• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 28,29,30 Ocak olanlar gelin toplaşalım♥️

Ay bu işler ne böyle ya tamam öyle yapıyım kuzum çok sağol sen başladın mı
Sorma sorma ya zor cidden bu işler. Evet kuzum bugün pike yakın çıktı ama muhtemelen yarın Pik olur.

Eklentiler

• IMG_0482.jpeg
    IMG_0482.jpeg
    356,2 KB · Görüntüleme: 13
31 Ocakda oldum regl ben kuzum sen benim üstüme 2. Ye olmuş olabilirsin 😁😁 yok canım ne kusuru 🌸
Ya bi diyorum aman sal gitsin millet çatır çatır doğuruyor illa ki olur. Bu ay olmasa diğer ay olur çok sıradan bişey gibi geliyor. Sonra durup düşünüyorum hemen olmalı ben de hamile kalmalıyım neden olmadı diye strese girip panik oluyorum. Benim de hafif göğüs ve kasık ağrılarım başladı yavaş yavaş yumurtlamaya başlıyor gibiyim. Kafam çok karışık psikolojim bozuldu :D

Ya bi diyorum aman sal gitsin millet çatır çatır doğuruyor illa ki olur. Bu ay olmasa diğer ay olur çok sıradan bişey gibi geliyor. Sonra durup düşünüyorum hemen olmalı ben de hamile kalmalıyım neden olmadı diye strese girip panik oluyorum. Benim de hafif göğüs ve kasık ağrılarım başladı yavaş yavaş yumurtlamaya başlıyor gibiyim. Kafam çok karışık psikolojim bozuldu :D
Al benden de o kadar canım vallahi aynıyım bi öyle bi böyle düşünmekten beynim yoruldu artık. Sakin kalmak çok önemli elimden geldiğince kendimi dizginlemeye çalışıyorum biliyorum ki stres de zarar. Bi yandan da ama ya olmazsa salarsam önemsemezsem diye geçiyor iki ucu … değnek 😅😅

Ay ben bugün başlıyorum yumurtlama testim böyle çıktı sabah yarın Pik olursa bakalım ne zaman çatlayacak aslan pençesi içtim bu ay belki çatlaması da erken olur takip edicem bakalım canım. Bu hafta Full çalışma snjajsjs
Shdjdjdj hadi bakalım Allah tamamına erdirsin çabalarımızı 😅 ben ne bişi yiyip içiyorum ne ovülasyon testi yapıyorum valla Allaha emanet 😅😅

Aşko
Ben de ovulasyon testi sipariş etmiştim yarın gelecek. Acaba benim de mi 21'i gelince hemen başlıyım
Kaç gün sürüyorsa onun ortası gibi düşün, ben 24-25 gün sürdüğü için 12.gün oluyo genelde, su anda da ovülasyon dönemi akıntım başladı hafif şişlik ve sıcak basmaları denemelere başladım o yüzden bakalım 8-9 mart bat gözüküyor o zamana belli olcak tutarsa 😅

Aşko

Kaç gün sürüyorsa onun ortası gibi düşün, ben 24-25 gün sürdüğü için 12.gün oluyo genelde, su anda da ovülasyon dönemi akıntım başladı hafif şişlik ve sıcak basmaları denemelere başladım o yüzden bakalım 8-9 mart bat gözüküyor o zamana belli olcak tutarsa 😅
Ay inşallah kuzum ya benim de 13 mart gözüküyor😂

Al benden de o kadar canım vallahi aynıyım bi öyle bi böyle düşünmekten beynim yoruldu artık. Sakin kalmak çok önemli elimden geldiğince kendimi dizginlemeye çalışıyorum biliyorum ki stres de zarar. Bi yandan da ama ya olmazsa salarsam önemsemezsem diye geçiyor iki ucu … değnek 😅😅
Valla iki ayda on yaş yaşlandım kuzum 🥺😂♥️

Ay ağmiiinnn😅😅 belki de en güzeli böyle ya milletin pat diye oluyor bizim neden olmasındııı🙈😅
Ya sal gitsinnnn Allaha şükür düzenli regl oluyoruz sağlığımız yerinde keyfini cıkarcaz illa olur cocuk Allah verir olmuyo diye strese girmek bizim sağlığımızı bozar ben bu sefer test bile almıcam regl gecikirse o zaman yapcam 😅

Ya sal gitsinnnn Allaha şükür düzenli regl oluyoruz sağlığımız yerinde keyfini cıkarcaz illa olur cocuk Allah verir olmuyo diye strese girmek bizim sağlığımızı bozar ben bu sefer test bile almıcam regl gecikirse o zaman yapcam 😅
O sırada benim 10 lu gebelik testimin ortama girişi hahshshjd

Ay ağmiiinnn😅😅 belki de en güzeli böyle ya milletin pat diye oluyor bizim neden olmasındııı🙈😅

B

Ay tutmazsa da üzülmicez söz mü biz keyfini çıkaralım cocuk istediği zaman gelcek daha cok genciz 😅

O sırada benim 10 lu gebelik testimin ortama girişi hahshshjd
Ay kızlar ne biliyim ya çok sallamıcam diyorum ama üzülüyorum da biraz. Gelmesi gerektiği zaman gelir tabi ama çok uzun sürmesin nolur. Bu ay doğum günümde regl günüm inşallah bebeğim bana hediye gibi gelir 🥺♥️

Ay kızlar ne biliyim ya çok sallamıcam diyorum ama üzülüyorum da biraz. Gelmesi gerektiği zaman gelir tabi ama çok uzun sürmesin nolur. Bu ay doğum günümde regl günüm inşallah bebeğim bana hediye gibi gelir 🥺♥️
Yaaaa gece yatarken veya gündüz evde temizlik vs uğraşırken meryem suresi aç kalpten dinle niyet et Allah nasip edecek aşkım kendini stres yapma bünyen etkilenir

Back