- Konu Sahibi Hayalperestkizx
Eylülü saymazsak 5. Ayım bu eylülde çünkü başladım birkaç güne Reglim geldi ay bitti felanKaç aydır deniyorsunuz 2. çocuk için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylülü saymazsak 5. Ayım bu eylülde çünkü başladım birkaç güne Reglim geldi ay bitti felanKaç aydır deniyorsunuz 2. çocuk için
Evet beni düşündüren çatlama gününden son bitmeyen ve gerçekten regli ağrısı gibi şiddetli ağrılar yaşamam oldu son üç gün önce felan geçti o ağrılar bu akşam yine var ama aniden ağrı geliyor sanki şuan adet olacakmışım gibi bir ağrı ve kısa sürede geçiyorHer gebelikte lekelenme de olmayabiliyomuş belki olmadan öğrenirsiniz gebeliği hiç belli olmaz,aynı his garip hissettiren değişik bi his bende de var bakalım şöyle bi 4 5 güne hepimiz rahatlıcaz![]()
Benim de dün regl ağrısına çok benzettiğim ama tam regl ağrısı diyemediğim yoğun ağrılarım geldi geldi gitti sindirimimle de alakalı olabilir gerçi o da iyi değil şu dönemde kendinizi yine kontrol edin belki rahim genişlemesiyle ilgilidirEvet beni düşündüren çatlama gününden son bitmeyen ve gerçekten regli ağrısı gibi şiddetli ağrılar yaşamam oldu son üç gün önce felan geçti o ağrılar bu akşam yine var ama aniden ağrı geliyor sanki şuan adet olacakmışım gibi bir ağrı ve kısa sürede geçiyor
Bilmiyorum az öncede mesela aniden girdi baya eegl ağrısı iki üç dkya geçti bir tuhaf inşallah hepimiz bebek haberini alırız bu ay konuşmayı bitirmeyelim gelişmelere devamBenim de dün regl ağrısına çok benzettiğim ama tam regl ağrısı diyemediğim yoğun ağrılarım geldi geldi gitti sindirimimle de alakalı olabilir gerçi o da iyi değil şu dönemde kendinizi yine kontrol edin belki rahim genişlemesiyle ilgilidir
Bu ay toplu bi tuhaflığımız varBilmiyorum az öncede mesela aniden girdi baya eegl ağrısı iki üç dkya geçti bir tuhaf inşallah hepimiz bebek haberini alırız bu ay konuşmayı bitirmeyelim gelişmelere devam![]()
Ne olacak bu halimiz eşim diyor 7/24 bu sitedesinBu ay toplu bi tuhaflığımız varbence de konuşalım içten içe stresten elim ayağım kesildi bi yandan ama konuştukça epey rahatladım ben de
Onların bedeninde belirti aramasına gerek yok tabi biz burda dedektif gibi belirti aramaktan gözlerimizi kaybettikNe olacak bu halimiz eşim diyor 7/24 bu sitedesinne yapayim elimde deil her bir belirtiyi araştırır oldum artık akşam ustunden beri geçmeyen tek taraflı bel ağrım var sağ tarafı çok şiddetli ağrıyor sanki böbrek ağrısına da benziyor tam çözemedim bugünde regl günümdu ama test negatif hala bı umut bekliyorum işte inşallah pozitif testlerle dolar bu topik
Rabbim o günleri nasip etsin Ramazan'a hamile girelim aminnnn
Oldum canım ya onca belirtiye rağmen pozitife rağmen baya baya oldum üzüldümCanim nedir son durumun adet oldunmu umarım olmamissindir
Benimde aynıyız şuan belirtilerin varmiAdetim 26 da başladı
Uygulamanın adı nedir acabaBende olmadim test 3gun once negatifti bekliyorum ovülasyon testi kirmizi olan 6si silik olan 7si
Ovülasyon testlerimi kendim yapip uygulamaya atiyorum cnm uygulamanin adı fomometer connect ateş ölcer aleti aldim onla yapiyorumUygulamanın adı nedir acaba
Bu teste göre daha çok yeni hamileliğin var gibi gözüküyor ama erken gebelikte daha koyu olması lazımdı onun HCG ölçümü daha çok çünkü en iyisi kan vermek canım hatta hiç idrarla uğraşma direk kan ver bugün hafta sonu giriyor arayaMerhabalar ben de ikinci çocuğu istiyorum Allah nasip ederse. Geçen sene nisan ayında 1 düşüğüm oldu 3 aydır da yumurtlama takibi yaptırıyorum bu ay klomen kullandım 3 tane olgun yumurtam oluşmuştu. Doktorumun dediği 5-7-9 şubat ilişki günlerini değerlendirdik. Beklenen regl tarihim 23şubat. Bu sabah ilk idrara kaset test yaptım cok hayali bi çizgi göründü. Akşamüstü içim içimi yedi erken gebelik testi aldım negatif cıktı. Yumurtlamanın 6.günü kasıklarımda baskı kramp ağrı yaşadım 5 gün sonrasında yogun beyaz akıntım başladı halen daha devam ediyor bel ağrım da var arada bi baş dönmesi yaşıyorum. Çokta umutlanmak istemiyorum üzülmemek adına. Kızım 4 yaşında, 1.5yaşından beri korunmuyoruz. Umarım hepimiz güzel haberler alırıztestimi sizinle de paylaşayım yarın sabah ilk idrara tekrarlamayı düşünüyorum pazartesi de regl olmazsam kan vereceğim
Onların bedeninde belirti aramasına gerek yok tabi biz burda dedektif gibi belirti aramaktan gözlerimizi kaybettikyani artık farkettim ki hepimiz öyle bir yerdeyiz ki gebelik var mı yok mu belirtiler filan da artık yeterli gelmiyo rahatlayalım diye buraya dadanıyoruz
![]()
Yaa bebek var burdaaTest yaptım bu sabah gölge gibi bişey görüyorum sizde görün ne olurhemde hemen belirdi umarım doğrudur yaa elimde bir adet daha kaset test var onu da belki yaparım yada bugün olmazsam yarın sabah yaparım bilmiyorum
Testte var görünüyoMerhabalar ben de ikinci çocuğu istiyorum Allah nasip ederse. Geçen sene nisan ayında 1 düşüğüm oldu 3 aydır da yumurtlama takibi yaptırıyorum bu ay klomen kullandım 3 tane olgun yumurtam oluşmuştu. Doktorumun dediği 5-7-9 şubat ilişki günlerini değerlendirdik. Beklenen regl tarihim 23şubat. Bu sabah ilk idrara kaset test yaptım cok hayali bi çizgi göründü. Akşamüstü içim içimi yedi erken gebelik testi aldım negatif cıktı. Yumurtlamanın 6.günü kasıklarımda baskı kramp ağrı yaşadım 5 gün sonrasında yogun beyaz akıntım başladı halen daha devam ediyor bel ağrım da var arada bi baş dönmesi yaşıyorum. Çokta umutlanmak istemiyorum üzülmemek adına. Kızım 4 yaşında, 1.5yaşından beri korunmuyoruz. Umarım hepimiz güzel haberler alırıztestimi sizinle de paylaşayım yarın sabah ilk idrara tekrarlamayı düşünüyorum pazartesi de regl olmazsam kan vereceğim
Benim göğüs ağrım var mide yanması kasık ağrısı adet olacak gibi adetimi bekliyorum senin varmıBenimde aynıyız şuan belirtilerin varmi
Çatlamadan itibaren bir hafta süren kasık bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok bu ay duphaston vermişti doktorum yumurtalamadan sonra on günlün bir hap o da bitti zaten 2 gün önce 3-4 gün var regliye bekliyorum bir umut inşallah hanilryizdirSon adet tarihim 26 ocak 23 Şubat'ı bekliyorum bende burayı yeni fark ettim belirtileriniz varmı
Gözüküyor ama bilemedim bende 2 ay önce böyle gördüm çünkü ama reglinin 3. Günü oldum muhtemel kimyasal oluştu o yüzden gecikmeyi bekleyin emin olmak için bende 6-8-10-12 olarak değerlendirmiştim çaylama günü 9unun gecesiydiMerhabalar ben de ikinci çocuğu istiyorum Allah nasip ederse. Geçen sene nisan ayında 1 düşüğüm oldu 3 aydır da yumurtlama takibi yaptırıyorum bu ay klomen kullandım 3 tane olgun yumurtam oluşmuştu. Doktorumun dediği 5-7-9 şubat ilişki günlerini değerlendirdik. Beklenen regl tarihim 23şubat. Bu sabah ilk idrara kaset test yaptım cok hayali bi çizgi göründü. Akşamüstü içim içimi yedi erken gebelik testi aldım negatif cıktı. Yumurtlamanın 6.günü kasıklarımda baskı kramp ağrı yaşadım 5 gün sonrasında yogun beyaz akıntım başladı halen daha devam ediyor bel ağrım da var arada bi baş dönmesi yaşıyorum. Çokta umutlanmak istemiyorum üzülmemek adına. Kızım 4 yaşında, 1.5yaşından beri korunmuyoruz. Umarım hepimiz güzel haberler alırıztestimi sizinle de paylaşayım yarın sabah ilk idrara tekrarlamayı düşünüyorum pazartesi de regl olmazsam kan vereceğim