- Konu Sahibi Hayalperestkizx
Sonucum şimdi çıktı 20 den 54 e yükselmişKan testi verdiniz mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucum şimdi çıktı 20 den 54 e yükselmişKan testi verdiniz mi
Yok lh testi dışında yapmadım. Adetim gecikmez ama.hep hüsranla bitiyor diye varsa da geç öğrenmek istiyorum. Ama dün adet günümde tansiyonum 17 olunca ve bayilinca acabami dedim. Yarın yapacaktım ama vaz gectim yineKan testi verdiniz mi
Canim nedir son durumun adet oldunmu umarım olmamissindirBenimde gerçekten oyle yarın regl günüm inşallah gebeyimdir dua edin kızlar
Canım aynı gün pik olmuşuz son durumun nedir benimde bugün du adet günüm olmadım ama.test negatif çıktı aşırı bel ağrım var tek taraflıMerhaba hanimlar benimde 6sinda pik 7sinde silindi 9zunda kasik bel agrisi oldu bel agrim devam etti kasik agrisi arada bir bide arada gogus uclarimda agri ve kasinti oldu bugun adet olcakmisim gibi kasik agrim cok siddetli suan arada bir afif oluyor bide 2gunden beri ates basmasi bugun yarin en gec gelmesi gerek
Bende olmadim test 3gun once negatifti bekliyorum ovülasyon testi kirmizi olan 6si silik olan 7siCanım aynı gün pik olmuşuz son durumun nedir benimde bugün du adet günüm olmadım ama.test negatif çıktı aşırı bel ağrım var tek taraflı
Merhaba,sizinle bir kaç belirtilerimiz benzer son durumunuz ne olduBenim regl tarihim yarın ama asla öyle bi his ağrı hissetmiyorum gögsümün tamamında dört beş gün evvelden acı olurdu şimdi sadece uçlarda hassasiyet var birkaç gün önce uçuğum çıktı ve hafif grip başlangıcım var etim acıyo yatıp uyuyorum sadece yani bana çok garip geliyo
Merhaba,gögüs ucuma yakın bir yerde kabarcık farkettim çevresinde de biraz bi belirme var gibi yarın regl olmam lazım ama hala yazdığım gibi hissediyorum yarın hiç olmicam gibi siz nasılsınızMerhaba,sizinle bir kaç belirtilerimiz benzer son durumunuz ne oldu![]()
Benimde 26 Şubat,regle tam olarak 6 günüm var;şuana kadar sabredemeyip bir kaç test yaptım ama henüz bişey yok :/ bende sizin gibi bir üşüme kas,ağrısı,halsizlik geçirdim ya üşüttüm;ya da dediğiniz gibi gebeliğin erken döneminde bağışıklık sisteminin düşmesi ile ilgili.Merhaba,gögüs ucuma yakın bir yerde kabarcık farkettim çevresinde de biraz bi belirme var gibi yarın regl olmam lazım ama hala yazdığım gibi hissediyorum yarın hiç olmicam gibi siz nasılsınız
Evet biraz araştırdım bende önce uçuk çıktı sonra grip başlangıcı oldu uçuk da belirti olabiliyomuş,ben biraz çekiniyorum teste sonradan değer değişebilir diyorlar tekrar tekrar aynı sürece girmiyim diye tek seferde yapıcamBenimde 26 Şubat,regle tam olarak 6 günüm var;şuana kadar sabredemeyip bir kaç test yaptım ama henüz bişey yok :/ bende sizin gibi bir üşüme kas,ağrısı,halsizlik geçirdim ya üşüttüm;ya da dediğiniz gibi gebeliğin erken döneminde bağışıklık sisteminin düşmesi ile ilgili.
Özellikle Mutfakta olduğum zamanlar dizlerim sızlıyor adeta sol dizim çok ağrıyo,bunun kasların gevşemesi ile ilgisi gebelikle ilgili var mı bilmiyorum ama daha önce böyle hissetmiyordum,ağrı kesici içilecek durumda kas ağrımın yaniBenimde 26 Şubat,regle tam olarak 6 günüm var;şuana kadar sabredemeyip bir kaç test yaptım ama henüz bişey yok :/ bende sizin gibi bir üşüme kas,ağrısı,halsizlik geçirdim ya üşüttüm;ya da dediğiniz gibi gebeliğin erken döneminde bağışıklık sisteminin düşmesi ile ilgili.
Dayanabiliyorsanız çok güzel,en iyisini yapıyorsunuzEvet biraz araştırdım bende önce uçuk çıktı sonra grip başlangıcı oldu uçuk da belirti olabiliyomuş,ben biraz çekiniyorum teste sonradan değer değişebilir diyorlar tekrar tekrar aynı sürece girmiyim diye tek seferde yapıcam
Benim de dudağımda uçuk çıkmıştı canım eğer belirtiyseEvet biraz araştırdım bende önce uçuk çıktı sonra grip başlangıcı oldu uçuk da belirti olabiliyomuş,ben biraz çekiniyorum teste sonradan değer değişebilir diyorlar tekrar tekrar aynı sürece girmiyim diye tek seferde yapıcam
Sizin de gebeliğinizi tebrik ederim evet bağışıklık düştüğü için grip uçuk gibi belirtiler oluyomuş size de olmuş demek ki benim için de bir örnek oldunuz :)burada da uçukla gebelik öğrenenler varmış onlardan görüp araştırdımBenim de dudağımda uçuk çıkmıştı canım eğer belirtiyse
Şöyle birşey söyliyim sağıma soluma yatamıyorum 5 dakikadan fazla ayakta dururken bacak değiştiriyorum düz yatarken belim sırtım ağrıyor belki birazı griple de ilgilidir benim vucudumu etkiledi fakat bu kadarı da onunla ilgili değildir epey ağrıyo çünkü yatağıma battaniye serdim bu yüzden .o sebeple dediğiniz şeyden dolayı gebelikle ilgili olabilirÖzellikle Mutfakta olduğum zamanlar dizlerim sızlıyor adeta sol dizim çok ağrıyo,bunun kasların gevşemesi ile ilgisi gebelikle ilgili var mı bilmiyorum ama daha önce böyle hissetmiyordum,ağrı kesici içilecek durumda kas ağrımın yani
Aslında hiç test alıp yapmadım biraz çekiniyorum da eczaneye gidip istemeye o yüzden mecbur kalmayı beklemek daha kolay oluyoDayanabiliyorsanız çok güzel,en iyisini yapıyorsunuz![]()
AhahahAslında hiç test alıp yapmadım biraz çekiniyorum da eczaneye gidip istemeye o yüzden mecbur kalmayı beklemek daha kolay oluyo![]()
Artık taktik geliştiriyoruzAhahahçok güzel,bende çekiniyorum bir iki kere çok çok mecbur kaldım yani artık sabırsızlıktan çatlıyordum iki kere eczane değiştiriyordum,bi gün bu eczane diğer gün başka bir yerdeki…
![]()
Evet çok bi test markası deneyimim olmadı bu güne kadar, predictor gerçekten iyi,ve prodoctor denedim erken gebelik için.Artık taktik geliştiriyoruzya bir de şeyi merak ediyorum test markaları önemliymiş artimed burda çok kişiye yalancı pozitif vermiş böyle hatırlayamadığım birkaç marka daha var en iyisi awox , prodoctor ,predictor early mi bie fikriniz var mı