• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlama günü 6 7 8 9 şubat olanlar gelin değerlendirelim

Benim bı arkadaşım da hamile onun hiçbir belirtisi yoktu sadece yoğun sancılı gaz sancısı yaşamış bı kaç gün . Şimdi belirtiyede çok takılmayın ben yazmıştım burda zaten bütün belirtileri yaşıyorum ama varmı hala emin değilim .o kadar karışık ki adet belirtileri de benzer

Benim bı arkadaşım da hamile onun hiçbir belirtisi yoktu sadece yoğun sancılı gaz sancısı yaşamış bı kaç gün . Şimdi belirtiyede çok takılmayın ben yazmıştım burda zaten bütün belirtileri yaşıyorum ama varmı hala emin değilim .o kadar karışık ki adet belirtileri de benzer
Soldan yumurtlama olmuştu bu ay sadece arada sol kasığıma giren batmalar var gazımda var ama yoğun değil baş ağrım var vücut direncim düştü bugün çatlamadan sonraki 12. Gün

Benim de dün regl ağrısına çok benzettiğim ama tam regl ağrısı diyemediğim yoğun ağrılarım geldi geldi gitti sindirimimle de alakalı olabilir gerçi o da iyi değil şu dönemde kendinizi yine kontrol edin belki rahim genişlemesiyle ilgilidir
Merhaba,naptınız son durumunuz nedir ?🌸

Back