Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlki ilk gecede hamile kaldım 7 haftalık kalbi durdu 2.ye kurtajdan sonra 3.denemede hamile kaldım 5yasinda şu an 2.dogacak olan için bu ilk denemem galiba tutmadıKızlar benim bat 13 ya da 14 şu an için sadece her zamanki regl belirtilerim var sıcak basması ve kaşık ağrısı ama test yapmaya korkuyorum erken gebelik testi de almamıştım zaten hep negatifi çıkıyor diyeşu an ikinci gebelik için uğraşanlar varsa ilkini ne kadar sürede hamile kaldınız acaba bir problem olmadığı halde
Valla u gün kaldı regleKaçıncı günün bugün inşallah vardır ya
Maşallah Allah bağışlasın inşallah ikinci de istediğinizde sağlıkla gelirİlki ilk gecede hamile kaldım 7 haftalık kalbi durdu 2.ye kurtajdan sonra 3.denemede hamile kaldım 5yasinda şu an 2.dogacak olan için bu ilk denemem galiba tutmadı![]()
Maşallah Allah bağışlasın inşallah ikinci de istediğinizde sağlıkla gelirbenim daha olursa ilk olacak hiç hamile de kalmadım 6 aydır deniyorum da gitgide ümitsizliğe kapılıyorum
Varsa cikiyor yoksa da hep beraber diğer ay beklerizBen erken gebelik almaya çıkıyorum şuan benim hesabımla 6 gün var uygulama hesabına göre 5 gün galince yaparım çıkmazsa bana eyvallah hanımlar daha önce 6 gün önceden kasette çıkmıştı bakalım artık
U gün ne kızValla u gün kaldı regle
Ben planlamadan 3 ay öncesinden başladım muayene ve tahlillere eşim de kan tahlillerini yaptırmıştı. Daha sonra 2 aylık deneme sürecinden sonra tekrar gittim rahim girişinde polip vardı iki aydır bu engellemiştir dedi doktor onu aldıralı da 4 ay oluyor henüz gebelik olmadı eşim de henüz sperm testi vermedi doktor 1 sene normal zaten olmaması demişti o yüzden henüz vermediMuayene oldunuz mu cnm esin ve sen
Sağ ol güzel dileklerin için
Benimkinide 17sindeydi bugün program 19zuna atmışKızlar daha çok erken zaten erken yapmışsınız testleri. Batlarımız tahmini 15-19 arası. Moral bozmayın bence
U dönüşü galiba :)))U gün ne kız![]()
Bekleyelim benide eklermisinKIZLAR BU AY HAMILE KALMAZSAK HEP BERABER BEKLEYELIM MI TABLO YAPCAM DIGER AYA
Olur balımKIZLAR BU AY HAMILE KALMAZSAK HEP BERABER BEKLEYELIM MI TABLO YAPCAM DIGER AYA
Ya dışarda kar yağışor uzağa gidemedum freeley ve days comfort vardıVarsa cikiyor yoksa da hep beraber diğer ay bekleriz
Yani ilaç kullanmak riskli olabilir tabi emar çekilmek falan da sıkıntı. Yapmazlar bence de. Biraz sabredin gebelik olmazsa bi gösterin ama baya etkilemiş gözüküyor inşallah gebeliktendir tabiEvet bat 16 Şubatkendimi tutucam 14 Şubata kadar test yapmayacağım
Bu arada çok şiddetli bel ağrım var 2 hafta önce doktor öksürmektendir demişti. Fakat geçmek bilmiyor hareketlerimi kısıtlayacak dereceye geldi. Bugün bi doktora mı gitsem diyorum ama sanırım gebelik şüphesi olanlara birsey yapmıyorlarmıs doğru mu?
Yumurtlama gününüzü testte gördüyseniz ona 14 gün ekleyin daha net olur benim de 18di ama yumurtlama erken olduğu için 16-17ye düştü sanırımBenimkinide 17sindeydi bugün program 19zuna atmış