• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Vignette Vignette aşko bende de amh düşüklüğü çıktı doktor bi kere gebe kalmışsın tekrar kalabilirsin dedi düzenli amh takibi yapcaz dedi bakalım. Su an yumurtalığım felaket ağrıyo sanırım çatlama yaklaştı

0.35 çıktı benim de.. Ama doktor olumsuz konusmadı bakalım denemeye devam edicem yarın öbür gün bugün ağrı cok yumurtalıgımda
Benim rahmim de ters iki tane de çikolata kistim var. Her yönden sorunluyum😂😂😂 kocamın testi de tertemiz çıktı. Bütün sorun bende😂😂

Benim rahmim de ters iki tane de çikolata kistim var. Her yönden sorunluyum😂😂😂 kocamın testi de tertemiz çıktı. Bütün sorun bende😂😂
Hshshdh biz kadınların çektiği nedir ya bilmiyorum valla ama her seyin çaresi Allahtan o yüzden umudumuzu yitirmeyelim. Stres olmayacakmış düzenli beslenip egzersiz lazımmış sigara yokmuş vs vs

Hshshdh biz kadınların çektiği nedir ya bilmiyorum valla ama her seyin çaresi Allahtan o yüzden umudumuzu yitirmeyelim. Stres olmayacakmış düzenli beslenip egzersiz lazımmış sigara yokmuş vs vs
Kendimi suçlu hissediyorum bazen benim yüzümden olmuyor diye düşünüyorum 😂😂

Back