• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Ebe bana 31-2-4-6 mutlaka değerlendir dedi ben ancak 30-1-3-4 değerlendirebildim is yorgunluğu vs derken... kaybetme umudunu bak bende verilen tarihlerden sadece 1 günü doğru tarih değerlendirebildim ama hala bir umut bekliyorum. 💪🏻🥰🌺 üzülme 💗🌸
Ben de 31 ve 3(17.00) değerlendirdim yumurtlama 2nin gecesi oldu gibi. aslında yetişmiş olabilir ama yumurta az yaşıyor işte.

Ben de öyle yaa kaçırdım çok kılpayı oldu değerlendirmemiz ama umudum var yine de inşallah yakalamışızdır 💐

Ebe bana 31-2-4-6 mutlaka değerlendir dedi ben ancak 30-1-3-4 değerlendirebildim is yorgunluğu vs derken... kaybetme umudunu bak bende verilen tarihlerden sadece 1 günü doğru tarih değerlendirebildim ama hala bir umut bekliyorum. 💪🏻🥰🌺 üzülme 💗🌸
Çok teşekkür ederim bir umut geldi bana da inşallah hepimiz hayırlı zamanda hamile kalırız 🥰🥰

Hep aynı akıntı mı şeklinde mi peki bende de var ama gün içinde arada oluyor daha önceki aylarda farkında değişim hiç dikkat etmemişim
Ben ped takamıyorum günlük ped bu yüzden hep iç çamışırı beyaz giydim bazen beyaz akıntı böyle af edersiniz sümük gibi bezende sarı aktı bazen çok yoğun bazen sadece silindikçe geldi

Ben ped takamıyorum günlük ped bu yüzden hep iç çamışırı beyaz giydim bazen beyaz akıntı böyle af edersiniz sümük gibi bezende sarı aktı bazen çok yoğun bazen sadece silindikçe geldi
Ben de kullanamıyorum sürekli çamaşır değiştiriyorum renkli giyiyorum özellikle renk belli olsun diye de öyle sümüksü bi akıntı olmadı ama mesela bugün bile beyaz akıntı şeklinde devam ediyor

Back