- 30 Haziran 2024
- 104
- 49
- 13
- 31
- Konu Sahibi birmasummormenekse11
4BB canım benim. Sen nerde tedavi oluyorsun canımCanım a kitesi olarak söyledi transfer esnasında ama inan Okdar heycanlıydim ki unuttum senin kalite nasıldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4BB canım benim. Sen nerde tedavi oluyorsun canımCanım a kitesi olarak söyledi transfer esnasında ama inan Okdar heycanlıydim ki unuttum senin kalite nasıldı
Sen nerde canım4BB canım benim. Sen nerde tedavi oluyorsun canım
İnş hayırlısı olur ikimiz içinde canımİstanbul tüp bebek merkezi canım![]()
İnş canımİnş hayırlısı olur ikimiz içinde canım
Ne güzelÇok normal benim de öyle ve pozitif![]()
Ben transferden önce sormuştum doktoruma adetime bir kaç gün var gösteriyordu telefonumdaki program kafam karışmıştı sen ona bakma biz progesteron veriyoruz o baskılıyor adet olmanı demiştiNe güzelama benim adet tarihim geldiği için adet belirtileri çıkmış olamaz mi ? Bugün adet olmam gerekiyor ve dünden başladı belirtilerim
Adetine bir kaç gün kala sende de adet belirtileri mi başlamıştı yani ? Kusura bakmayın sürekli soruyorum bir umut bulmak içinBen transferden önce sormuştum doktoruma adetime bir kaç gün var gösteriyordu telefonumdaki program kafam karışmıştı sen ona bakma biz progesteron veriyoruz o baskılıyor adet olmanı demişti
Ne kusuru olur mu bende çok korktum adet mi olcam diye onun sancıları ağrıları gibiydi aynı çok şükür ki değilmiş bu ağrılar normalmiş yani tutup tutmadığını belirleyen bir durum değil ama sancılarım var tutmadı gibi düşünmeyin kesinlikle rabbim ol deyince oluyor inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız siz hiç test yapmadınız daha sanırım 22 Şubat mıydı test gününüzAdetine bir kaç gün kala sende de adet belirtileri mi başlamıştı yani ? Kusura bakmayın sürekli soruyorum bir umut bulmak için
Ay ne güzel yazdınız biraz rahatladımNe kusuru olur mu bende çok korktum adet mi olcam diye onun sancıları ağrıları gibiydi aynı çok şükür ki değilmiş bu ağrılar normalmiş yani tutup tutmadığını belirleyen bir durum değil ama sancılarım var tutmadı gibi düşünmeyin kesinlikle rabbim ol deyince oluyor inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız siz hiç test yapmadınız daha sanırım 22 Şubat mıydı test gününüz
Bekliyorum güzel haberlerinizi o zamanAy ne güzel yazdınız biraz rahatladımhiç test yapmadım eşim evdeki testleri sakladı:) 22 şubatta kan testi yapacağız direkt