiyorum

on ki

Ya kızlar ben bu işi anlayamadım ne zaman çatladı en pikteyken ve iki üç gün öncesinde değerlendirebildik sadece ama hala tam çatlammaış gibi o yüzden pik te bi işe yaramaz gibi geliyor 😿

Eklentiler

• IMG_3697.webp
    IMG_3697.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 19
Evet büyük şehir zor bulunjr ana imkan çok en azından
Ya kızlar ben bu işi anlayamadım ne zaman çatladı en pikteyken ve iki üç gün öncesinde değerlendirebildik sadece ama hala tam çatlammaış gibi o yüzden pik te bi işe yaramaz gibi geliyor 😿
Aha ben. Sizi karıştırmışım ya jdkakaks. 😅 Bahsettiğim kaset testler buydu papatya5571 jdanna beynimi yaktınız kız allah sizii

Kızlar en son test bu sabahtan öncekide dün akşamdandı silik duruyordu sabah baktığımda kırmızılaşmıştı durdua en alttakide bu şekilde oldu akşam eve gittiğimde baakcam kırmızlaşmış mı diye. Dün değerlendiremedik yine sadece en pik olduğu gün değerlendirdik çatlama yeni oldu bence ama spermler yaşamış mıdır ki çatlayana kadar yoksa pikte değerlendirincede oluyor mı? Birde bugünü değerlendirsek yine ihtimal var mıdır biri açıklayıcı anlatabilirse çok mutlu olurum

Back