Kaçında olacaktın canım senAh canım ben de öyleyim senin gibiyim. Regl olucakmışım gibi ağrılarım başladı şimdi çok üzgünüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçında olacaktın canım senAh canım ben de öyleyim senin gibiyim. Regl olucakmışım gibi ağrılarım başladı şimdi çok üzgünüm.
Ben de 31 ve 3(17.00) değerlendirdim yumurtlama 2nin gecesi oldu gibi. aslında yetişmiş olabilir ama yumurta az yaşıyor işte.Ebe bana 31-2-4-6 mutlaka değerlendir dedi ben ancak 30-1-3-4 değerlendirebildim is yorgunluğu vs derken... kaybetme umudunu bak bende verilen tarihlerden sadece 1 günü doğru tarih değerlendirebildim ama hala bir umut bekliyorum.üzülme
![]()
Çok özür dileyerek benim rahim içinden kasıktan gelen sanki klitoris bölgeme vuran bir iğne batması mı diyim ne diyim öyle bişey var anlayamadım sizde oldu buEvet beyaz ve sarı vardı
Evet Ara ara geliyordu bu ağrı kaçıncı gününÇok özür dileyerek benim rahim içinden kasıktan gelen sanki klitoris bölgeme vuran bir iğne batması mı diyim ne diyim öyle bişey var anlayamadım sizde oldu bu
Bata 6 gün kaldı döngünün 20. Günü yumurtlamanın 8. GünüEvet Ara ara geliyordu bu ağrı kaçıncı günün
Ben de öyle yaa kaçırdım çok kılpayı oldu değerlendirmemiz ama umudum var yine de inşallah yakalamışızdır![]()
Çok teşekkür ederim bir umut geldi bana da inşallah hepimiz hayırlı zamanda hamile kalırızEbe bana 31-2-4-6 mutlaka değerlendir dedi ben ancak 30-1-3-4 değerlendirebildim is yorgunluğu vs derken... kaybetme umudunu bak bende verilen tarihlerden sadece 1 günü doğru tarih değerlendirebildim ama hala bir umut bekliyorum.üzülme
![]()
Bence sizinki yetişmiş inşallah tutarBen de 31 ve 3(17.00) değerlendirdim yumurtlama 2nin gecesi oldu gibi. aslında yetişmiş olabilir ama yumurta az yaşıyor işte.
Bence şöyle regle 1 hafta kala olan beyaz renkli akıntı gebelikKızlar akıntı ne şekilde ve ne zaman olursa belirti olarak düşünüyosunuz
Şikayetleriniz devam ederse yarın falan test verin benceBata 6 gün kaldı döngünün 20. Günü yumurtlamanın 8. Günü
Vallahi benim yumurtlama günümden beri akıntım hiç durmadıKızlar akıntı ne şekilde ve ne zaman olursa belirti olarak düşünüyosunuz
Cumartesi yaptım yani bata 9 kala negatif çıktıŞikayetleriniz devam ederse yarın falan test verin bence
Benim yarın ya da diğer gün regl günüm akıntım da bugün de devam ediyor da hiç sanmıyorum hamile olduğumu belki de kişiden Kişiye değişiyordurBence şöyle regle 1 hafta kala olan beyaz renkli akıntı gebelik
Bende 9 kaldığında negatiftimmm hayırlı haberler ile gel bebişCumartesi yaptım yani bata 9 kala negatif çıktı
şimdi sipariş cuma gelecek cuma yapacağım inşallah teşekkür ederim![]()
Hep aynı akıntı mı şeklinde mi peki bende de var ama gün içinde arada oluyor daha önceki aylarda farkında değişim hiç dikkat etmemişimVallahi benim yumurtlama günümden beri akıntım hiç durmadı
Akıntınız beyaz renkte mi yumurta akı dediğimiz gibi yaniBenim yarın ya da diğer gün regl günüm akıntım da bugün de devam ediyor da hiç sanmıyorum hamile olduğumu belki de kişiden Kişiye değişiyordur
Evet beyazAkıntınız beyaz renkte mi yumurta akı dediğimiz gibi yani
Ben ped takamıyorum günlük ped bu yüzden hep iç çamışırı beyaz giydim bazen beyaz akıntı böyle af edersiniz sümük gibi bezende sarı aktı bazen çok yoğun bazen sadece silindikçe geldiHep aynı akıntı mı şeklinde mi peki bende de var ama gün içinde arada oluyor daha önceki aylarda farkında değişim hiç dikkat etmemişim
Ben de kullanamıyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum renkli giyiyorum özellikle renk belli olsun diye de öyle sümüksü bi akıntı olmadı ama mesela bugün bile beyaz akıntı şeklinde devam ediyorBen ped takamıyorum günlük ped bu yüzden hep iç çamışırı beyaz giydim bazen beyaz akıntı böyle af edersiniz sümük gibi bezende sarı aktı bazen çok yoğun bazen sadece silindikçe geldi
Katı kıvamlı mıBen de kullanamıyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum renkli giyiyorum özellikle renk belli olsun diye de öyle sümüksü bi akıntı olmadı ama mesela bugün bile beyaz akıntı şeklinde devam ediyor