• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transferin 2. Günü

Merhaba cnm hayırlsı olsun tutunur bebişler annesine can olur bende 10 şubatta transfer oldum aynı gün sizinle. Benim arada adet ağrısı gibi karın ve bel ağrısı 5.10 dk vuruyor geçiyor. Bende çok şey hissetmiyorum ama azcık tedirginim tabi bende ya olmazsa diye herkes gibi. Sonra hemen düzeltiyorum kendimi pozitif düşünmeye çalışıyorum cnm. Bence çok kafa yorma cnm daha çok erken çünkü 1 haftayı atlatalım önce bi
Merhaba canım hangi ilde tedavi oluyorsun benim de 3.gun taze embriyo transferim olmuştu 14 ocakta iki embriyo yaş 43 maalesef kimyasaloldu

Merhaba canım hangi ilde tedavi oluyorsun benim de 3.gun taze embriyo transferim olmuştu 14 ocakta iki embriyo yaş 43 maalesef kimyasaloldu
Merhaba cnm üzüldüm asni çok iyi anlıyorum ilk trde dünyalar başıma yıkılmıştı. Sonra anca toparladım cnm.zor süreç maddi manevi cnm .benimde 2. Transfer im. Ben izmir de tedavim oluyorum cnm. Bugün 5. Gün bakalım nelermolacak sabırla bekliyorum.

Merhaba cnm üzüldüm asni çok iyi anlıyorum ilk trde dünyalar başıma yıkılmıştı. Sonra anca toparladım cnm.zor süreç maddi manevi cnm .benimde 2. Transfer im. Ben izmir de tedavim oluyorum cnm. Bugün 5. Gün bakalım nelermolacak sabırla bekliyorum.
Insallah hayirlisiyla güzel haberler alırsınız canım 😘

Merhaba canım bende 12 şubatta transfer oldum hiç belirtim yok sende belirtiler başladı mı biraz korkuyorum:KK43:
Selam canım . Yani bazen sol kasığım ağrıyor ama bence ilaçların etkisi onun dışında bişey yok bende korkuyorum ama okuyorum herkes belirti aramayın diyor hatta belirti olmadan da pozitif gören çok kişi var. Senin yaş kaç ve embriyo kaliten neydi canım

Selam canım . Yani bazen sol kasığım ağrıyor ama bence ilaçların etkisi onun dışında bişey yok bende korkuyorum ama okuyorum herkes belirti aramayın diyor hatta belirti olmadan da pozitif gören çok kişi var. Senin yaş kaç ve embriyo kaliten neydi canım
Yaş 31 canım kalite olarak iyi kalitede dedi doktor onu biliyorum inş tutunurlar belirti olmaması beni korkutuyor sadece

Yok canım belirtim bugün sadece ara ara hafif kasık ağrısı oldu Okadar test yaptın mı
Yok yapmadım canım eşim erken yapmana kızıyor . Beni bugün tedavi olduğum merkezden aradılar her şey yolunda mi diye sormak için ben de belirti konusunu paylaştım . Olmaması çok normal zaten hemen çıkmaz dediler. Bazılarının oluyor belirtisi bazılarının olmuyor valla kafayı yicem :) canım senin embriyo kaliten neydi A,B,C harf olarak bir şey söylemediler mi

Yok yapmadım canım eşim erken yapmana kızıyor . Beni bugün tedavi olduğum merkezden aradılar her şey yolunda mi diye sormak için ben de belirti konusunu paylaştım . Olmaması çok normal zaten hemen çıkmaz dediler. Bazılarının oluyor belirtisi bazılarının olmuyor valla kafayı yicem :) canım senin embriyo kaliten neydi A,B,C harf olarak bir şey söylemediler mi
Canım a kitesi olarak söyledi transfer esnasında ama inan Okdar heycanlıydim ki unuttum senin kalite nasıldı

Back