• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Benim tertemiz negatif olumlu enerjik durmaya çalışıyorum ancak bu sefer stresi üzüntüyü başka şeylere aktarıp atak geçirecek kadar nefessiz kalana kadar ağlıyorum. Dün de tertemiz bembeyaz negatif görünce aslinda cok canım sıkıldı sonra direksiyon dersim vardı odaklanamadim sürekli hata yaptim sonra sağa cektim bi agladim ama öyle böyle değil anksiyete var bende neredeyse atak geciriyordum. 🤕🤦🏻‍♀️ sonra soluğu sağlık ocağında aldim. Doktorla konusunca biraz da olsa rahatladim. Ayrıca regle 2 gün kala bile hamile kalanlar var diyerek de teselli etti.
Ah canım ben de öyleyim senin gibiyim. Regl olucakmışım gibi ağrılarım başladı şimdi çok üzgünüm.

Bu sorunlar olunca bir an önce hamile kalmam gerekiyormuş gibi geliyor ve kendimi kusurlu hissediyorum. Mahcubiyet var
Asla böyle düşünme ne olursa olsun bu senin elinde olan bir şey olsaydı çoktan hamile kalırdın. Bebeği de Allah verecek de olacak ne kendini ne de bir başkasını sorumlu tutma sakın biz elimizden geleni yaptıktan sonra yapabilecek hiçbir şey yok artık

Asla böyle düşünme ne olursa olsun bu senin elinde olan bir şey olsaydı çoktan hamile kalırdın. Bebeği de Allah verecek de olacak ne kendini ne de bir başkasını sorumlu tutma sakın biz elimizden geleni yaptıktan sonra yapabilecek hiçbir şey yok artık
Tabi ki rabbim isterse olur ama kistler düşük amh falan olunca sanki benden kaynaklı olmuyor ve sorun benmişim gibi düşünüyorum

Tabi ki rabbim isterse olur ama kistler düşük amh falan olunca sanki benden kaynaklı olmuyor ve sorun benmişim gibi düşünüyorum
Bende Y şeklinde rahme sahip olduğum için bu hisse kapılıyorum. Doktor histereskopi yaptırmamı söyledi ama ben böyle deneme kararı aldım 4 aydır olmuyor demek histereskopi olmam gerekecek

Bende Y şeklinde rahme sahip olduğum için bu hisse kapılıyorum. Doktor histereskopi yaptırmamı söyledi ama ben böyle deneme kararı aldım 4 aydır olmuyor demek histereskopi olmam gerekecek
Geçmiş olsun ne gerekiyorsa yapın bir an önce belki fayda görürsünüz

Benim hiç akıntım falan yok bugün 8.gün yumurtlamadan sonra test yapayim diyorum yarin ama umutsuzum olmadi bnce yine

Hiçbirimiz bu işlere başlamadan bilmiyoruz ki neyimiz var neyimiz yok, bir sürü insan hiç sorun olmadığı halle bile yıllarca deniyor kaldı ki bi sorun da olabilir ve sizden kaynaklı olabilir ama istediğiniz bir şey değil bu en çok üzülen de siz oluyosnuz zaten her zaman lütfen kendinizi üzmeyin

Bu sorunlar olunca bir an önce hamile kalmam gerekiyormuş gibi geliyor ve kendimi kusurlu hissediyorum. Mahcubiyet var
Canım öyle düşünme aynı yaştayız ben de bi düşük yaptım şimdi yeniden deniyoruz. Benim bi yakınım çikolata kistiyle hamile kaldı çok sancılı geçiyordu adetleri de. Engel değil yani. Amh düşüklüğü için de doktorlar bile sayı bizim için önemli değil, önemli olan kalitesi diyor. Adetin düzenliyse şanslısın+ yaşından dolayı kalitenin de iyi olmasını beklerim ki yumurtan da çatlamış zaten. Sabırlı ol dua et yani bi sorunun yok şuan mahcubiyet duyacağın bi şey yok ki daha yeni başlamışsınız inşallah olur 💐

Histereskopiden sonra hemen hamile kalanlar var bence değerlendirin 💐 isterseniz bi 6ay falan deneyin ama rahim şekil bozukluğu da çözülebilen bi şey moral bozmayın

Ben de bu ay yumurtlama gününü kaçırdım ertesi sabah değerlendirdik benim umudum yok bu aydan inşallah sonraki ay olur
Ebe bana 31-2-4-6 mutlaka değerlendir dedi ben ancak 30-1-3-4 değerlendirebildim is yorgunluğu vs derken... kaybetme umudunu bak bende verilen tarihlerden sadece 1 günü doğru tarih değerlendirebildim ama hala bir umut bekliyorum. 💪🏻🥰🌺 üzülme 💗🌸

Histereskopiden sonra hemen hamile kalanlar var bence değerlendirin 💐 isterseniz bi 6ay falan deneyin ama rahim şekil bozukluğu da çözülebilen bi şey moral bozmayın
Evet ilk gebeliğim olacak o yüzden önce denemek istedim ama şuanda olmuyor bu ayda olmazsa bir daha gideceğim sadece hamile kalabiliyor muyum onu görmek istemiştim

Back