Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Vallahi beni tek şüphelendiren uzun sancıli gaz sancısı onun dışında geçen aylarda diğer belirtileri az çok yaşıyordum. Bir de idrar torbam sürekli sıkışıkmış gibi bir anda idrara çıkıyorum sık sık

Bütün belirtileriniz beler ? Kişiye göre değişiyor herkeste olmuyor ama göğüs irişelmesi damarların belirginleşmesi diye biliyorum ama bunlar olmadan adet gecikmesiyle öğrenen de çok
Göğüslerim ağrırdı önceki aylar ama bu defa hem ağırlaşmışlar dolgunlaşmış damarlar çıkmış rahatsız edici bir ağrısı var dokunamıyorum. Sık idrara çıkma var sürekli karnımın altında bir yumru var sanki kasıklarım da bıçak saplanır gibi sancı vuruyor. Sıkıntım var çok az o da peçeteyle silince geliyor sarımsı beyaz gibi. Baş ağrısı var biraz. Bacaklarım çekiliyor iki gece bacak ağrısından uyuyamadım kasıklarıma adet olacakmışım gibi sancı giriyor daha önce de girerdi ama bu ay daha uzun sürüyor. Karnımdaki gaz sancısı beni bağırtacak kadar acılı. Daha önce de gaz sancısi çektim ama sadece gaz vardı şiddetli sancılı değildi . Bel ağrım çok fazla. Yani bütün bu belirtileri bir arada yaşıyorum geçen aylarda yaşıyordum ama bu ay biraz daha şiddetliler uzun sürüyor. Tahmini Bir haftadır belirtiler başladı

Diğer ikisinde var gibi gözüküyor kan verin isterseniz adet gününüz geldiyse
Günüm geçti bakalım pazartesiyi bekleyeceğim o gune kadar olmazsa kan vercem artik.. ama adet olursam da bebetime doğru test prodoctor test yanlış çıkarıyor demektir 🙂

Göğüslerim ağrırdı önceki aylar ama bu defa hem ağırlaşmışlar dolgunlaşmış damarlar çıkmış rahatsız edici bir ağrısı var dokunamıyorum. Sık idrara çıkma var sürekli karnımın altında bir yumru var sanki kasıklarım da bıçak saplanır gibi sancı vuruyor. Sıkıntım var çok az o da peçeteyle silince geliyor sarımsı beyaz gibi. Baş ağrısı var biraz. Bacaklarım çekiliyor iki gece bacak ağrısından uyuyamadım kasıklarıma adet olacakmışım gibi sancı giriyor daha önce de girerdi ama bu ay daha uzun sürüyor. Karnımdaki gaz sancısı beni bağırtacak kadar acılı. Daha önce de gaz sancısi çektim ama sadece gaz vardı şiddetli sancılı değildi . Bel ağrım çok fazla. Yani bütün bu belirtileri bir arada yaşıyorum geçen aylarda yaşıyordum ama bu ay biraz daha şiddetliler uzun sürüyor. Tahmini Bir haftadır belirtiler başladı
Baya varmış belirti özellikle göğüslerin dolgunlaşıp damarların belirginleşmesi önemli birşey var gününüz ne zaman

Benimde aynı bir yanım yap diyor 2 gün gösteriyor bata 24ü benimde ama ben 5 gün varken yapmıştım hiç bir şey çıkmadı o yüzden umudum da kalmadı sadece çok istiyorum
bende 3 yıldır deniyorum eşimle ikimizde de bir sıkıntı yok bu artık doktora gitmeyi bıraktım belki kendiğinden olur diye inşallah vardır bakalım bekliycez

bende 3 yıldır deniyorum eşimle ikimizde de bir sıkıntı yok bu artık doktora gitmeyi bıraktım belki kendiğinden olur diye inşallah vardır bakalım bekliycez
Baya uzunmuş sizinki ben 2. Çocuk için bekliyorum 5. Ay bu bazen sadece stresten olmuyor , inşallah sağlıkla ve tez zamanda güzel haberler veririz birbirimize

Back
X