- Konu Sahibi Hayalperestkizx
Diğer ikisinde var gibi gözüküyor kan verin isterseniz adet gününüz geldiyseBebetime erken gebelik testi negatif çıkan
Diger ikisi prodoctor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diğer ikisinde var gibi gözüküyor kan verin isterseniz adet gününüz geldiyseBebetime erken gebelik testi negatif çıkan
Diger ikisi prodoctor
Diğer ikisinde var gibi gözüküyor kan verin istersenizBebetime erken gebelik testi negatif çıkan
Diger ikisi prodoctor
Göğüslerim ağrırdı önceki aylar ama bu defa hem ağırlaşmışlar dolgunlaşmış damarlar çıkmış rahatsız edici bir ağrısı var dokunamıyorum. Sık idrara çıkma var sürekli karnımın altında bir yumru var sanki kasıklarım da bıçak saplanır gibi sancı vuruyor. Sıkıntım var çok az o da peçeteyle silince geliyor sarımsı beyaz gibi. Baş ağrısı var biraz. Bacaklarım çekiliyor iki gece bacak ağrısından uyuyamadım kasıklarıma adet olacakmışım gibi sancı giriyor daha önce de girerdi ama bu ay daha uzun sürüyor. Karnımdaki gaz sancısı beni bağırtacak kadar acılı. Daha önce de gaz sancısi çektim ama sadece gaz vardı şiddetli sancılı değildi . Bel ağrım çok fazla. Yani bütün bu belirtileri bir arada yaşıyorum geçen aylarda yaşıyordum ama bu ay biraz daha şiddetliler uzun sürüyor. Tahmini Bir haftadır belirtiler başladıBütün belirtileriniz beler ? Kişiye göre değişiyor herkeste olmuyor ama göğüs irişelmesi damarların belirginleşmesi diye biliyorum ama bunlar olmadan adet gecikmesiyle öğrenen de çok
Günüm geçti bakalım pazartesiyi bekleyeceğim o gune kadar olmazsa kan vercem artik.. ama adet olursam da bebetime doğru test prodoctor test yanlış çıkarıyor demektirDiğer ikisinde var gibi gözüküyor kan verin isterseniz adet gününüz geldiyse
Baya varmış belirti özellikle göğüslerin dolgunlaşıp damarların belirginleşmesi önemli birşey var gününüz ne zamanGöğüslerim ağrırdı önceki aylar ama bu defa hem ağırlaşmışlar dolgunlaşmış damarlar çıkmış rahatsız edici bir ağrısı var dokunamıyorum. Sık idrara çıkma var sürekli karnımın altında bir yumru var sanki kasıklarım da bıçak saplanır gibi sancı vuruyor. Sıkıntım var çok az o da peçeteyle silince geliyor sarımsı beyaz gibi. Baş ağrısı var biraz. Bacaklarım çekiliyor iki gece bacak ağrısından uyuyamadım kasıklarıma adet olacakmışım gibi sancı giriyor daha önce de girerdi ama bu ay daha uzun sürüyor. Karnımdaki gaz sancısı beni bağırtacak kadar acılı. Daha önce de gaz sancısi çektim ama sadece gaz vardı şiddetli sancılı değildi . Bel ağrım çok fazla. Yani bütün bu belirtileri bir arada yaşıyorum geçen aylarda yaşıyordum ama bu ay biraz daha şiddetliler uzun sürüyor. Tahmini Bir haftadır belirtiler başladı
Bu kadar belirtiye ragmen olmazsa bu ayda ben iki ay ara vermeyi düşünüyorum çok yoruldum. Bat 23 ŞubatBaya varmış belirti özellikle göğüslerin dolgunlaşıp damarların belirginleşmesi önemli birşey var gününüz ne zaman
ama benim göğüs ağrılarım adeten önce de olduğu için o yüzden pek umutlu değilYumurtlamadan itibaren bir hafta süren kasık bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok hafif gaz var
Ben var diye hissediyorum umarım vardır beklemedeyizBu kadar belirtiye ragmen olmazsa bu ayda ben iki ay ara vermeyi düşünüyorum çok yoruldum. Bat 23 Şubat
Bende en ufak bir kıpırtı bile yok kasık batmalarından umutlanmak istemiyorum daha ö bb e de böyle olup adet görmüştümama benim göğüs ağrılarım adeten önce de olduğu için o yüzden pek umutlu değil
Ne yaptınız acabaİnşallah canım![]()
bir yanım test yapmak istiyor bir yanım da erken diyor adetim 3 gün varBende en ufak bir kıpırtı bile yok kasık batmalarından umutlanmak istemiyorum daha ö bb e de böyle olup adet görmüştüm
Bugün adet günümdü başlamadı daha bekliyorum siz ne yaptınızNe yaptınız acaba
Benimde aynı bir yanım yap diyor 2 gün gösteriyor bata 24ü benimde ama ben 5 gün varken yapmıştım hiç bir şey çıkmadı o yüzden umudum da kalmadı sadece çok istiyorumbir yanım test yapmak istiyor bir yanım da erken diyor adetim 3 gün var
İnşallah başlamaz güzel haberlerinizi alırız buraya açılan konuda her birimiz birbirimize güzel haberleri veririz inşallah , benim 2 gün var arada ufak sancılar giriyor başka bir şey yokBugün adet günümdü başlamadı daha bekliyorum siz ne yaptınız
bende 3 yıldır deniyorum eşimle ikimizde de bir sıkıntı yok bu artık doktora gitmeyi bıraktım belki kendiğinden olur diye inşallah vardır bakalım bekliycezBenimde aynı bir yanım yap diyor 2 gün gösteriyor bata 24ü benimde ama ben 5 gün varken yapmıştım hiç bir şey çıkmadı o yüzden umudum da kalmadı sadece çok istiyorum
Baya uzunmuş sizinki ben 2. Çocuk için bekliyorum 5. Ay bu bazen sadece stresten olmuyor , inşallah sağlıkla ve tez zamanda güzel haberler veririz birbirimizebende 3 yıldır deniyorum eşimle ikimizde de bir sıkıntı yok bu artık doktora gitmeyi bıraktım belki kendiğinden olur diye inşallah vardır bakalım bekliycez
İnşallah vardır güzelimİnşallah başlamaz güzel haberlerinizi alırız buraya açılan konuda her birimiz birbirimize güzel haberleri veririz inşallah , benim 2 gün var arada ufak sancılar giriyor başka bir şey yok
inşallah canım adet de 1 gün var senle aramızda test yaparsan yada adet olursan haber et banaBaya uzunmuş sizinki ben 2. Çocuk için bekliyorum 5. Ay bu bazen sadece stresten olmuyor , inşallah sağlıkla ve tez zamanda güzel haberler veririz birbirimize