• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Merhaba kızlar😍 bende 4 Şubat'ta ovıtrellee vurundum. Bakalım beklemedeyım sizin gibi.İğnenin 7.günü çatlamanın 6 günü. İnşallah hep birlikte güzel sonuçlar alırızz🤲🥰

1 Şubat yumurtlama günümde korunmasız ilişki oldu bugün 6 Şubat bir kaç gündür sağ tarafımda ağrı ve yanma hissi yağıyorum belirmede ağrılar giriyor ara ara bugün de peçetede pembe silik bir kanama gördüm yerleşme kanaması olabilir mi adetime 9 gün bar görünür r adet düzenim hiç şaşmaz çünkü kızlar çok heyecanlandım böyle yaşayan var mı 🫣
Bence olabilir

Kızlar ilişkiden iki üç gün sonra rahimde ve kasığımda pıt pıt damar attı acaba mı diyordum hep. Regl olacakmışım gibi belim bacaklarım o kadar ağrıdı ki kaç gece ağrıdan ağladım. Akıntım hep vardı bazen yumurta akı bazen sarı. Göğüslerim hassaslaşmıştı Regl olacakmışım gibi ve bundan bir hafta önce deli gibi gece 12 bir kavonoz turşuyu bitirdim… ve kabızlıkta var hala da
Pıt pıt hariç hepsi ok ben turşudan pek haz etmem ama bende yemekle otururken turşu yemişim yaklaşık 6 7 adet ve ben gece çok terlemeye başladım asla terlemem bu arada.
Lakin yaklaşık 1 saat evvel regl sancım başladı ben tanırım bu sancıyı hep bata 6 kala başlar teşekkürler regliciğim bu ayda geliyorsun :)

Canım genelde çatlamadan kaç gün sonra regl oluyorsun? belki 6 günden az vardır bata ya da erken yumurtlama olmuştur, bana da bu kadar bariz çizgi olması biraz garip geldi ama yarın göreceğiz :KK200:
Erken yumurtluyorum mesela adetin 12. Guny yumurtluyorum ve yumurtlamadan 13_14 gun sonra lekelenme ve adet başlıyor.. Yarın sabah 5 gun kalmış olacak. Banada çok tuhaf geldi bu kadar belirgin cizgi 🤔🤔🤔🤔

Erken yumurtluyorum mesela adetin 12. Guny yumurtluyorum ve yumurtlamadan 13_14 gun sonra lekelenme ve adet başlıyor.. Yarın sabah 5 gun kalmış olacak. Banada çok tuhaf geldi bu kadar belirgin cizgi 🤔🤔🤔🤔
Kuşum bence senin daha az var bata ya 13-14 gün sonra regl oluyorsan

Kızlar şimdi test yaptım çok ince hayalet bir çizgi oluşmuş, bata 6 gün var ama sizce yanlış mı görüyorum ya da iz falan olabilir mi 🥺

Eklentiler

• IMG_0053.jpeg
    IMG_0053.jpeg
    166,5 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar reglden bir gün önce ya da regl günü test yaparsanız erken gebelikle mi yapıyorsunuz normal kaset testlerle mi

Kızlar bu yerleşme kanaması ne oluyor yaa yani ortalama adetten kaç gün önce oluyor🫣

Back