• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Merhabalar, bende dün üye oldum yorumlarınızı gördüm gece meragimdan girip girip baktım. Tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah 😍🙏🏼 Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin 🌸
Yaaaa🥹🥹🥹 Teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah❤️❤️

Benim erken gebelik testim yok sadece o laboquick ovülasyon testinin içindekiler var gecikme olmadan gösterir mi ki yada siparis versem mi kizlar ne sipariş vereyim

Kuzum ilk sonucun negatifti tekrar neden kan verdin geciktin mi? Benim de ilk sonucum negatif çıktı dün bata 5 gün var
Bebeğim dün eşime yemek yaptım söylemesi ayıp patates soğan biber sadece bunları fırına verdim piştikçe kokusu midemi bulandırdı sonra baya bulantı yaşadım eşimin zoru eli idrar testi yaptım 3 adet silik çıktı. Baktık biz uyuyamayacağız kan vermeye gittik

Kuzum ilk sonucun negatifti tekrar neden kan verdin geciktin mi? Benim de ilk sonucum negatif çıktı dün bata 5 gün var
Benim de 5 gün kaldı. Dün sağlık ocağına uğradım doktor acele etme daha vakit var sonradan pozitife de dönebilir dedi 😊 birazcık daha bekleyelim. 🥰😇

Benim de 5 gün kaldı. Dün sağlık ocağına uğradım doktor acele etme daha vakit var sonradan pozitife de dönebilir dedi 😊 birazcık daha bekleyelim. 🥰😇
Yaa ben yaptırdım kan testi. İdrarlar tabi bembeyaz çıkıyor asla yok ama çok ağrım vardı ilaç kullanamıyordum aklım kalıcağına yaptırayım dedim. Telefonla aradım laboratuvarı çıkar dediler dün gittim kan alırken daha erken dediler. Sonradan negatife dönebilir dediler. Nasıl sinirlendim ya baştan deseler adet günü gecikince falan giderdim. Sonuç 0,100 çıktı zaten ben dün ağla ağla ağzım yüzüm şişti. Çok umutlanmak istemedim. Senin idrar testlerin nasıldı silik mi?

Back