• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Evet çok bi test markası deneyimim olmadı bu güne kadar, predictor gerçekten iyi,ve prodoctor denedim erken gebelik için.
Genelde ben de çok okudum artımed,days doctor gibi bişeydi bunlar yalancı pozitif çıkartmış hep okudum bende.
İnternetten bi test alcaksanız eğer bence predictor early alın derim.

Evet çok bi test markası deneyimim olmadı bu güne kadar, predictor gerçekten iyi,ve prodoctor denedim erken gebelik için.
Genelde ben de çok okudum artımed,days doctor gibi bişeydi bunlar yalancı pozitif çıkartmış hep okudum bende.
Bunlarla yapmak lazım öyleyse, inşallah herkes şahane haberler alır ,alanlar da sağlıkla büyütür 🥰

Çatlamam 9-10 şubat. Bugün prodoctor test yaptım negatif 😔 Kendimi çok yorgun hissediyorum artık, bu ayı iyi değerlendirmiştik 😔

Artık taktik geliştiriyoruz 😅 ya bir de şeyi merak ediyorum test markaları önemliymiş artimed burda çok kişiye yalancı pozitif vermiş böyle hatırlayamadığım birkaç marka daha var en iyisi awox , prodoctor ,predictor early mi bie fikriniz var mı
Ben ilk öğrendiğimde softec erken gebelik testiyle öğrenmiştim canım

Çatlamam 9-10 şubat. Bugün prodoctor test yaptım negatif 😔 Kendimi çok yorgun hissediyorum artık, bu ayı iyi değerlendirmiştik 😔
Ama daha erken olabilir belki geç döllenmiş olabilir bir de beta hcg önce kana sonra idrara geçiyo diye okumuştum biraz daha zamana ihtiyacınız vardır belki kan testinde bile gebe çıkmayıp üç dört gün sonra gebelik öğrenenler olmuş burda bence üzülmeyin şimdiden

Bat ne zaman canım belki daha erkendir geç döllenmedir belki ??
Yumurtlama takibimi doktorla yaptım. 10 şubatta çatlama olmuştu. Yumurtlamaya göre 24-25 şubatta adet olmam lazım.
Benim döngüme göre de 26-27 şubatta adet olmam lazım
Prodoctor erken gebelik testi 6 gün önceden gösteriyormuş ya o yüzden hayal kırıklığına uğradım

Ama daha erken olabilir belki geç döllenmiş olabilir bir de beta hcg önce kana sonra idrara geçiyo diye okumuştum biraz daha zamana ihtiyacınız vardır belki kan testinde bile gebe çıkmayıp üç dört gün sonra gebelik öğrenenler olmuş burda bence üzülmeyin şimdiden
Teşekkür ederimm, inşallah bu ay olur hayırlısıyla. Allah size de sağlıcakla bebişler nasip etsinn 🩷🩷

Benim de aynı dönemde ,sadece fiziksel hormon artışıyla olabilecek belirtileri kabul ediyorum da kendimce psikolojik olma ihtimali olanları saymıyorum hiç o nedenle merak ettim ve birazcık heyecanlandım 😅
Enfeksiyondan dolayı idrar yaparken yanma
Kasıklarda batma ve kasılmalar
Meme hassasiyeti
Eklem kaslarda ağrılar özellikle bacaklar ve bel
Hafif bir baş dönmesi
Ateşlenme
Ağız ve boğaz kuruluğu
Uçuk
İştahsızlık halsizlik
Benim belirtiler bu şekildeydi toplu yazayım dedim🫶🏼inşallah sizde en kısa zamanda bunları yaşarsınızz🙏🏻

Yumurtlama takibimi doktorla yaptım. 10 şubatta çatlama olmuştu. Yumurtlamaya göre 24-25 şubatta adet olmam lazım.
Prodoctor erken gebelik testi 6 gün önceden gösteriyormuş ya o yüzden hayal kırıklığına uğradım
Test tabiki gösteriyordur fakat dediğimiz sebeplerden ötürü henüz testin farkedeceği bir miktara gelmemiş olabilir hormonunuz sizin gibi olup geciktiğinde öğrenen çok kişi olmuş onun için bence birazcık daha bekleyin üzülmeden

Biraz daha bekle kuzum ya ben battan 3gün önce erken gebelikte öğrenebildim ondan önce yaptığım testler benimde negatifti

Enfeksiyondan dolayı idrar yaparken yanma
Kasıklarda batma ve kasılmalar
Meme hassasiyeti
Eklem kaslarda ağrılar özellikle bacaklar ve bel
Hafif bir baş dönmesi
Ateşlenme
Ağız ve boğaz kuruluğu
Uçuk
İştahsızlık halsizlik
Benim belirtiler bu şekildeydi toplu yazayım dedim🫶🏼inşallah sizde en kısa zamanda bunları yaşarsınızz🙏🏻
Çoğu bende de var ama tabi belli de olmaz hepsini aklımda tutup gecikmeyi bekliyorum şuan nasıl hissediyorsunuz süreciniz inşallah çok keyifli geçiyordur

Çoğu bende de var ama tabi belli de olmaz hepsini aklımda tutup gecikmeyi bekliyorum şuan nasıl hissediyorsunuz süreciniz inşallah çok keyifli geçiyordur
hemde nasıll ❤️ sadece kasılmalardan dolayı biraz yavaş hareket etmeye başladım doktorumuz da martın ilk haftası gel keseyi görelim dedi o günü nasıl bekleyeceğiz bilmiyoruz

Back