6 şubat ı iple çekiyorum şekercim :))
ve bu arda akşam fox haberde taşıyıcı annelikle ilgili bir haber vardı:) aklıma sen geldin..kesin o merkezlede görüşmüştür diye:) sanırım bir merkez türkyede bağlantıyı sağlıyormuş.. gürcistana hindistana falan...
ne kaldı şunun şurasında hadi hayırlısı ayyyy valla kendi bebeğim olacakmışcasına heyecanla bekliyorum....
uçak hariç paketti bizimki.. yarın konuşacağız mutlaka.. idare edilecek gibi değil çünkü.. olmazsa kendimiz bir başka yere geçeriz dedi eşim hatta.. baktık otellere netten akşam üstü. aslında tanıdıkta var burda ama ben görüşmeyi bile istemiyorum onlarla... değil evde kalmak:)
mrhba yosun sıra sende yarın mı yapacaksın transferi vrd.yapacak değil mi memnunmusun dr dan bu formu okuduğumda senin ikizlere hamile olduğunu görmüştüm sonuç negatif mi olmuştu inşallah bu sefer olacak kendine temiz güzel bi otel bul dinlen....
Arkadaşlar ben kıbrıs tan soğumaya başladım gerçekten okadar kötümü... Rusya yamı gitsek acaba aklım karışmaya
başladı .........
iyi geceler kızlar :) bana müsaade :)
Birde ise bakın ki aynı anda transfer yapıldığımız hanım da aynı memlekette oturuyoruz bunu duyunca ikimizde cok şaşırdık ve biraz huzursuz olduk.yani adımı soyadımı biliyor ve aynı sehirde yasıyoruz olacak şey mı???
.
saol zümrütcüm... inşallah herşey güzel gider:)
bu arada havaalanı çıkışı merkeze uğradı araç, bir çift daha geldi arabaya. ve birde sanırım ekipten biri, ilaçlarını falan getirdi. nasıl panik halde, ne sorular ne sorular, konu ile ilgili hiç bilgisi yok sanırım. tahminimce bugün döllenme olmuş. çarşamba transfer var. acaip gergindi. eşimin bile dikkatini çekmiş. bunları doktoruna neden sormamış ki falan dedi. orada sizlerle tanışmış olmak, herşeyi paylaşıyor olmak bana ayrı bir güven verdi:) bir kere daha iyiki varsınız diyorum :)
Kızlar herkese merhaba ne güzel kalabalık burası:)))
Yosuncugummmm kötü otelde kalmayın derim.cunku 5 gün geçireceksiniz ve moralde cok önemli hemen kliniğe söyle ve oteli değiştirsinler.ben neredeyse girnedeki tüm otellerin yerini biliyorum.gezerken özellikle bakıyordum ki yerini göreyim de bir daha gelecek olanlara yardımcı olabileyim diye.bence altınkayada cok iyi değil ama club z den iyidir.sizden kaç para aldılar otel ve ulaşım için ??
Berilscigim ne zamandır görünmüyorsun nasılsın??
yok böyle şans yaaa...benim aklıma takıldı şimdi ya donörde aynı ise..ne olur o zaman .??
neyse olan olmuş.. bir yolu yokmudur bu öğrenmenin yani donörün aynı olup olmadığını??
herkese iyi haftalar diliyorum..
yosuncum bence de otelini değiştir öncelikle moralinin düzgün olması gerekir...allah yardımcın olsun..
aysevi seninle beraber aynı heyecanı yaşıyor ve sana dua ediyorum ...
merkez konusunda bence tedavi gören kişileri aynı yere getirmek isimleri sesli okumak pek affedilir birşey değil... benim ve birçok kişinin önemle üzerinde durduğu gizlilik konusunu saygısızca bu şekilde davranmaları beni çok şaşıttı.. senin denediğin diğer merkezin bu konudaki tutumu nasıldı özel oda konusunu yazmıştın da bu isim okunması sonra herkes donör yapmıyor ya orda kendi yumurtası ile tüp yapanlar da vardır bunu gizli tutmaları gerekir bence...
özgürözer şu rusya da sepetteki bebek olayı ilk defa duyuyorum... yabancılar için de mi geçerli bu gerçi konsolosluk ta kayıt edildiğine göre yabancılar için de geçerli... çok ilgimi çekti özellikle benim gibi ileri yaştaki kadınlar için (çüki kendi memleketimizde bebek evlat edinme şansımızı yitirdik) bir ümit kapısı daha açıldı demek..
aymen gerçi link göndermiş ordan bakıcam...
berliscim rahim kalınlığı yeterli olduğu anda transfer yapılabiliyormu zamanın bir önemi yok mu adet görmeye devam ediyormusun bu arada ilaçla mı ben hala adet görmüyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?