- 23 Şubat 2019
- 241
- 90
- 98
- 33
- Konu Sahibi Hayalperestkizx
Benimde yarın bakalım yarın test yaparım olmazsam bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim için miBen var diye hissediyorum umarım vardır beklemedeyiz![]()
Veririm tabiki sizde haber verininşallah canım adet de 1 gün var senle aramızda test yaparsan yada adet olursan haber et bana
Evet inşallah vardır güzel haberlerinizi bekliyorum , dün akşamdan beri aşırı baş ağrım var zonkluyor beynimBenim için mi
Soldan yumurtlama olmuştu bu ay sadece arada sol kasığıma giren batmalar var gazımda var ama yoğun değil baş ağrım var vücut direncim düştü bugün çatlamadan sonraki 12. GünBenim bı arkadaşım da hamile onun hiçbir belirtisi yoktu sadece yoğun sancılı gaz sancısı yaşamış bı kaç gün . Şimdi belirtiyede çok takılmayın ben yazmıştım burda zaten bütün belirtileri yaşıyorum ama varmı hala emin değilim .o kadar karışık ki adet belirtileri de benzer
Merhaba,naptınız son durumunuz nedir ?Benim de dün regl ağrısına çok benzettiğim ama tam regl ağrısı diyemediğim yoğun ağrılarım geldi geldi gitti sindirimimle de alakalı olabilir gerçi o da iyi değil şu dönemde kendinizi yine kontrol edin belki rahim genişlemesiyle ilgilidir
Merhaba,reglimin ikinci günü bitmiş oldu ama hala regl olmadım iki gün gecikmiş oldum yani ,strestendir belki diye biraz daha beklicemMerhaba,naptınız son durumunuz nedir ?![]()
Merhaba,reglimin ikinci günü bitmiş oldu ama hala regl olmadım iki gün gecikmiş oldum yani ,strestendir belki diye biraz daha beklicem
Teşekkür ederim hepimizin sizde bi gelişme var mıhakkınızda hayırlısı olsun
![]()
Bende daha bekliyorum daha 3gun varTeşekkür ederim hepimizin sizde bi gelişme var mı
İnşallah senindeEvet inşallah vardır güzel haberlerinizi bekliyorum , dün akşamdan beri aşırı baş ağrım var zonkluyor beynim
ben test yaptım benim negatif adetime 2 gün varVeririm tabiki sizde haber verin
Negatif evet ama adet olmadığımız sürece umut vardır benimde bat 25i gösteriyorben test yaptım benim negatif adetime 2 gün var
Ama yumurtlamaya göre yarın tabi bir ileri bir geri olabilir inşallah afet olmayız hiç bir belirti de yok ama
Benimde yok sanki sadece adet olacak gibi arada ağrı giriyor geçiyor batmalar oluyor sol kasıkta ama umutlanamıyorum sonra daha üzücü oluyorbenim yine umudum kırıldı wallaha
Ben elendim kızlar az önce geldi biraz leke ama ağrım var devamında sökülücem gibi duruyor nasip değilmişBugün adet günüm hala test de yapmadım bekliyorum bende