- 8 Ağustos 2024
- 730
- En iyi cevaplar
- 1
- 554
- 18
- 28
Sizin yumurtlamanın kaçıncı günü kan testi yaptırdınızKaç yaşındasın bebeğim sen ? Herşey olabilir Allahtan umudu kesme. İlk çocuğun mu olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin yumurtlamanın kaçıncı günü kan testi yaptırdınızKaç yaşındasın bebeğim sen ? Herşey olabilir Allahtan umudu kesme. İlk çocuğun mu olacak
12.günüSizin yumurtlamanın kaçıncı günü kan testi yaptırdınız
Prodoctor allllll bebişYa inşallah iki gün sonra testyaparım sininki gibi görürsem ki inşallan görürüm kan vermeye giderim![]()
Yumurtlamadan 12-16 gün sonra regl olması normalKızlar yumurtlamadan hep 14 gün sonra mı regl oluyosunuz benimki genelde 12 gün oluyor da biri bi sorun olabilir demiş hep de düzenli olurum ama acaba sorun mu vardır gerçekten
Di mi bende öyle biliyorum da bi şeyiniz düşük demektir dediler neydi şu an hatırlamıyorum kafama takılmıştı teşekkür ederimYumurtlamadan 12-16 gün sonra regl olması normal
Ovulasyon testi yapıyorum hep pikten 12 gün sonra regl oluyorum 28 29 günde bir olurum geçmez hiç gecikmezadetinden 14 gün öncesini yumurtlama olarak kabul edeceksin 12 gün olmaz yani
Biz yine de gardımızı düşürmeyelimBen de 31 ve 3(17.00) değerlendirdim yumurtlama 2nin gecesi oldu gibi. aslında yetişmiş olabilir ama yumurta az yaşıyor işte.
Muhteşemiz pozitif enerjiyle dolup taşıyoruzÇok teşekkür ederim bir umut geldi bana da inşallah hepimiz hayırlı zamanda hamile kalırız![]()
Hiç duymadım canım bu testi ama bu kadar net çıkıp yalancıysa dava bile açılabilir yaniiii böyle şey mi olurrMerhaba arkadaşlar yumurtlama 1_2subat. Bu sabah ilk idrarla trst yaptım pozitif çıktı ama bu FIRST TEST diye bir marka daha öncede yalancı pozitif olmuştu. Sizlerden kullanan var mı acaba testte bu kadar net çıkması tuhaf geldi daha erken
Hiç duymadım canım bu testi ama bu kadar net çıkıp yalancıysa dava bile açılabilir yaniiii böyle şey mi olurr
Luteal faz demiştir belki ama normal yani 12 gunDi mi bende öyle biliyorum da bi şeyiniz düşük demektir dediler neydi şu an hatırlamıyorum kafama takılmıştı teşekkür ederim![]()
Yok bi değerle ilgili demişti demekki şu değerin düşük doktora görün bu normal değil diye. Aslında normal olduğunu biliyorum ama insan birden endişeleniyorLuteal faz demiştir belki ama normal yani 12 gun
Doktorlar genelde adetin 2. Günü çağırıyorlarKızlarım reglime 8 gün var ama hiçbir belirtim yok sadece bi kere akıntı geldi. Umudumu kestim. İkinci ayımız denemede. Doktora hiç gitmedim bi gideyim diyorum aslında denemelere başlamadan gitmem lazımdı da ne zaman gidilir. Regli döneminde mi daha sonra mı uygun oluyor neye bakıyorlar
Yumurta sayısına bakıyorlar bir de bazı hormon testlerini de özellikle 2 ya da 3. Günü istiyorlarDoktorlar genelde adetin 2. Günü çağırıyorlar
Yaa ben bunu hiç bilmiyordumBeyaz akıntı hamilelik belirtisi inşallah hamilesinizdir