Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Sabahtan test yaptım erken gebelik yoktu ama normal test negatif çıktı
Regl gününüzü bekleyin bence hCG hormonu çok artmadan gözükmüyor zaten kaset testte
Benim de öyle sürekli sarı beyaz akıntım var reglime 3 gün kaldı test verdim 1.20* çıktı
Belki geç döllenmedir siz de üzmeyin kendinizi regl tarihinizi bekleyin

Bende kahvemsi bişey geldi adet olmadan önce gelene benziyor 5 gün erken adet oluyorum sanırım hoşçakalın kızçeler yola devam ederlerle diğer ay görüşürüz

Kaçında olacaktın canım sen
Kuzum valla orası da karıştı. Yumurtlamaya 14 gün eklersek 12 şubat regl tarihi olarak gözüküyor. Ama uygulamada (her ay doğru çıkıyor bu arada) 15-16 şubat gösteriyor. Bilmiyorum yani o yüzden bu hafta bir gün olucam. Az önce bir arkadaşımla görüştüm hamile kalmış. Her iki yumurtalığında da 10 cm çikolata kisti varmış. Amh düşüklüğü varmış aynı benim gibi. 1 sene 2 ay denemişler en son tüp bebek için gittikleri doktor hem eşine hem de kendisine vitamin vermiş. Onu kullandıkları ay hamile kalmış kız şimdi 3.5 aylık. Belki bilen faydasını gören vardır kızlar PharmaSupra life. Duydunuz mu? Deneyen var mı? Ben de kullanmak istiyorum regl olunca 3-4. gün doktora gidicem danışıcam. Fiyatları da çok pahalı

Hiç duymadım haftaya doktora gideceğim sorarım senin için istersen..

Umutlandırmak istemiyorum ama cumartesi geldi, 1.81idi işte 2 gün sonra da yükseldi bende o leke gelince heveslenmiştim negatif çıkınca çok üzüldüm
Ya inşallah iki gün sonra testyaparım sininki gibi görürsem ki inşallan görürüm kan vermeye giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…