Bana gorede 19da ama program ilk 17 dedi ona uydumYumurtlama gününüzü testte gördüyseniz ona 14 gün ekleyin daha net olur benim de 18di ama yumurtlama erken olduğu için 16-17ye düştü sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana gorede 19da ama program ilk 17 dedi ona uydumYumurtlama gününüzü testte gördüyseniz ona 14 gün ekleyin daha net olur benim de 18di ama yumurtlama erken olduğu için 16-17ye düştü sanırım
Yani 3 şubat yumurtlama varsaydı uygulama dimi? Siz nasıl değerlendirdinizBana gorede 19da ama program ilk 17 dedi ona uydum
Uygulama harici ovulasyon testi yaptim 6sinda bu sekildeydiYani 3 şubat yumurtlama varsaydı uygulama dimi? Siz nasıl değerlendirdiniz
Burda hala pik gibi 7-8inde çatlamıştır belkiUygulama harici ovulasyon testi yaptim 6sinda bu sekildeydi
7sinde silikti cnm gercegi 1den sonra 6sina kadar 2gunde 1 degerlendirdim dun cok kasik agrim oldu adet olcakmis gibi bugun bisey yokBurda hala pik gibi 7-8inde çatlamıştır belki
6 şubat pik gunum olur mu? Benide eklebilir misinizKızlar belirtiler başladı mı:)))
Güzel değerlendirmişsiniz bence hadi hayırlısı bakalım7sinde silikti cnm gercegi 1den sonra 6sina kadar 2gunde 1 degerlendirdim dun cok kasik agrim oldu adet olcakmis gibi bugun bisey yok
İnşallah cnm 2sene oldu deniyoruz hep negatifGüzel değerlendirmişsiniz bence hadi hayırlısı bakalım
Bugün sağlık ocağına gittim ebe yoktuYani ilaç kullanmak riskli olabilir tabi emar çekilmek falan da sıkıntı. Yapmazlar bence de. Biraz sabredin gebelik olmazsa bi gösterin ama baya etkilemiş gözüküyor inşallah gebeliktendir tabi![]()
ya psikolojimi bozuyor bu çizgiler sabah erken gebelik şaptım tertemiz şarım saat önce Laboquick yaptım oda böyle tükirum yaSabah yaptığımı testte 2.5 saat sonra hayalet çizgi çıktı içeri girip çıkıp bakıyorumçok yanıltıyor doğru da değildir ama nebilim
Sure lab test
Çok net tek çizgi çıkarır aslında ama
Püffff![]()
Sabah yaptığımı testte 2.5 saat sonra hayalet çizgi çıktı içeri girip çıkıp bakıyorumçok yanıltıyor doğru da değildir ama nebilim
Sure lab test
Çok net tek çizgi çıkarır aslında ama
Püffff![]()
Çizgiyi bende gördüm inşaallah gerçek çizgidir yaaya psikolojimi bozuyor bu çizgiler sabah erken gebelik şaptım tertemiz şarım saat önce Laboquick yaptım oda böyle tükirum yaEki Görüntüle 3542531
Bu süreçler insanı iyice gergin stresli yapıyor duygusal dalgalanmalar normalBugün sağlık ocağına gittim ebe yoktudoktor bi krem verdi zarar vermez kana karışmaz dedi. Ama pek cesaret edemeyeceğim kullanmaya.
Insallah bebistendirBugün direksiyon dersim vardı bi ara sağa çekip oturdum ağladım hormonlarım kendince halay çekiyorlar bi gül bi ağla
ya pmsden ya da bebişten
![]()
İnşallah ama testler bitti bende bi kaç gün şapmicamÇ
Çizgiyi bende gördüm inşaallah gerçek çizgidir yaa![]()
Aha bu da gözüküyoya psikolojimi bozuyor bu çizgiler sabah erken gebelik şaptım tertemiz şarım saat önce Laboquick yaptım oda böyle tükirum yaEki Görüntüle 3542531
SurelabHangi marka test yaptın kız şu hayalet çizgi bile insana bi heyecan veriyor
Aynen öyle bazen gözlerim bozulacak dişe korkuyorum bizimde hakkımız baba kıpkırmızı görmek nerdeeeAha bu da gözüküyo
Benimde bakınca böle
Çeksem gözükmez ama
Yok anacım şak diye çıkmazsa anca böyle melül melül bakarız
Surelab
Bitti zaten testim yaBırakın yav salın testleri adet gününe kadar![]()