- 4 Ocak 2025
- 177
- 58
- 13
- 29
Kasette de çıkıyorsa o zaman yoktur sanırım sabah test yapmıştım negatif bu ay da yok demekkiKasette de çıkar diye düşünüyorum ama erkenler hassas olduğu için sonucu daha net verir bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kasette de çıkıyorsa o zaman yoktur sanırım sabah test yapmıştım negatif bu ay da yok demekkiKasette de çıkar diye düşünüyorum ama erkenler hassas olduğu için sonucu daha net verir bence
Belki yeterince yükselmemiş de olabilir gecikmenin 1. Günü tekrar dene benceKasette de çıkıyorsa o zaman yoktur sanırım sabah test yapmıştım negatif bu ay da yok demekki
Deneyeceğim bakalımBelki yeterince yükselmemiş de olabilir gecikmenin 1. Günü tekrar dene bence
Aa sende de hafif bir çizgi varHele bana bakın bacılar 7 gün var Eki Görüntüle 3543568 Eki Görüntüle 3543569
Gerçekten miAa sende de hafif bir çizgi var![]()
Az daha beklim diyorumAma sen de sabah tekrar yap bakalım inşallah daha belirgin olur
ben de korkuyorum yarın negatife döner diyeKorkuyorum
Adeti beklicem bu sefer kesin kendime sözben de korkuyorum yarın negatife döner diye![]()
Ben de çizgiyi gördüm inşallah bebiş vardırKızlar şimdi test yaptım çok ince hayalet bir çizgi oluşmuş, bata 6 gün var ama sizce yanlış mı görüyorum ya da iz falan olabilir mi![]()
5-6 gün önce oluyor diye biliyorumKızlar bu yerleşme kanaması ne oluyor yaa yani ortalama adetten kaç gün önce oluyor![]()
Umarım benimki de yerleşme kanamasıdırBen de çizgiyi gördüm inşallah bebiş vardır
5-6 gün önce oluyor diye biliyorum
İnşallah öyledirUmarım benimki de yerleşme kanamasıdır![]()
İnşaallah balım seninde pozitif olur bizimdeİnşallah öyledir![]()
İnşallah inşallahİnşaallah balım seninde pozitif olur bizimde![]()
Ayy inşallahBen de çizgiyi gördüm inşallah bebiş vardır
5-6 gün önce oluyor diye biliyorum
Canım rabbim kucağına almayı nasip darısı etsin biz bekleyenlere inşallah7.günde bebişşş
canım ben test yaptım quick test markası 5 gün var regl 2 dk içinde çıktı sonucu varmı sizce güvenmeli miyimKızlar ilişkiden iki üç gün sonra rahimde ve kasığımda pıt pıt damar attı acaba mı diyordum hep. Regl olacakmışım gibi belim bacaklarım o kadar ağrıdı ki kaç gece ağrıdan ağladım. Akıntım hep vardı bazen yumurta akı bazen sarı. Göğüslerim hassaslaşmıştı Regl olacakmışım gibi ve bundan bir hafta önce deli gibi gece 12 bir kavonoz turşuyu bitirdim… ve kabızlıkta var hala da