• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Kızlar ya erken gebelik yapanlar testin uçini bi çıkarıp telefon flaşının üstüne koysun buşey görünüyo mu acaba.

Kızlar birşey soracağım meme ucunuz bir büyüyüp bir küçülme yaşadınız mı? İki gündür böyle çok şaşırıyorum

Yapmayacağım dedim... dedim ama farklı marka testim bugun geldi 🙈 bir uygulama var orda yarın için erken test günü de yazıyor bi kerecik daha yapayım yarın sabah sonra söz bekliycem 😅🙈

Benim de bat 19 Şubat muhtemelen, ovülasyonu değerlendirdik üzerinden 5-6 gün geçti ama hiç ümidim yok 😢 1 yıldır deniyoruz ama ümit etmekten çok yoruldum kızlar 🥺

Benim de bat 19 Şubat muhtemelen, ovülasyonu değerlendirdik üzerinden 5-6 gün geçti ama hiç ümidim yok 😢 1 yıldır deniyoruz ama ümit etmekten çok yoruldum
Nerdeyse aynı bizim batlar bu ay inşallah pozitif görürüz test yaptığın zaman haber ver muhakkak güzel haberlerimiz olsun inşallah burdan hamileyizzzz deriz umarım :)

kızlar gebelik akıntısı ne zaman başlıyor ve nasıl oluyor bende hiç akıntı falan yok da 😂

Benim bugün acayip derece bi şişkinlik var hiç böyle olmamıştım 6.gunu yumurtlamadan sonra en erken ne zaman test yapmaliyim ki bekliyeyim mi daha

Kızlar cumartesi beta 1.81fi şimdi iseeeee
A7865FE2-846B-4C0E-906B-576DA201741C.jpeg

Back