- 22 Nisan 2022
- 119
- 77
- 28
- 30
2 günü geçmezse pembe akıntı ve çok azsa yerleşme akıntısı olabilirYaa ben bunu hiç bilmiyordumBende de 2 gündür beyaz akıntı var, kasık ağrım vardı salı gecesi, Çarşamba Perşembe günleri de pembe akıntım oldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 günü geçmezse pembe akıntı ve çok azsa yerleşme akıntısı olabilirYaa ben bunu hiç bilmiyordumBende de 2 gündür beyaz akıntı var, kasık ağrım vardı salı gecesi, Çarşamba Perşembe günleri de pembe akıntım oldu.
Evet ped kullanmadım bile çamaşıra geçme durumu da olmadı. Bilmiyorum valla ilk kez yaşadım böyle bisey hayırlısı olsun2 günü geçmezse pembe akıntı ve çok azsa yerleşme akıntısı olabilir
İnşallah bebiş belirtisidir hayırlısı olsunEvet ped kullanmadım bile çamaşıra geçme durumu da olmadı. Bilmiyorum valla ilk kez yaşadım böyle bisey hayırlısı olsun![]()
Merhaba benimde 17 bende de çatlamadn sonra sarı akıntı başladıAy benimde sarı peçete koydum görebilmek için peçetem sarı sarı gelmezdi hiç
çatlamadan sonraki gün göğüs başladı gün gün arttı ağrısı bide sabit batma hissi sol tarafımda başladı şu an da da ara ara hissediyorum o batmayı bide ağzım yerken o an tadı var ama sanıyesinde dümdüz tatsız oluyor heveslenmek istemiyorum yinede tabi psikolojik olabilir diye düşünüyorum ama önceki gebeliğimde de öyle plmuştu ağzım kimyasal plmuştu o tabiCanım aynıyız başka belirtin var mı
Merhaba benimde 17 bende de çatlamadn sonra sarı akıntı başladıAy benimde sarı peçete koydum görebilmek için peçetem sarı sarı gelmezdi hiç
çatlamadan sonraki gün göğüs başladı gün gün arttı ağrısı bide sabit batma hissi sol tarafımda başladı şu an da da ara ara hissediyorum o batmayı bide ağzım yerken o an tadı var ama sanıyesinde dümdüz tatsız oluyor heveslenmek istemiyorum yinede tabi psikolojik olabilir diye düşünüyorum ama önceki gebeliğimde de öyle plmuştu ağzım kimyasal plmuştu o tabiCanım aynıyız başka belirtin var mı
Canım rabbim kucağına almayı nasip darısı etsin biz bekleyenlere inşallah7.günde bebişşş
Ayy ama artık herkesin hayalleriyle oynuyorlar şaka gibiler yaagüldürdün beni.. geçen ay bu kadar net değildi daha silikti ve adet oldum. Bu sabah bu kadar net görünce şok oldum . Şimdi eve gidince başka marka alıp deneyeceğim.
Canım yarın sabah erken gebelik yapsam inşallah etiketlerimAyy ama artık herkesin hayalleriyle oynuyorlar şaka gibiler yaanaptın canımmm aldın mı testt :)
Hadi canım inşallah güzel haberlerle gel :) bata kaç gün var çatlamanın kaçıncı günü bu aradaCanım yarın sabah erken gebelik yapsam inşallah etiketlerim![]()
Bata 6 gun var yumurtlamanin 10.gunu ortalama canim. Daha adete de bu kadar varken bu kadar net olması çizginin tuhaf geldi biraz.Hadi canım inşallah güzel haberlerle gel :) bata kaç gün var çatlamanın kaçıncı günü bu arada
Tamam canım bide zeyy sende peki karnından gök gürültüsü gibi ses geliyomuyduProdoctor allllll bebiş
Canım genelde çatlamadan kaç gün sonra regl oluyorsun? belki 6 günden az vardır bata ya da erken yumurtlama olmuştur, bana da bu kadar bariz çizgi olması biraz garip geldi ama yarın göreceğizBata 6 gun var yumurtlamanin 10.gunu ortalama canim. Daha adete de bu kadar varken bu kadar net olması çizginin tuhaf geldi biraz.![]()
Yaaaaaaa o kadar sevindim kiiiiSat 1 bat 14 kuşum![]()
Aşkoooo sen nerelerdesnnn yaaaYaaaaaaa o kadar sevindim kiiiisağlıkla gelsin bebişin bize de dua et
![]()
Evet dalga geçerdikTamam canım bide zeyy sende peki karnından gök gürültüsü gibi ses geliyomuydugarul gurul
Az canım sıkkındıAşkoooo sen nerelerdesnnn yaaatüm dualarım sizinle
![]()
Yaaa inşallah hepinize umut,hepinize dualarım kabul olurAz canım sıkkındıama güzel haberini görünce o kadar sevindim ve umutlandım ki anlatamam
Kızlar ilişkiden iki üç gün sonra rahimde ve kasığımda pıt pıt damar attı acaba mı diyordum hep. Regl olacakmışım gibi belim bacaklarım o kadar ağrıdı ki kaç gece ağrıdan ağladım. Akıntım hep vardı bazen yumurta akı bazen sarı. Göğüslerim hassaslaşmıştı Regl olacakmışım gibi ve bundan bir hafta önce deli gibi gece 12 bir kavonoz turşuyu bitirdim… ve kabızlıkta var hala daCanım rabbim kucağına almayı nasip darısı etsin biz bekleyenlere inşallahbelirtilerini test gününe kadar olan yazabilir misin tam olarak bi