- 4 Ocak 2025
- 177
- 58
- 13
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirtin var mı? Geç döllenme de olabilir tüm dualarım seninle,sizinle inşallahhhh hepinizden görücem burda pozitifleriAyy hamilelerin duası kabul olur nolur bana da dua et ben de 5 gün kala negatif sonuç aldım kandan dün![]()
Evet evet dönebilir . Cumartesi negatif alınca çok kötü olmuştum.. ama bakın 2 gün sonra belli etti kendiniBenim de 5 gün kaldı. Dün sağlık ocağına uğradım doktor acele etme daha vakit var sonradan pozitife de dönebilir dedibirazcık daha bekleyelim.
![]()
Az önce şaptım sonucu bekliyorum 5 gün var benimdeKızlar regl gecikmeden normal gebelik testi yapılır mı ya da negatif çıksa kesin midir sizce
Bütün belirtilerim vardı dünden beri azaldı. Geç döllenme olamaz 29 ocakta doktor kontrolüm vardı yumurtan çatlamış dedi banaBelirtin var mı? Geç döllenme de olabilir tüm dualarım seninle,sizinle inşallahhhh hepinizden görücem burda pozitifleri![]()
İdrar mı kan mı yaptın aşkımAz önce şaptım sonucu bekliyorum 5 gün var benimde
Anlat anlat hadiii bizedd umut ol bat neydi bu arada
Hadi bekliyoruz hayırlı haberlerAz önce şaptım sonucu bekliyorum 5 gün var benimde
Kaç yaşındasın bebeğim sen ? Herşey olabilir Allahtan umudu kesme. İlk çocuğun mu olacakBütün belirtilerim vardı dünden beri azaldı. Geç döllenme olamaz 29 ocakta doktor kontrolüm vardı yumurtan çatlamış dedi bana![]()
Evet 27 yaşındayım ama çikolata kistim var her iki yumurtalığımda ve amh düşüklüğüm var bu ay ilk denememiz sayılır çok umutluydum. Dün negatifi görünce çok üzüldümKaç yaşındasın bebeğim sen ? Herşey olabilir Allahtan umudu kesme. İlk çocuğun mu olacak
İnşallah çıkar ben erken gebelik olmayınca çok cesaret edemiyordum ama yaptım negatif çıktı yarın ya da öbür gün regl olmam lazımAz önce şaptım sonucu bekliyorum 5 gün var benimde
Bende geçen ay ilk denememizdi o kadar çok emindim ki. Ama asla çıkmadı çok üzüldüm folik asit kullanmaya başladım bu ay , ve olduEvet 27 yaşındayım ama çikolata kistim var her iki yumurtalığımda ve amh düşüklüğüm var bu ay ilk denememiz sayılır çok umutluydum. Dün negatifi görünce çok üzüldüm![]()
Kendinizi çok üzmeyin ben 30 yaşındayım bi sorunum da yok şu anlık ama bende de 6 aydır olmuyor nasip işi bunlar ilk aydan zaten çok zor bi ihtimal oluyorEvet 27 yaşındayım ama çikolata kistim var her iki yumurtalığımda ve amh düşüklüğüm var bu ay ilk denememiz sayılır çok umutluydum. Dün negatifi görünce çok üzüldüm![]()
Benim tertemiz negatif olumlu enerjik durmaya çalışıyorum ancak bu sefer stresi üzüntüyü başka şeylere aktarıp atak geçirecek kadar nefessiz kalana kadar ağlıyorum. Dün de tertemiz bembeyaz negatif görünce aslinda cok canım sıkıldı sonra direksiyon dersim vardı odaklanamadim sürekli hata yaptim sonra sağa cektim bi agladim ama öyle böyle değil anksiyete var bende neredeyse atak geciriyordum.Yaa ben yaptırdım kan testi. İdrarlar tabi bembeyaz çıkıyor asla yok ama çok ağrım vardı ilaç kullanamıyordum aklım kalıcağına yaptırayım dedim. Telefonla aradım laboratuvarı çıkar dediler dün gittim kan alırken daha erken dediler. Sonradan negatife dönebilir dediler. Nasıl sinirlendim ya baştan deseler adet günü gecikince falan giderdim. Sonuç 0,100 çıktı zaten ben dün ağla ağla ağzım yüzüm şişti. Çok umutlanmak istemedim. Senin idrar testlerin nasıldı silik mi?
Benim abimin eşi 2.5 aylıkken öğrendi,çünkü üstüne gördü. Nolur stres yapmayın stres çok etkiliyorBenim tertemiz negatif olumlu enerjik durmaya çalışıyorum ancak bu sefer stresi üzüntüyü başka şeylere aktarıp atak geçirecek kadar nefessiz kalana kadar ağlıyorum. Dün de tertemiz bembeyaz negatif görünce aslinda cok canım sıkıldı sonra direksiyon dersim vardı odaklanamadim sürekli hata yaptim sonra sağa cektim bi agladim ama öyle böyle değil anksiyete var bende neredeyse atak geciriyordum.sonra soluğu sağlık ocağında aldim. Doktorla konusunca biraz da olsa rahatladim. Ayrıca regle 2 gün kala bile hamile kalanlar var diyerek de teselli etti.
Enerjimi yüksek tutucamBenim abimin eşi 2.5 aylıkken öğrendi,çünkü üstüne gördü. Nolur stres yapmayın stres çok etkiliyor
Evet elimizde değil biliyorum amaaa böyle olmak zorundayız ben üç gün önce buraya yazdım hıçkıra hıçkıra ağladım kaç geceEnerjimi yüksek tutucamsakin de olucam
![]()
Teşekkür ederim güzel anneEvet elimizde değil biliyorum amaaa böyle olmak zorundayız ben üç gün önce buraya yazdım hıçkıra hıçkıra ağladım kaç gece
Yaaa enerjimi yolluyorum sana hayırlı haberler alacağım sendenTeşekkür ederim güzel anne
Daha güçlü durucam bu ay olmazsa sonraki aya inşallah![]()
Çok teşekkür ederimm iyi ki varsınızYaaa enerjimi yolluyorum sana hayırlı haberler alacağım senden![]()