Yumurtlama günü 1-2-3-4 şubat olanlar gelin beraber bekleyelim kızlarrrr📣📣📣

İlki ilk gecede hamile kaldım 7 haftalık kalbi durdu 2.ye kurtajdan sonra 3.denemede hamile kaldım 5yasinda şu an 2.dogacak olan için bu ilk denemem galiba tutmadı

Ben erken gebelik almaya çıkıyorum şuan benim hesabımla 6 gün var uygulama hesabına göre 5 gün galince yaparım çıkmazsa bana eyvallah hanımlar daha önce 6 gün önceden kasette çıkmıştı bakalım artık

İlki ilk gecede hamile kaldım 7 haftalık kalbi durdu 2.ye kurtajdan sonra 3.denemede hamile kaldım 5yasinda şu an 2.dogacak olan için bu ilk denemem galiba tutmadı
Maşallah Allah bağışlasın inşallah ikinci de istediğinizde sağlıkla gelir benim daha olursa ilk olacak hiç hamile de kalmadım 6 aydır deniyorum da gitgide ümitsizliğe kapılıyorum

Muayene oldunuz mu cnm esin ve sen
Sağ ol güzel dileklerin için
Maşallah Allah bağışlasın inşallah ikinci de istediğinizde sağlıkla gelir benim daha olursa ilk olacak hiç hamile de kalmadım 6 aydır deniyorum da gitgide ümitsizliğe kapılıyorum

Varsa cikiyor yoksa da hep beraber diğer ay bekleriz

Muayene oldunuz mu cnm esin ve sen
Sağ ol güzel dileklerin için
Ben planlamadan 3 ay öncesinden başladım muayene ve tahlillere eşim de kan tahlillerini yaptırmıştı. Daha sonra 2 aylık deneme sürecinden sonra tekrar gittim rahim girişinde polip vardı iki aydır bu engellemiştir dedi doktor onu aldıralı da 4 ay oluyor henüz gebelik olmadı eşim de henüz sperm testi vermedi doktor 1 sene normal zaten olmaması demişti o yüzden henüz vermedi

Erken gebelikleru yaptım tertemizler daha çıkmaz dişe düşünüyorum olsayda erken gebelikte çıkardı

Yani ilaç kullanmak riskli olabilir tabi emar çekilmek falan da sıkıntı. Yapmazlar bence de. Biraz sabredin gebelik olmazsa bi gösterin ama baya etkilemiş gözüküyor inşallah gebeliktendir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…