• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Benim de 5 gün kaldı. Dün sağlık ocağına uğradım doktor acele etme daha vakit var sonradan pozitife de dönebilir dedi 😊 birazcık daha bekleyelim. 🥰😇
Evet evet dönebilir . Cumartesi negatif alınca çok kötü olmuştum.. ama bakın 2 gün sonra belli etti kendini🥰 İnşallah hayırlı sağlıklı evlat haberinizi alırım🥹

Belirtin var mı? Geç döllenme de olabilir tüm dualarım seninle,sizinle inşallahhhh hepinizden görücem burda pozitifleri🌸🌸
Bütün belirtilerim vardı dünden beri azaldı. Geç döllenme olamaz 29 ocakta doktor kontrolüm vardı yumurtan çatlamış dedi bana :(

Kaç yaşındasın bebeğim sen ? Herşey olabilir Allahtan umudu kesme. İlk çocuğun mu olacak
Evet 27 yaşındayım ama çikolata kistim var her iki yumurtalığımda ve amh düşüklüğüm var bu ay ilk denememiz sayılır çok umutluydum. Dün negatifi görünce çok üzüldüm☹️

Evet 27 yaşındayım ama çikolata kistim var her iki yumurtalığımda ve amh düşüklüğüm var bu ay ilk denememiz sayılır çok umutluydum. Dün negatifi görünce çok üzüldüm☹️
Bende geçen ay ilk denememizdi o kadar çok emindim ki. Ama asla çıkmadı çok üzüldüm folik asit kullanmaya başladım bu ay , ve oldu

Kendinizi çok üzmeyin ben 30 yaşındayım bi sorunum da yok şu anlık ama bende de 6 aydır olmuyor nasip işi bunlar ilk aydan zaten çok zor bi ihtimal oluyor

Yaa ben yaptırdım kan testi. İdrarlar tabi bembeyaz çıkıyor asla yok ama çok ağrım vardı ilaç kullanamıyordum aklım kalıcağına yaptırayım dedim. Telefonla aradım laboratuvarı çıkar dediler dün gittim kan alırken daha erken dediler. Sonradan negatife dönebilir dediler. Nasıl sinirlendim ya baştan deseler adet günü gecikince falan giderdim. Sonuç 0,100 çıktı zaten ben dün ağla ağla ağzım yüzüm şişti. Çok umutlanmak istemedim. Senin idrar testlerin nasıldı silik mi?
Benim tertemiz negatif olumlu enerjik durmaya çalışıyorum ancak bu sefer stresi üzüntüyü başka şeylere aktarıp atak geçirecek kadar nefessiz kalana kadar ağlıyorum. Dün de tertemiz bembeyaz negatif görünce aslinda cok canım sıkıldı sonra direksiyon dersim vardı odaklanamadim sürekli hata yaptim sonra sağa cektim bi agladim ama öyle böyle değil anksiyete var bende neredeyse atak geciriyordum. 🤕🤦🏻‍♀️ sonra soluğu sağlık ocağında aldim. Doktorla konusunca biraz da olsa rahatladim. Ayrıca regle 2 gün kala bile hamile kalanlar var diyerek de teselli etti.

Benim tertemiz negatif olumlu enerjik durmaya çalışıyorum ancak bu sefer stresi üzüntüyü başka şeylere aktarıp atak geçirecek kadar nefessiz kalana kadar ağlıyorum. Dün de tertemiz bembeyaz negatif görünce aslinda cok canım sıkıldı sonra direksiyon dersim vardı odaklanamadim sürekli hata yaptim sonra sağa cektim bi agladim ama öyle böyle değil anksiyete var bende neredeyse atak geciriyordum. 🤕🤦🏻‍♀️ sonra soluğu sağlık ocağında aldim. Doktorla konusunca biraz da olsa rahatladim. Ayrıca regle 2 gün kala bile hamile kalanlar var diyerek de teselli etti.
Benim abimin eşi 2.5 aylıkken öğrendi,çünkü üstüne gördü. Nolur stres yapmayın stres çok etkiliyor

Back