• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Eklentiler

• Screenshot_20250210_145549_Femometer Connect.jpg
    Screenshot_20250210_145549_Femometer Connect.jpg
    13,1 KB · Görüntüleme: 43
Sabah yaptığımı testte 2.5 saat sonra hayalet çizgi çıktı içeri girip çıkıp bakıyorum 🥹çok yanıltıyor doğru da değildir ama nebilim
Sure lab test
Çok net tek çizgi çıkarır aslında ama
Püffff🤣

Yani ilaç kullanmak riskli olabilir tabi emar çekilmek falan da sıkıntı. Yapmazlar bence de. Biraz sabredin gebelik olmazsa bi gösterin ama baya etkilemiş gözüküyor inşallah gebeliktendir tabi 🥰
Bugün sağlık ocağına gittim ebe yoktu 😔 doktor bi krem verdi zarar vermez kana karışmaz dedi. Ama pek cesaret edemeyeceğim kullanmaya. 😅
Insallah bebistendir 🌺 Bugün direksiyon dersim vardı bi ara sağa çekip oturdum ağladım hormonlarım kendince halay çekiyorlar bi gül bi ağla 🤣 ya pmsden ya da bebişten🤣😅🌸💗

Sabah yaptığımı testte 2.5 saat sonra hayalet çizgi çıktı içeri girip çıkıp bakıyorum 🥹çok yanıltıyor doğru da değildir ama nebilim
Sure lab test
Püffff🤣
ya psikolojimi bozuyor bu çizgiler sabah erken gebelik şaptım tertemiz şarım saat önce Laboquick yaptım oda böyle tükirum ya
IMG_4881.jpeg

Sure lab test
Püffff🤣
😅😅Hangi marka test yaptın kız şu hayalet çizgi bile insana bi heyecan veriyor

Bugün sağlık ocağına gittim ebe yoktu 😔 doktor bi krem verdi zarar vermez kana karışmaz dedi. Ama pek cesaret edemeyeceğim kullanmaya. 😅
Insallah bebistendir 🌺 Bugün direksiyon dersim vardı bi ara sağa çekip oturdum ağladım hormonlarım kendince halay çekiyorlar bi gül bi ağla 🤣 ya pmsden ya da bebişten🤣😅🌸💗
Bu süreçler insanı iyice gergin stresli yapıyor duygusal dalgalanmalar normal ☹️☹️

Back