• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

Bana yarın 6 kalıyor sabah test yapıcam gölge görürsem kan veririm sabah görmezsem devam 👌🏻🫸🏻🫷🏻 bede kızlar iki gündür parol kullanıyorum bi sıkıntısı olur mu
Hamilelere parol veriyorlar çevremde gördüğüm hep öyleydi ama ne olur ne olmaz dikkatli olmakta fayda var 🙏🏼

Mrb bayanlar adetime 8gun var adet olucakmisim gibi kasik agrisi var erken gebelik testi yaptim tabiki negatif

Eklentiler

• 20250210_013742.jpg
    20250210_013742.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 28
Üzülmeyelim hem daha erken hem de bu ay olmazsa da önümüzdeki maçlara bakalım 🥰 kendimizi motive ve dik tutalım burdaki tüm kizceler hepimiz için dua ediyorum ve inanıyorum ki guzel haberler alacağımız günler gelecek 🥰🥰🥰💗🌸
kocaman sarılıyorummmm hepinize 🥰

Benim adetime 9 gün var ama dün bile yapışkan uzayan akıntı vardı yumurtlama akıntısı gibi. Neden acaba kızlar? Yumurtlama dönemim ayın başlarındaydi 31-6 si arasiydi

Kızlar bi şey sorucam takviyelerinizi 3 ay ara vermeden kullanıyor musunuz? Ben 1 ay regenesis 1 ay inostol kullandım ama bıraktım 3 ay fazla olmaz mı mesela folatım en son 15 çıktı. Biraz daha kullansam fazla olur diye bıraktım ama doktorlar 3 ay kullanım öneriyorlar siz ne yapıyorsunuz?

Kızlar bi şey sorucam takviyelerinizi 3 ay ara vermeden kullanıyor musunuz? Ben 1 ay regenesis 1 ay inostol kullandım ama bıraktım 3 ay fazla olmaz mı mesela folatım en son 15 çıktı. Biraz daha kullansam fazla olur diye bıraktım ama doktorlar 3 ay kullanım öneriyorlar siz ne yapıyorsunuz?
Doktorlar herkese mi öneriyor bunları bana sadece folik asit iç geç dedi

Doktorlar herkese mi öneriyor bunları bana sadece folik asit iç geç dedi
Ben düşük yaptım bi sonraki muayenede önerdi zaten multivitamini gebelikte önermişti ona devam et dedi. Bi de değerlerim düşüktü o yüzden de olabilir. Şimdi sadece folik düşünüyorm ben de ama değerim iyi olduğu için içsem mi bilemedim siz kaç aydır içiyorsunuz

Kızlar daha çok erken zaten erken yapmışsınız testleri. Batlarımız tahmini 15-19 arası. Moral bozmayın bence
Evet bat 16 Şubat 🥲 kendimi tutucam 14 Şubata kadar test yapmayacağım🥰🌺🤲🏼
Bu arada çok şiddetli bel ağrım var 2 hafta önce doktor öksürmektendir demişti. Fakat geçmek bilmiyor hareketlerimi kısıtlayacak dereceye geldi. Bugün bi doktora mı gitsem diyorum ama sanırım gebelik şüphesi olanlara birsey yapmıyorlarmıs doğru mu?

Bat 17 olan birinin pozitif çıkmış erken gebelik testiyle ben yaptım negatif çıktı bu ayda olmadı mı bilmiyorum karamsarlaştım. Sarı akıntı umutlandırmıştı.
Sarı akıntım beyaza döndü ama yapışkan değil tekrar mı yumurtlamaya başladım anlamadım tavuk gibi jajsndmemsm
kasık ve pelvis ağrım var neler oluyor artık anlamıyorum

Kızlar benim bat 13 ya da 14 şu an için sadece her zamanki regl belirtilerim var sıcak basması ve kaşık ağrısı ama test yapmaya korkuyorum erken gebelik testi de almamıştım zaten hep negatifi çıkıyor diye 🫣 şu an ikinci gebelik için uğraşanlar varsa ilkini ne kadar sürede hamile kaldınız acaba bir problem olmadığı halde

Back