• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Kızlar bana da yardım eder misiniz normalde 9 na çatladı ama bugün yine yaptım kopkoyu çıktı

Eklentiler

• IMG_0602.jpeg
    IMG_0602.jpeg
    108,2 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar yumurtlamadan hep 14 gün sonra mı regl oluyosunuz benimki genelde 12 gün oluyor da biri bi sorun olabilir demiş hep de düzenli olurum ama acaba sorun mu vardır gerçekten

adetinden 14 gün öncesini yumurtlama olarak kabul edeceksin 12 gün olmaz yani benim izlediğim videolarda doktorlar hep böyle diyor yumurtlama günü o yüzden değişiklik gösteriyor

Merhaba arkadaşlar yumurtlama 1_2subat. Bu sabah ilk idrarla trst yaptım pozitif çıktı ama bu FIRST TEST diye bir marka daha öncede yalancı pozitif olmuştu. Sizlerden kullanan var mı acaba testte bu kadar net çıkması tuhaf geldi daha erken

Eklentiler

• 1000103931.jpg
    1000103931.jpg
    115,6 KB · Görüntüleme: 27
  • 1000103930.jpg
    1000103930.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 28
Merhaba arkadaşlar yumurtlama 1_2subat. Bu sabah ilk idrarla trst yaptım pozitif çıktı ama bu FIRST TEST diye bir marka daha öncede yalancı pozitif olmuştu. Sizlerden kullanan var mı acaba testte bu kadar net çıkması tuhaf geldi daha erken
Hiç duymadım canım bu testi ama bu kadar net çıkıp yalancıysa dava bile açılabilir yaniiii böyle şey mi olurr

Hiç duymadım canım bu testi ama bu kadar net çıkıp yalancıysa dava bile açılabilir yaniiii böyle şey mi olurr
🤣🤣🤣 güldürdün beni.. geçen ay bu kadar net değildi daha silikti ve adet oldum. Bu sabah bu kadar net görünce şok oldum . Şimdi eve gidince başka marka alıp deneyeceğim.

Kızlarım reglime 8 gün var ama hiçbir belirtim yok sadece bi kere akıntı geldi. Umudumu kestim. İkinci ayımız denemede. Doktora hiç gitmedim bi gideyim diyorum aslında denemelere başlamadan gitmem lazımdı da ne zaman gidilir. Regli döneminde mi daha sonra mı uygun oluyor neye bakıyorlar

Kızlarım reglime 8 gün var ama hiçbir belirtim yok sadece bi kere akıntı geldi. Umudumu kestim. İkinci ayımız denemede. Doktora hiç gitmedim bi gideyim diyorum aslında denemelere başlamadan gitmem lazımdı da ne zaman gidilir. Regli döneminde mi daha sonra mı uygun oluyor neye bakıyorlar
Doktorlar genelde adetin 2. Günü çağırıyorlar

Back